PetmeMeds®, joka säätää verensokeritasoja lemmikkieläimissä (diabetes)

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookshare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterESTSHARE MOREADDTHISHORE25

Yhä useammat koirat ja kissat diagnosoidaan diabetes mellituksella, mikä useimmissa tilanteissa molemmissa tyypeissä johtuu perheenjäsenten puutteesta insuliinin tuotannon puuttumisesta PET: ssä. Tällä voi olla monia liipaisimia ruokavaliosta toissijaisiin komplikaatioihin sairauden, kuten haimatulehduksen, hormonaalisten sairauksien, kuten Cushingin taudin, tai lähtökohtana. Kun diabeteksen diagnoosi tehdään dokumentoimalla sekä korkea veri että virtsasokeri, suurin osa lemmikkieläimistä käynnistetään yleensä yhdellä monista tarjottuista insuliinista.

Sen jälkeen kun mentorin eläinten huoltajat ovat insuliinin injektioista, on kuitenkin paljon enemmän, mitä on tehtävä pitkän ajanjakson ajan kokeilla sekä varmistaa ihanteellinen terveys ja hyvinvointi heidän diabeettisille eläinkumppaneilleen. Eläinlääkärit ovat monien vuosien ajan luottaneet verensokeritasojen mittaamiseen koko päivän AM -insuliinin injektion jälkeen eläinsairaalassa, aluksi melko usein diagnoosin jälkeen tulevina viikkoina ja kuukausina. Yleensä tuotetaan 12–24 tunnin sokerikäyrä, samoin kuin insuliiniannosten säätöjä koskevat ehdotukset.

Viime vuosina tarjottiin verifruktosamiinikoetta, joka on yksi veren mittaus, joka antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden arvioida tyypillistä verensokeria viimeisen 3 viikon ajan. Molemmilla näillä menetelmillä on kuitenkin useita puutteita, mukaan lukien verensokeritason arjen vaihtelun huomioon ottaminen. Erityisesti eläinlääketieteellisessä sairaalan ilmakehässä monet ruokavalion epäjohdonmukaisuudesta aiheutuvat tekijät emotionaaliseen stressiin voivat vaikuttaa näiden sokerikäyrien tarkkuuteen. Kuluneen vuoden aikana ja enemmän kuin enemmän eläinten huoltajia ostavat nyt verensokerin välineitä verensokerien kodin seurantaan, jotta eläinlääkäri olisi tarkempi antanut lemmikkieläintensä ja annosten mukauttamisen.

Eläinlääkärit voivat opettaa asiakkaita saamaan veren laskun kehon eri kapillaaripaikoista korvista suun limakalvoihin tyynyjen alueille verensokeritason määrittämiseksi kotona. Näiden uudempien tekniikoiden avulla sokeritasoja voidaan seurata paljon paremmin, samoin kuin diabeettiset komplikaatiot, kuten kaihi, neurologiset ongelmat ja sekundaariset infektiot voidaan minimoida ja/tai paljon paremmin ajan myötä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *