PetmeMeds® hoitaa koiraa, joka on syönyt suklaata

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaa FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore9

Suklaan nauttiminen on yksi tyypillisimmistä toksisuuksista eläinlääketieteellisessä käytännössä. Se on erityisen tyypillistä lomakauden aikana, jolloin eläimillä on usein pääsy niihin joko sosiaalisista tapahtumista tai joulukuusen alla, eläinten huoltajien vastustamattoman toiveen lisäksi tarjota koiran seuralaistensa vain vähän herkkua. Vaikka pieni määrä suklaan nauttimista ei aiheuta paljon ongelmia lukuisissa koirissa, muut eläimet ovat paljon herkempiä.

Aihe näyttää olevan tekemisissä kehossa luotujen suklaan teosbromiinin kanssa nielemisen jälkeen. Teobromiini voi aiheuttaa erilaisia ​​neurologisia indikaatioita koirilla, mukaan lukien viritys, nopea syke sekä kohtaukset. Muut eläimet voivat vain perustaa ruuansulatuskanavan järkyttyneenä, mukaan lukien ripuli ja oksentelu. Jos lemmikin ymmärretään olevan nielty suklaa, voi aiheuttaa oksentelua imeytymisen välttämiseksi, jos se tehdään muutaman tunnin kuluessa nauttimisesta. Koiran koosta riippuen missä tahansa teelusikallinen ja muutama ruokalusikallinen käsimyymälän vetyperoksidia voi aiheuttaa nautitun suklaan oksentelun. Jos epäonnistunut, monilla eläinlääkäreillä on pääsy Ipecaciin, joka voi myös aiheuttaa oksentelua, sen lisäksi, että tarjotaan tukevaa hoitoa, kuten laukaisun puuhiilen antamista, jotta vältetään entistä enemmän suklaan imeytymistä, tukevien IV -nesteiden lisäksi minkä tahansa tyyppisen kuivumisen vähentämiseksi. oksentelu tai ripuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *