Kansallinen koiranpäivä!

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
En tiennyt sitä vasta muutama minuutti sitten, mutta tänään on kansallinen koiranpäivä! Nyt ihmettelet todennäköisesti, mikä helvetti on kansallinen koiranpäivä? No, on pohjimmiltaan päivä tunnistaa kaikki fantastiset koirat ympäri maailmaa.
Onnellinen kansallinen koiranpäivä kaikille siellä oleville pentuille ja kolmelle pojalleni: Linus, musta australialainen paimenen sekoituskoira, Stetson, musta labradorin noutaja -ammatti muutti opaskoiraa ja Dublinin keltaisen labradorin noutajan pentuun koulutuksessa. Minun on myös annettava huutaminen toiselle koulutuksellemme Derbylle ja keltaiselle Labrador -noutaja -ammattille muuttunut oppaan koiran, joka asuu nyt adoptoidun perheensä kanssa.

Kansallinen koiranpäivä
Kolme nuorta poikani, jotka juhlivat kansallista koiranpäivää uudessa Coolarao -koiran sängyssään. Voit tuskin nähdä Linusia, mutta hän on musta pää ja pienet pienet silmät, jotka puristuivat kahden ison laboratorion välillä, Stetsonin (musta) vasemmalla ja Dublinin (keltainen) oikealla.

STESTON, LINUS ja DUBLIN istuvat heidän Coolaroo -koiran Bedere’n kuvaus viralliselta Canine Day -sivustolta:
Kansallista koiranpäivää vietetään 26. elokuuta vuosittain, ja se auttaa kansalaisten galvanisointia tunnistamaan joka vuosi pelastettava koirien lukumäärä, ja tunnustaa perheen koirat ja koirat, jotka työskentelevät epäitsekkäästi joka päivä ihmishenkien pelastamiseksi, pitävät meidät turvassa ja mukavuuden tuottamiseksi . Koirat panivat elämänsä linjalle joka päivä – lainvalvontakumppaninsa puolesta sokealle seuralaiselle, vammaiselle lapselle, vapaudellemme ja turvallisuudellemme havaitsemalla pommeja ja huumeita ja vetämällä hylkyjen katastrofien uhreja.
Lemmikkieläinten elämäntapa -asiantuntijoiden ja kirjailija Colleen Paige perusti vuonna 2004, National Canine Day luotiin koirien kunnioittamiseksi paljon enemmän kuin tällä hetkellä, antaa heille ”päivä” osoittaakseen syvää arvostusta pitkästä yhteydestämme toisiinsa – heidän rakastettavastaan Kärsivällisyys, kiistaton uskollisuus heidän työstään, heidän rakkautensa kykynsä ja kykynsä vaikuttaa elämäämme joka päivä upeimmalla tavalla. Kansallinen koiranpäivä haluaa rohkaista kaikkien rotujen koirien omistamista, sekoitettuja ja puhtaita-ja omaksuu kaikkien koirien mahdollisuuden elää onnellista, turvallista ja ”väärinkäytöllistä elämää”.
Kansallinen koiranpäivä on kaikenlaista “rodun kieltämistä”. Koirien ei tarvitse menettää henkensä julmuuksien takia, jotka heidän on pakko kestää ihmisen käsissä. Ja vaikka meistä tuntuu, että amerikkalaisilla on perustuslain paras ostaa puhdasta rotukoiraa, pidämme voimakkaasti ostamista lemmikkikaupoista, takapihan kasvattajista, Internetistä, sanomalehtimainoksista ja koiranpennuista ja rohkaisemme pikemminkin uusia koiran seuralaisia ​​hakevia, varmistaakseen, että he Ostavat luotettavalta kasvattajalta, kouluttavat itseään koiransa rodusta ja vielä paremmasta – tutustu heidän paikalliseen turvakotiinsa tai puhtaan rodun pelastusryhmään uudelle karvaiselle perheenjäsenelle, joka on ikuisesti kiitollinen. Miljoonat koirat tapetaan vuosittain, koska he ovat ei -toivottuja. Ne ovat fantastisia ja elinkelpoisia tuntevia olentoja, jotka ovat myötätunnon ja kunnioituksen arvoisia. Harkitse adoptiota kansallisena päivänä!

Mielestäni tämä kuvaus kuvaa käytännöllisesti katsoen kaikkia koiria koko maassa, mutta se tuntuu hyvältä, kun he näyttävät mainitsevan koirasi erityisesti.
Esimerkiksi:
Kohta 1 ”… koirat, jotka on pelastettava vuosittain …” – se on linus! Kohta 1 ”… heidän sokeasta seuralaisestaan…: – Se on Stetson, Dublin ja Derby (viimeinen koulutuksen koiranpennu, joka adoptoitiin toiseen perheeseen, kun hän oli ammattinsa muuttuessa). Kohta 1 ”… pommien ja huumeiden havaitseminen ja katastrofien uhrien vetäminen hylkyistä…” – Se on taas Stetson! Hyvin tyyppinen… Stetson on tehnyt nenätyötä ja oppinut löytämään hajuja. Okei, venytän sitä vähän, mutta et koskaan tiedä, että hän voi mennä palvelukseen jonkin aikaa.

Jälleen kerran tyytyväinen Kansallinen koiranpäivä! Älä unohda tehdä jotain hauskaa ja jännittävää koiran kanssa tänään!
Joten mitä aiot tehdä kansallisen koiranpäivänä?
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – ihanteellinen uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiranpese, josta pidämme: Bones & Chews Bully Stick – kaikki koiranpennut rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Crazy Conine Train-Me-herkut-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuihimme.
Paras tuore koiranruoka, josta pidämme: Viljelijän koiran koiran – muutama kuukausi sitten aloimme raven tuoretta koiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostosta.

Katso paljon enemmän suosikkiammenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *