Eläinten pahanhajuisen syiden

0 Comments

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore6

Koirien ja kissojen huono hengitys on yksi paljon yleisimmistä havainnoista, joita eläinten vartijat tekevät ja kysymys, joka tyypillisesti esitetään eläinlääkäreille. Huonoista ruokavalioista ja ruuansulatusterveydestä on olemassa lukuisia mahdollisia syitä sinus-/hengitystieinfektioihin ja lukuisiin metabolisiin sairauksiin, kuten munuaisten tai munuaissairauksiin. Kuitenkin ylivoimaisesti yleisin syy koirien ja kissojen pahanhajuiseen hengitykseen on periodontaalisen ja ikenen taudin läsnäolo. Periodontaalinen sairaus on todella epidemia aikuisilla koirilla ja kissoilla, mikä vaikuttaa jossain määrin käytännössä 90 prosenttia aikuisista lemmikkeistä. Oireisiin voi kuulua paitsi huonon suun haju, myös liiallinen kuolaaminen, vaikeuksia pureskella ruokaa tai jopa myöhempi painonpudotus.

Joissakin tapauksissa tartunnan saaneiden hammasjuuri voi johtaa turvotukseen lemmikkisi kasvojen toisella puolella. Jos eläimet sallivat sinun, katso heidän suunsa sisälle etenkin takahampaiden kohdalla. Saatat huomata merkittävän hammasplakin tai hammaskiven ja turvonneiden tai punaisten ikenien muodostumisen. Periodontaalinen sairaus ei vain johda epämiellyttävään suun ja hampaiden menetykseen, vaan parantunut suussa kroonisten infektioiden riski, joka on potentiaalisesti leviämässä muille kehon alueille, mukaan lukien keuhkot, munuaiset, maksa ja sydän.

Monta kertaa, kun näitä oireita esiintyy, tarvitaan alkuperäinen ultraäänihammas skaalaus (tehty anestesiassa) hampaiden ja ikenien tällaisen patologian käsittelemiseksi. Kuitenkin, jos eläinten huoltajat alkavat hammashoidosta kotona, kun eläimet ovat pentuja tai pentuja, ja varmasti ultraäänitutkimuksen jälkeen he voivat auttaa valtavasti välttämään tulevia terveysongelmia.

Upeat tuotteet, kuten C.E.T. Entsymaattinen hammastahna, C.E.T. Huuhtele ja nolvadentin suun puhdistuspalvelu voivat kaikki auttaa aktiivisessa roolissa lemmikin hammashoidossa ja terveydessä. C.E.T .: n entsymaattinen hammastahna sisältää kaksi entsyymiä, jotka eivät vain vältä plakin muodostumista, vaan voivat sulattaa plakin parhaiten hampaat, kun niitä käytetään säännöllisesti. Klooriheksidiinipohjainen C.E.T. Oraalinen huuhtelu voi auttaa rauhoittamaan ikeniä tulehduksia ja tappamaan haitalliset bakteerit, jotka osallistuvat plakin kertymiseen ja progressiiviseen periodontaaliseen sairauteen. Riippumatta siitä, mitä hammastuotteita tai tuoteryhmää käytettiin, en voi jännitystä tarpeeksi merkitystä eläinten huoltajien olevan aktiivisesti ja usein mukana heidän lemmikin pitkäaikaisessa hammashoidossa.

Hammaslääketieteellinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *