Lemmikkieläinten vanhemmat ja lemmikkieläinten allergiapotilaat ovat rinnakkain

0 Comments

addThis -jakamispainikkeita FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore5

Sisareni tuli viime viikonloppuna ja parhaansa hän alkoi valittaa, että kissani aiheuttivat hänet yskään ja naarmuuntumaan hänen ihoaan. Jostain syystä viime vuonna hän perusti allergian kissoilleni, samoin kuin tämä on tehnyt kotitaloustoimintojen suunnittelusta melko vaikeaa. Jopa helppo kuppi kahvia ja nyt keskustelu ei ole mahdollista, ellemme tyydytä alueellisessa Starbucksissa.

Aivan ensin otin sen henkilökohtaisesti; Ymmärsin, että sisarukseni ei ollut valtava kissojen fani, samoin kuin tunsin, että hän kuoriisi jonkinlaista suunnitelmaa saadakseni minut näkemään tarkalleen kuinka paljon vaikeuksia kissani olivat. Kun hän tuli viimeisen kerran, minulla ei kuitenkaan ollut epäilystäkään siitä, että näkemäni ihottuma oli aito niin kuin hän jopa alkoi saada vuotoa ja muut poistavat allergiaoireet. Toki, ymmärrän, että joillakin ihmisillä on lemmikkieläinten allergioita, miksi sen piti olla oma veljeni? Istuessani siellä tuntuen köyhästä, aloin miettiä, voivatko eläimet olla allergisia ihmisille? Kun uskoin siihen jonkin aikaa, päätin laittaa kokemukseni sekä ajatuksia paperille, joten voin päästä eroon katkeroista ja ehkä jopa auttaa vielä yhtä henkilöä, joka saattaa käsitellä samanlaista ongelmaa.

Tässä on joitain perustavanlaatuisia ohjeita lemmikkieläinten omistajille ja heidän kotimaisille:

Lemmikkieläinten omistajille

Ole tietoinen siitä, että jotkut ihmiset eivät pidä eläimistä ja kunnioittavat sitä. Tämä voi ilmetä monissa menetelmissä, samoin kuin kaikilla on parasta pitää tai ei pidä kaikesta, mitä he niin valitsevat. Emme koskaan halua määrätä eläimiä muille.

Ei ole koskaan huono konsepti pitää difenhydramiinia tai jonkin verran loratadiinia lääkekaapissa. Minulla on ollut useita ihmisiä kysyneet minulta, kun he ovat viettäneet muutaman tunnin talossani, jos minulla olisi Claritin, samoin kuin muutaman ensimmäisen kerran, kun minun piti loppua apteekkiin saadakseni sen heille illallisen aikana tai välttämättömänä urheilutapahtuma. Lukuisat ihmiset, joilla on allergioita

Pidä talo mahdollisimman turkista ja pölytöntä kuin vieraat saapuvat, etenkin jos ymmärrämme jo, että heillä on herkkyyttä tai allergioita.

Älä aiheuta vaikeita tunteita, jos hyvä ystävä tai kotitalousjäsen päättäisi tyydyttää kodin ulkopuolella. Vakavuudesta riippuen allergiat voivat olla lievästi kiusallisia toisessa päässä ja mahdollisesti elämän vaarantaminen toisessa paljon suuremmassa päässä.

Lemmikkien omistajien vieraille

Emme ole tietoisia allergioistasi, ellet kerro meille. Monet ihmiset ymmärtävät riittävästi tehdäkseen kaikkensa auttaakseen, mutta heidän tulisi ensin ymmärtää asiasta.

Jos olet allerginen eläimillemme tai et vain pidä lemmikkeistämme, kunnioita totuutta, josta pidämme eläimistämme. Älä pyydä meitä “lukitsemaan heidät” tai kysymään “kuinka voit verkossa niin lukuisten eläinten kanssa?” Olen kuullut sellaisia ​​asioita ihmisiltä, ​​jotka yrittävät kertoa minulle, että he eivät pysty kestämään eläimiä, samoin kuin se on melko kiusallista. Jotkut ihmiset pitävät eläimistä, toiset eivät, se on niin yksinkertaista. Kuten olemme kaikki aiemmin kuulleet, erimielisemme tekevät tästä maailmasta elämisen arvoisen.

Ja viimeksi ei kuitenkaan vähäisimpänä, jos tuo kuusivuotias lapsesi mukaasi (se, joka ei ole koskaan kuullut sanasta “ei”, koska hän syntyi), älä istu siellä ottaen valokuvan, kun hän jahtaa sen jälkeen Kissani terävällä lyijykynällä.

Kuten aina, on hienointa olla suvaitsevaisia ​​toistensa eroista ja kunnioittaa toistensa terveyttä ja hyvinvointiarpeita. Nyt koska olen apteekki ja en pidä blogin säveltämisestä tarjoamatta minkäänlaista lääkitysvinkkejä, ilmoitan tämän: histamiinin vapauttaminen on tyypillisesti ihmisillä ja eläimillä. Allergioiden oireiden parantamiseksi käytettyjä lääkkeitä kutsutaan antihistamiiniksi. Tyypillisin näistä antihistamiineista on nimeltään benadryl (difenhydramiini). Tämä lääkitys on ollut olemassa jo ikien ajan, ja sitä käytetään edelleen tyypillisesti estämään tai vähentämään sekä ihmisissä että lemmikkieläimissä olevien allergioiden oireita.

Jos sinulla on minkäänlaista lemmikkieläinlääkkeisiin liittyviä kysymyksiä, soita 1800PetMeds -apteekkille, joka on aina valmis vastaamaan niitä sinulle. Voit myös soittaa ja tehdä vierailun eläinlääkärisi kanssa, joka voi vastata huolenaiheisiisi ja tarjota lemmikkisi tentti. Yhteyden luominen eläinlääkärisi kanssa on parasta mitä voit tehdä lemmikkisi terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Jos olet allergioista kärsivä, apteekki voi vastata lääkitykseen liittyviin huolenaiheisiin tai puheluun sekä käydä lääkärisi kanssaMahdollinen allergiatestaus tai lääkityksen määräämistä varten. Jotkut allergiat voivat kehittyä vaarallisen pisteeseen, joten ota ne vakavasti ja puhelua lääkäriisi.

Tämä aihe on uskomattoman suuri ja haluaisin todella säveltää paljon enemmän allergioista ja niiden kohtelusta tulevaisuudessa. Ihannetapauksessa voin puhua käytetyistä lääkkeistä, niiden hyödyntämisen syistä sekä mahdollisista sivuvaikutuksista, joten pysy kuulolla ja siihen asti, ole turvassa, pidä eläimet turvassa ja olla hyvä kaikille muille. Yritän yhtä hyvin kuin samoin.

Allergiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *