Brown Doberman Pinscher Dog Rotu Info

0 Comments

oli vaikea löytää dobermania, jolla oli ruskeita hiuksia. Mustaväriset koirat sekä rusketusmerkinnät ovat erittäin suosittuja. Tyyppien ja erilaisten Doberman Pinscher -värien mukaan on kuitenkin helpompaa luokitella. Nykyään julkaisu koskee Brown Doberman Pinscher Dog Rotu.

Nykyään nämä dobermanit ovat kysyntää eniten ainutlaatuisesta ulkonäkönsä jälkeen.

Tietoja Brown Doberman Pinscher -rotuista

Doberman Pinscher, sileä ja voimakas koira, jolla on huomattava ruumis ja innokas älykkyys, on yksi Dogkindin jaloista koirista.

Tämä rotu on ylpeä maailman turvakoirien jäsen.

Dobermanit ovat pieniä koiria, joilla on lihaksikas, nopea ja voimakas rakennus. Ne voivat seisoa 24 tuuman välillä hartioillaan.

Keho on ohut ja huomattava. Se on päällystetty kiiltävällä mustalla, sinisellä tai punaisella.

Dobermanit ovat tunnettuja tyylikkäistä korkeista ominaisuuksistaan ​​sekä jaloista, kiilamuotoisista päistään. Heillä on myös helppo, urheilullinen liikkuvuustyyli, joka on ansainnut heille kuninkaallisen koiran kuninkaallisen tittelin.

Doberman, joka on hyvin koulutettu ja vartija, estää kaikenlaisia ​​tunkeilijoita.

Brown Dobermans: Alkuperä

Dobermanit olivat alusta alkaen mustia ja ruskeita. Tämä ulkopiirre siirrettiin Rottweilersiltä sekä pinschersiltä dobermaniensa.

Aivan ensimmäisten suklaanväristen pentujen syntymästä lähtien vuonna 1901 on tapahtunut kaksi ylimääräistä asemaa rodun väripalettiin.

Ruskeat dobermanit olivat yhtä mustatukkaisia ​​kuin heidän mustatukkaiset kollegansa. Ne eivät olleet huonompia työssä tai fyysisissä ominaisuuksissa.

Sekä agentit että kasvattajat olivat sekä viisaita että nopeat nokkela. Jostain syystä vain mustat koirat sisällytettiin kuitenkin viranomaisten työhön.

Tämän kysynnän puutteen vuoksi Brown Dobermansia ajateltiin pitkään kysymykseen ja ne saatettiin nähdä vain näyttelyssä.

Rotu sai suosiota ajan myötä, samoin kuin suklaanväriset koirat päätyivät suositummaksi.

Ne olivat näkyviä riittävästi, jotta niitä käytettiin sekä seuralaisina että vartijakoirina. Dobermanit ruskealla villalla on usein palkintoja näyttelyissä, koska ne ovat vain henkeäsalpaavia.

Ruskea väri doberman pinschers

Tämä takin väri ei muodosta virhettä samoin kuin itsessään. Pentu, jolla on niin tumma takkisävy, hylätään jalostuksesta, jos se ei ole vika.

Värien noudattaminen on sallittu:

Musta-ruskea, missä ”tausta” on tummaa suklaata

Suklaa, jossa karvat on värjätty maitosuklaalla.

Punaiselle on ominaista syvän punertavan tai kastanjan väri (jos koira ei ole parkittu, sitä ajatellaan rodusta).

Tärkeä! Tärkeä!

Merkintöjen olemassaolo ei tee täplitetyistä koirista heidän rodunsa edustavan näytön.

Brown Dobermans tarvitsee tiukkaa koulutusta ja liikuntaa aivan kuten heidän villaiset veljensä.

Hoito-, ylläpito- tai ruokintasäännöt ovat samat. Chocolate Doberman Pinschersin elinkaari on 12-13 vuotta.

Doberman Pinschers, jotka ovat energisiä ja voimakkaita koiria, tarvitsevat paljon liikuntaa. He voivat päätyä aggressiivisiin tai ärtyneinä, jos niitä ei käytetä. On tärkeää olla vuorovaikutuksessa koirasi sosiaalisesti ja opettaa heille kuuliaisuutta jo varhaisesta iästä lähtien.

Doberman -koiranrotu (Doberman välähdyksessä)

Saksan kansalainen Louis Dobermannille tunnustetaan Doberman Pinscher -rotukehitys. Tämä oli 1800 -luvun lopulla.

Koko

Painoalue

Urokset: 65-90 lbs.

Naaraat: 65-90 lbs

Korkeus Withersissä

Mies: 26-28 tuumaa

Naaraat: 24-26 tuumaa.

ominaisuudet

Luonnollisesti levykkeet

Odotukset:

Liikuntavaatimukset:> 40 minuuttia/päivä

Energiataso: Erittäin energinen

Kestävyyslajike on 10–12 vuotta.

Taipumus droolille: alhainen taipumus kuorsaa:

Alhainen taipumus haukkua

Taipumus kaivaa. Kohtalainen sosiaalinen/huomiotarpeet.

Kasvatettu:

Vartija

Takki

Pituus: erittäin lyhyt

Tasaiset ominaisuudet

Värit: punainen, sininen, musta, fawn (kaikilla rusketusmerkinnöillä).

Hoitotarpeet yleisesti: matala

Klubin tunnustus

AKC -luokitus: Työskentely

UKC -luokittelu: Guardian Dog

Levinneisyys: yleinen

Miehet, jotka ovat tyypillisiä 27 – 28 tuumaa korkeus, sekä arvioivat noin 70 kiloa (32 kg). Naiset määrittävät 60-65 kiloa (27-29 kiloa).

Parhaat Doberman Pinschers

Doberman -pinschersillä on pitkä, lihaksikas pää sekä ohut, lihaksikas vartalo. Korvat ovat yleensä rajattuja, jotta ne seisovat suoraan ylöspäin, kun häntä on usein telakoitu.

Doberman Pinschers on tyylikäs, kiiltävä, lyhyt takki. Se voi olla musta, tummanpunainen tai sininen, ruosteväriset merkinnät vartalon ympärillä, kasvot ja hännät. Tyypillinen leikatus, tämä koira tarvitsee erittäin vähän hoitamista. Dobermanit voivat verkossa välillä 10 ja 12 vuotta.

Doberman Pinscher -rotutiedot

Doberman Pinscher, keskikokoinen koira, kehitetään suoraan lihaksikkaalla, kompaktilla vartalolla. Pitkä pää näyttää melkein kuin kiila, kun katsotom sivu. Kallojen yläosa on tasainen, samoin kuin kuono kääntyy pienellä pysäkillä.

Koiran turkin väri määrittää nenänsä värin. Mustilla koirilla on tummanruskeat nenät, punaisissa koirilla on tummanruskea, samoin kuin sinisissä koirissa on tummanharmaa. Sinisillä koirilla on tummanharmaa silmät. Fawn -koirilla on tummanruskea, kun taas valkoisilla koirilla on vaaleanpunaisia ​​silmiä.

Hampaat yhdistetään saksien puremaan. Takanväristä riippuen mantelinmuotoisen silmän väri on erilaiset ruskeat sävyt.

Amerikkalaisten koirien korvat leikataan yleensä pystyssä 12 viikon ikäisinä. Jotta korvat nousevat, vaaditaan teippata niitä useita kuukausia.

Monet kasvattajat antavat pentujensa saada korvansa luonnollisiksi. He luovat korvat, jotka näyttävät enemmän koirilta, jos ne jätetään yksin.

Kolmen päivän ikäisenä hännän tulisi olla telakoita. Häntä kasvattaa hännän, joka näyttää paljon kuin koira, jos sitä ei ole telakoitu. Erityisesti monissa maissa korvien leikkaaminen tai telakointi hännät ovat laittomia. Näemme enemmän koiria heidän ruumiinsa ehjänä.

Rinta on iso ja jalat ovat suorat. Joskus kaste voidaan poistaa. Tasoita paksu, lyhyt, vaikea turkki. Joskus kaulan ympärillä on näkymätön harmaa.

Takkille on neljä vaihtoehtoa: musta, musta ja rusketusmerkinnät sekä siniharmaa. Jos merkinnät ovat näkyvissä, ne ovat kunkin silmän yläpuolella, kuonossa ja kurkussa, eturintamassa, jalkoissa, jalkoissa ja hännällä.

Myös kiinteä valkoinen väri on saatavana. Joidenkin seurojen voi ajatella valkoisia merkintöjä, mutta toisissa on hyväksyttävä.

Doberman -pinschers -persoonallisuus

Doberman -pinschers voidaan seurustella hyvin hyvin kuin he ovat hellä ja upeita ihmisten kanssa.

Dobermanit ovat uskollisia omistajilleen, samoin kuin voivat olla hienoja lasten kanssa, jos heitä lisätään heidän kanssaan. Kaikkia dobermaneja ei kuitenkaan ole sitoutunut yhdelle henkilölle.

Doberman -pinschers

Doberman Pinschers on fantastinen energian tunne, ne ovat erittäin energisiä ja ovat valtavia kestävyyksiä sekä kestävyyttä.

Doberman -pinschers ovat sosiaalisia eläimiä, samoin kuin eivät pidä kennelissä. He vaativat olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja kyetä johtamaan.

Uskollinen, uskollinen, kärsivällinen, omistautunut ja hellä heidän perheensä kanssa. He ovat päättäväisiä, luottavaisia ​​ja vahvoja työskennellessään.

Ne ovat sekä viisaita ja erittäin yksinkertaisia ​​kouluttaa. Ne tekevät fantastisen vartikoiran sekä vartijakoiran, samoin kuin eivät tarvitse minkäänlaista ylimääräistä turvallisuuskoulutusta.

Tämä rotu ei ole sopiva kaikille. Doberman tarvitsee omistajan, joka on halukas käyttämään luonnollista auktoriteettia koiransa suhteen.

Perheenjäsenten on oltava johdonmukaisia, vakituisia ja luottavaisia, asettamalla sääntöjä sekä noudattaa niitä. Dobermanit ovat itsepäisiä ja voivat olla tahallisia, jos heillä on mahdollisuus tehdä asia.

Kaikkien on toimittava ihmisen ehtojen mukaisesti. Ihmiset ovat johtajia, kun taas koira on seuraaja.

Koirat pystyvät tunnistamaan sijaintinsa pakkauksessa ja tuntemaan tämän riskitöntä. Estääkseen häntä taitavasta, hänet tulisi seurata jo varhain. Päivittäinen liikunta ja henkinen stimulaatio ovat tärkeitä onnelliselle, terveelle dobelle.

Doberman on koulutettava johdonmukaisesti ja perusteellisesti. Dobermanit ovat suuria kotitalouskoiria, edellyttäen, että heillä on riittävästi ja sosiaalistuneita lasten kanssa.

Dobermania pidetään usein aggressiivisena koirana. Dobermanit ovat fantastisia terapiakoiria. Aiheita voi syntyä, kun omistajat lopettavat työskentelyn riittävän liikunnan tai asianmukaisen johtamisen tarjoamiseksi.

Ne ovat upeita ja lempeitä sairaanhoitopotilailla-typpy-toe-letkun yli ja käveleminen asukkaan nopeudella (mikä voi olla erittäin hidasta), kun taas täsmälleen samanaikaisesti suojaa mestarinsa, jos se tarvitaan .

Erilaiset hallitsevuusasteet voidaan löytää täsmälleen samasta pentueesta. Rodun luonne vaihtelee myös sen mukaan, kuinka hyvin omistaja ymmärtää koiran käyttäytymisen, samoin kuin tarkalleen kuinka halukkaita ne otetaan tarjoamaan koirille mitä se tarvitsee vaistomaisesti.

Asuminen:

Doberman Pinschers, jotka ovat energisiä ja voimakkaita koiria, tarvitsevat suuria liikuntakauppoja. Ne ovat todennäköisemmin aggressiivisia ja ärtyneitä, jos he eivät saa riittävää liikuntaa. Jos he ovat aktiivisia päivittäin, he voivat sopeutua hyvin asuntoon.

Tämä rotu tarvitsee varovaista sosiaalistamista sekä kuuliaisuuskoulutusta. Positiivinen vahvistus on fantastinen menetelmä Doberman Pinschersin vahvistamiseksi.

Jokainen, joka haluaa olla kotitalouden suojelija, ei vaadi erityistä koulutusta. Doberman Pinscherin turvallisuuden ammattilaiset neuvovat kaiken tyyppisiä erityiskoulutuksia, jotka voivat johtaa aggressioon ja ylikuormitukseen.

Doberman -pinschers -historia

Saksan kansalaisen Louis Dobermannin uskotaan perustaneen Doberman Pinscher -rotu. Tämä oli 1800 -luvun lopulla.

Hän oliVeronkeräjä, joka tarvitsi vahvan vartijakoiran mennäkseen hänen kanssaan kierroksillaan. Doberman piti alueellisen koiran puntaa, josta hän saattaa saada monia kulkukoiria.

Vaikka kukaan ei ymmärrä totuutta, uskotaan, että Dobermann ylitti useita rotuja Doberman Pinscherin tuottamiseksi.

Rottweiler ja saksalainen Pinscher ovat epäiltyjen joukossa.

Doberman Pinschers kasvatettiin alun perin vartijakoiriksi. Niitä käytetään kuitenkin edelleen ympäri maailmaa pelastuskoirina, terapiakoirina sekä viranomaisten koirina.

Korkeus ja paino
Korkeus: 66 tuumaa 26- 28 tuumaa (66 tuumaa (66 tuumaa) (66 tuumaa (66 cm) naiset)
Paino: 66 – 88 kiloa (30 – 40 kg)

Doberman, nimeltään “Warlock”, on se, joka on suurempi kuin Kennel -seurojen asettama peruskoko.

Doberman -pinschers -terveyskysymykset

Mahdollinen kohdunkaulan spondyliitti (Wobbler -oireyhtymä) selkäytimen puristuksen ja niska -nikamien yhdistelmän vuoksi; mahdollinen peritty veritila (von Willebrandsin tauti); Keski-ikäinen liikalihavuus. Ihoongelmat, paisuttavat sekä lonkan dysplasia ovat myös mahdollista.

Legendan mukaan albiino (valkoiset dobermanit) luova geeni on täsmälleen sama, joka loi Siegfried & Royn Las Vegasissa kuuluisia valkoisia tiikereitä tai leijonoja.
Toiset uskovat, että geeni on ”peittävä geeni”, mikä tarkoittaa, että se “ottaa” koiran värin ja piilottaa sen.

White Dobe -fanien vakuutusvaatimus ei ole todisteita siitä, että geeni laukaisee minkä tahansa tyyppisiä haitallisia tai haitallisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia, jotka voivat joskus liittyä valkoisiin eläimiin, kuten sokeuteen, kuurouden tai epävakaisiin mieliin. Jotkut kasvattajat ovat eri mieltä ja vakuutusväitteet siitä, että geeni voi aiheuttaa terveys- ja hyvinvointiongelmia.

Dobermanien hoitaminen

Vaikka dobermanit ovat rotu, joka on ensisijaisesti “pese ja mene”, on tärkeää tarjota heille rutiininomainen hoito.

Hänen takkinsa pysyy kiiltävänä ja terveenä nopeasti harjaamalla pienihihnalla puhtaalla joka päivä tai käyttämällä hoitotuotetta. Hän ei vaadi kylpyä niin usein. Hänen kynnet olisi leikattava, kun kuukausi ja hampaat puhdistetaan rutiininomaisesti.

Sinun tulisi puhdistaa koiran korvat joka toinen päivä. Tämän tekemiseen voidaan käyttää vähän pikkulasten öljyä sekä paperipyyhkettä. Mahdollisten vahinkojen estämiseksi eläinlääkärisi näyttää tarkalleen kuinka puhdistaa koiran korvat.

Harjoitus dobermaneille

Dobermanit ovat aktiivinen urheilija ja vaatimus, jota käytetään säännöllisesti. Dobermanit haluavat mennä pitkille kävelylle ja retkille yhdessä omistajansa kanssa. Suuri alue juoksemiseen on tärkeä hänen henkiselle että fyysiselle hyvinvoinnille.

Koiran urheiluun, kuten kuuliaisuus, seuranta, ketteryys ja muut koiran aktiviteetit tarjoavat sinulle sekä koiran liikunnan ja pitävät yhdessä hauskaa yhdessä.

Dobermanien koulutus

Dobermanit ovat älykkäitä ja voivat löytää nopeasti sekä reagoida komentoihin. He tekevät fantastisia seuralaisia ​​ja haluavat olla rakastettuja. Jos sitä ei ole asianmukaisesti koulutettu, dobermanit voivat olla erittäin itsepäisiä ja tuhoisia ja vaikeat hallita.

On tärkeää olla vuorovaikutuksessa sosiaalisesti pentuja nuoresta iästä lähtien. On erittäin ehdotettu, että otat pentukoulutuskurssit. Jokaisella Doberman -omistajalla on velvollisuus kasvattaa koiransa olevan hyvä, onnellinen kaveri ja kansalainen. Dobermanien tulisi verkossa talossa omistajiensa kanssa, ei ulkopuolella.

Tarjoa ravitsemusta Doberman Pinschersille

Dobermanille on ruokittava korkealaatuista ruokavaliosuunnitelmaa koko elämänsä ajan. Doberman -koiranpennun tulisi saada hänen ikänsä sopiva ruokavaliosuunnitelma, kuten hänen kasvattaja tai eläinlääkäri ehdotti. Vaikka herkut voivat auttaa koulutuksessa, samoin monet voivat johtaa liikalihavuuteen.

Selvitä, mitkä ruuat ovat riskittömiä koirillesi samoin kuin mitkä eivät. Jos sinulla on huolta koiran ruokavaliosuunnitelmasta tai painosta, keskustele eläinlääkärisi kanssa. Sinulla tulisi aina olla paljon puhdasta, riskitöntä vettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *