Säästä kissanhoitokuluihin vaarantamatta kissan terveys

0 Comments

lemmikkieläinten terveydenhuollon, ruoan ja muiden tarvikkeiden kustannukset kasvavat edelleen, kun ihmisten terveydenhuolto ja elintarvikekustannukset nousevat. Siellä on paljon neuvoja siitä, kuinka säästää lemmikkieläinhoitokuluja. Ideat vaihtelevat eläinlääkärin hinnoittelusta edeltävän eläinlääketieteellisen hoidon edistämiseen kotona ”lääketieteellisen” hoidon hyväksi, rokotteiden ostaminen verkossa ja hallinnoimalla niitä itse ja halvimman ruoan ostaminen. Kaikki nämä neuvot eivät voisi olla vääriä, ja todennäköisesti vaarassa vaarantaa kissasi terveyden.

Seuraavat vinkit voivat auttaa sinua säästämään kissanhoitokuluja vaarantamatta kissan terveyttä:

Säännöllisten eläinlääketieteellisten kokeiden tulisi olla etusijalla

Kissat ovat mestareita peittävän sairauden suhteen. Mitä nopeammin ongelma havaitaan, sitä halvempaa on puuttua. Kissojen tulisi nähdä eläinlääkäri kerran vuodessa; Seitsemän tai sitä vanhemman kissat tulisi nähdä kahdesti vuodessa. Ole avoin eläinlääkärisi kanssa, jos raha on ongelma. Eläinlääkäri voi pystyä tarjoamaan budjettisi mukaisia hoitovaihtoehtoja tai auttaa sinua laatimaan maksusuunnitelmaa.

Älä valitse eläinlääkäriä hinnan perusteella

Vaikka hinta on varmasti yksi näkökohta, sen ei pitäisi olla ainoa, ja sen ei ehdottomasti pitäisi olla tärkein, kun valitset lemmikkisi perhelääkäriä.

Harkitse lemmikkivakuutuksen saamista

Voisitko varata odottamattoman 1000 dollaria tai 2000 dollaria lääketieteellisestä hätätilanteesta tai jopa enemmän kroonisesta vakavasta sairaudesta? Jos vastauksesi ei ole, lemmikkieläinvakuutus voi olla elinkelpoinen vaihtoehto sinulle. Jotkut suunnitelmat kattavat myös rutiininomaisen hyvinvoinnin hoidon.

Ruoki laji sopivaa, korkealaatuista ruokavaliota

Ravitsemus on terveyden perusta. Viljaton säilykkeet tai raaka ruokavalio on kissojen optimaalinen ruokavalio. Lisätietoja siitä, mitä kissasi ruokkia, selaa tämän sivuston kissan ravitsemusosiota ja löydä suositukseni täältä.

Auta kissaa ylläpitämään terveyden painoa

Hämmästyttävää 53% Amerikan kissoista pidetään ylipainoisia tai lihavia. Lihavuus johtaa vakavaan, puhumattakaan kalliista, terveysongelmista, mukaan lukien diabetes, niveltulehdus, nivelongelmat sekä revitty tai kireät nivelsiteet, sydän- ja hengitysvaikeudet, gastro-interstrinaali- ja ruuansulatusongelmat, vaarantunut immuunijärjestelmä ja lisääntynyt riski anestesian ja anestesian aikana ja anestesian aikana leikkaus.

Auta kissasi ylläpitämään hyvää hammasterveyttä

Hammashoito on kissojen yleisimmin diagnosoitu terveysongelma. Seitsemänkymmentä-90 prosentilla kissoista on jonkin verran hammashoitotauti. Jos se jätetään käsittelemättä, se voi johtaa kissan terveysongelmiin, pahasta hengityksestä, hammaskipuista ja irrallisista hampaista systeemisiin sairauksiin, jotka voivat olla hengenvaarallisia. Opi harjaamaan kissasi hampaita. Se ei ole läheskään niin haastavaa kuin miltä se kuulostaa.

Minimoi altistuminen ympäristömyrkkyille

Monet terveysongelmat johtuvat päivittäisestä altistumisesta myrkyllisille aineille, kuten kemikaaleille ja muille keholle vieraiden molekyyleille. Nämä toksiinit kerääntyvät kehossa tietyn ajanjakson ajan, tyypillisesti monien vuosien ajan. Jos haluat enemmän informaatiota, kuinka rajoittaa altistumista näille aineille, lue Detox kissasi.

Oletko löytänyt tavan säästää kissanhoitokuluista? Ole hyvä ja jaa se kommentissa.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Säännöllisten eläinlääketieteellisten kokeiden tulisi olla etusijalla
Älä valitse eläinlääkäriä hinnan perusteella
Harkitse lemmikkivakuutuksen saamista
Ruoki laji sopivaa, korkealaatuista ruokavaliota
Auta kissaa ylläpitämään terveyden painoa
Auta kissasi ylläpitämään hyvää hammasterveyttä
Minimoi altistuminen ympäristömyrkkyille

Saatat myös pitää:
Veronkorotus kissanhoitokuluista?

Ellen Carozza, LVT: intohimoinen eläinlääkärin, vastasyntyneiden kissanpentujen ja laadukkaan terveydenhuollon suhteen kaikille kissoille

Kissan terveydenhuollon kriisi

«Katsaus ja lahja: Kissa, joka palasi jouluksi Julia Romp
Pienin Tiger Totebag -voittaja »

5 kommenttia Tallenna kissanhoitokulut vaarantamatta kissan terveyttä

Connie sanoo:

15. toukokuuta 2014 klo 20.03

Käytän mäntypohjaista kitty-pentuetta nimeltä “kissan tuore”. Se ei haise mäntyltä ja se kohoaa. Minulla on yksi kissa ja 34 kilon laukku kestää minua yli vuoden. Se maksaa vähemmän kuin 40 dollaria tästä kokoisesta laukusta. Sinun ei tarvitse enää tyhjentää ja pestä roskarasiasi. Se seuraa pieniä bittejä, joten jotkut ihmiset eivät ehkä halua käyttää sitä, mutta minulla on matot, joten pienet bitit, jotka jättävät laatikon putoamisen täältä, ovat vain pilkkuja. Kitty ja minä molemmat suosittelemme tätä.
Joku tulii paikkaani ja hämmästyi, koska he eivät voineet haistaa pentuekastia, kuten muissa paikoissa, jotka edelleen käyttävät savipohjaista pentuetta. Laatikkoni on kylpyhuoneessa, jotta voin helposti istua ja kauha, jotta se ei kasaantua ja se ei vahingoita selkääni taivutusta laatikon yli kauhaamaan sitä.

Vastaa

Debra Becker sanoo:

1. lokakuuta 2012 klo 12.40

Eläinlääkärini hinta vastaa lemmikkieläinten ja myös muita alueen eläinlääkäreitä. Tunsin olevani hauska ensimmäinen kerta, kun kysyin, mutta se on säästänyt minulle paljon rahaa, ja tiedän, että saan laadukkaita lääkkeitä hyvään hintaan. Pyydä myös monimuotoista alennusta. 5 kissan ja koiran kanssa ylimääräinen 10% alennus oikeaLy lisää.

Vastaa

Ingrid sanoo:

1. lokakuuta 2012 klo 13.31

Upeat ehdotukset, kiitos, Debra!

Vastaa

Catherine Turley sanoo:

1. lokakuuta 2012 klo 11.77

Olen samaa mieltä, ja olen järkyttynyt ihmisten kanssa, joilla on rahaa mennä lounaalle joka viikko, mutta en mene eläinlääkärille, vaikka heidän kissansa olisi sairas. Ihmisille, jotka ovat todella köyhiä tai äskettäin menettäneet työpaikkansa, ehdotan kuitenkin online -etsimistä tapoja hoitaa erilaisia oireita. Juuri toisena päivänä nainen kysyi minulta, voisiko mitä hän voisi tehdä aivastukseensa kissalle, jolla oli herpes diagnoosi. Pieni lysiini teki tempun. Kysyn myös eläinlääkäriltäsi, hyväksyykö he ”hoitohyvitys” sen sijaan, että ostaisivat vakuutuksia. Multi-kissa kotitalouksille kirpputorjunta voi rikkoa pankin. Ostan vallankumouksen, kunnianosoituksen ja geneerisen drontalin australialaiselta yritykseltä, nimeltään Joe’s Pet Meds. Hoitoa käyttämäsi hoidosta voit ostaa koiran koon ja jakaa sen kissan annoksiin. Sinun on ensin tehtävä tutkimus, koska kaikki tuotteet eivät sisällä identtisiä ainesosia.

Vastaa

Ingrid sanoo:

1. lokakuuta 2012 klo 13.30

Kiitos vinkkisi jakamisesta, Catherine. Hoitohyvitys voi olla loistava vaihtoehto lemmikkieläinten vakuutukselle, kiitos, että lisäsit sen luetteloon!

Aion lisätä pari varovaisuutta muihin ehdotuksiisi.

Aina kun etsit verkosta, kuinka hoitaa oireita riippumatta siitä, onko se itsellesi tai kissoille, harkitse lähdettä. Jaan joitain hyvämaineisia lähteitä tässä viestisarjassa:

En suosittele minkäänlaista kirppu- tai punkkien ehkäisytuotteen käyttöä, jotka on tarkoitettu koirille kissoilla. Vaikka ainesosat voivat olla samat joillekin tuotteille, on melkein mahdotonta mitata tarkasti tuotteen määrää tarkasti, jos jaat suuremman koiran annoksen. Haittavaikutusten potentiaali kemiallisten kirpputuotteiden kanssa on riittävän korkea lisäämättä lisäkerrointa virheisiin. On luonnollisia kirpputorjuntoja, jotka toimivat monissa tapauksissa, ja vaikka ne vaativat enemmän vaivaa, ne ovat paljon turvallisempia:

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *