Bella menee Woofstock 90210

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -sivustolle FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore20

Mielestäni jokaisen pawdyn on tunnustettava tämä postinumero Beverly Hills 90210: n televisio -ohjelmasta. Viime sunnuntaina minulla oli mahdollisuus tarkistaa se itselleni Woofstock 90210 -tapahtumassa Roxbury Parkissa Beverly Hillsissä. Tapahtumaa sponsoroi Beverly Hillsin kaupunki Pet Care Foundationin lemmikkieläinten 90210 tuella. Se oli tassukääke, sää oli täynnä ja niin monet ihmiset tulivat! Tässä on tapahtuman juliste:

Kaikkialla oli merkkejä, joten eksyminen tai konferenssi ei ollut vaihtoehto, ja siellä oli paljon ihmisiä auttamaan! Löysimme sisäänkäynnin ja iso sininen nuoli kertoi meille, että olemme menossa oikeaan suuntaan:

Tietenkin, jos on olemassa kilpailu, haluan osallistua siihen, joten äiti allekirjoitti minut parhaiten pukeutuneeseen kilpailuun:

Käytin ihanaa yhtyettä sinä päivänä, ja samoin furrend Coco Puffz -sovellukseni, mutta meidät nousi toinen koira, joka oli pukeutunut kumi -ankkaksi kylpyammeessa, joten kookos ja kiinnitin pyrstömme alle ja olimme vakuuttuneita siitä, että meidät ryöstettiin. Itse asiassa se oli ryöstetty Coco, hänen pukeutumisensa oli niin kauniimpi kuin minun ja hänen olisi pitänyt voittaa. Lupasimme, että ensi kerralla emme sekoita “parhaiten pukeutuneita” pukukilpailuun, HMPH.

Oli paljon upeita myyjiä, jotka myivät todella upeita asioita, ja lemmikkieläinten paraatin lisäksi oli myös levykoiran esittely, vanha englantilainen lampaan paraati, lemmikkieläinten lahjakkuusesitys ja lemmikkieläinten adoptiotapahtuma, johon osallistuivat hyvin monet Pelastus koirien kanssa, mukaan lukien Etelä -Kalifornian Pomeranian pelastus. Tässä on joitain kuvia meistä furrendien kanssa:

Läsnäolo oli salamalaa ja puhuimme kiireisesti ihmisille koiristamme koko päivän. Saimme hakemuksia kolmeen koiran adoptioon sinä päivänä! Furrend Chacho Hollywood tuli tapaamaan minua ja otimme pienen spinin hänen vaihtovelkakirjalainaan. Chacho on LA -lehden koiran päivien roving -toimittaja ja hän kattaa kaikki suuret tapahtumat Los Angelesissa ja sen ympäristössä:

Toinen Furrend ja SCPR: n vapaaehtoinen on Shana Olson, MS Kalifornia 2013. Shanna tuli auttamaan meitä adoptiokopissa, tässä on ryhmäkuva hänestä hänen pommie Koben kanssa, Chacho Hollywoodin ja minun kanssa:

Se oli niin kiireinen päivä, minun on täytynyt poseerata tuhannesta kuvista. Rakastan sitä vain, kun äiti antaa minulle halauksen ja kutituksen ja kertoo minulle, mikä erityinen tyttö olen. Teen ahkerasti auttaakseni pelastamaan pommikoitamme löytämään heidän furever -kodejaan, ja joskus tarvitsen vain suudelman:

Rakkaus,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *