Paras viime hetken lomalahja lemmikkieläinten ystäville!

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Joulu on ihanteellinen nurkan takana, samoin kuin jos olet kuin monet ihmiset, saatat yrittää löytää paras lahja lemmikkisi tai lemmikkieläinten rakastavalle ystävällesi. Loman lahjojen antamiskausi vaatii paljon aikaa leluja ja herkkuja, mutta lelut voivat päätyä kankaan silppuiksi, samoin kuin monet herkut voivat pakata ei-toivottuihin kiloihin.

Onneksi siellä on lahja vaalia monille tuleville lomalle. Rockinin koiran tinan joulukoristeessa on lemmikkieläinvalokuva ja se näyttää hienolta roikkuvan joulukuusessa. Laitatko lemmikkisi kuvan sisälle tai tarjoat lahjana, Rockinin koiran tinan joulukoristeet tehdään Yhdysvalloissa 100-prosenttisesti lyijytöntä tinaa ja roikkuu hienostuneella punaisella satiininauhalla. Lemmikkisi kuva sopii ihanteelliseen keskelle, samoin kuin joulupukin hatulla, jonka alla on sanamuoto “Santa Paws”. Joten nyt sinä tai ystäväsi voit pitää pörröisenä tai Fidon kiinnostavan keskipisteen – ihanteellisena joulukuusi! Jos yrität edelleen löytää viime hetken lahjaidean tai haluat näyttää lemmikkisi tällä kaudella, Rockinin koiran tinan joulukoriste voi olla etsinnän loppu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *