Eye -koiran avustajien näkeminen Sounding Bell

0 Comments

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä käsiteltävästä yrityksestä.
Kuinka kaipasin tätä? Ymmärrän, että olen myöhässä ilmoittamalla koiranpennusta harjoittelussa, Grace soittaen Nasdaq -sulkemiskelloa.
Tänään yksi kollegoistani käveli sisään ja kysyi minulta, näinkö eilen ohjauksen soittokelloa. Sanoin: “Voi varmasti, kuulin koiranpennusta harjoittelemalla Nasdaqin sulkemiskelloa.” Hän totesi uskovansa minuun, koska koiran nimi oli Colby. Huhhhh? Uskoin, että Grace soitti Nasdaqin sulkevan kello.
Joten hyppäsin Internetissä ja aloin tehdä tutkimusta sekä mitä tiedät… Colby A Seey Eye Canine oli eilen New Yorkin pörssissä auttamaan ääntä avauskelloa. Tässä on lyhyt leike tarinasta, jonka löysin:
Mutta Morrisin alueen Sisows Eye -nimisen virkamiesten joukossa oli Nancy, 9 viikon ikäinen kultaisen haun koiranpentu, joka yritti olla vaikeaa olla rypistymättä.
Hän oli siellä menossa yhdessä Seed Eye -yrityksen toimitusjohtajan Jim Kutschin kanssa, kun hän soitti kello organisaation 80 -vuotisjuhlaan.
”Avauskelloa tarkastellaan (televisiossa). Se tarjoaa meille mahdollisuuden parantaa altistumista sekä ymmärtää tekemästämme ”, totesi Kutsch, joka on visuaalisesti heikentynyt ja valmistunut näkemysilmästä. “Vaikka olemme New Jerseyssä, piirrämme harjoittelijoita kaikkialta.”
Kutsch ja hänen vaimonsa Ginger menivät heidän näkemyskoiriensa, Colbyn ja Paytonin kanssa

Yay kahdesta syystä… ensin, että Seey Eye sai altistumisen kansallisessa televisiossa ja toiseksi nimikakunni oli siellä auttamassa avauskelloa. Tässä on linkki koko tarinaan, jonka luin: Morris Countyn The See Some Eye Rings -kellon pentu NY: n pörssissä
Joten mitä seuraavaksi … Ehkä minun pitäisi pitää silmällä Wall Streetiä seuraavien parin päivän ajan nähdäkseni, esiintyykö minkäänlaiset muut koulutuksen koiranpennut kansallisessa televisiossa.

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -koiranpentu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – ihanteellinen uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Crazy Conine Train-Me-herkut-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuihimme.
Paras tuore koiranruoka, jota haluamme: viljelijän koiran – pari kuukautta sitten aloimme ruokkia korven tuoretta koiranruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n alennuksen ensimmäisestä ostosta viljelijän koirasta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *