6 koiran sosiaalisen verkoston sivustoa

0 Comments

6 sosiaalisen verkoston sivustolle koirille

Viimeksi päivitetty 5. kesäkuuta 2018 pentuvuoto 11 kommenttia
PÄIVITYS: Pack on ainoa tämän luettelon sivusto, joka toimii edelleen koirien sosiaalisen verkoston sivustona. Loput ovat joko suljettuja tai muuttaneet keskittymistä.

x

Onko lemmikkikoirallasi olemassaoloa sosiaalisessa mediassa? Jos et tarkista näitä sivustoja, jotka on omistettu koirien sosiaalisen median verkostojen tuottamiseen.

6 Sosiaalisen verkoston sivustoa koirille

Minun on oltava melko poissa silmukasta, koska lemmikkikoirani Laikalla ei ole kunniallista sosiaalisen verkoston läsnäoloa. samoin kuin silloin, kun se koskee koirien sosiaalista verkostoa, se ei ole enää vain koiransteri.

Pakkaa todella upeat ensimmäisen vaikutelman, terävät kuvat ja sileä muotoilu. Huolenaihe 6 tuottaen Laikan profiilia, jonka panin hänen painoon 750 lbs, ESC tai Poista ei toimi täällä. Upea näköinen sivusto Kuitenkin julkaissut hänen profiilinsa, jonka olin kadonnut, voin jatkaa paljon enemmän kuvia hänestä tai vain etsiä muita kansojen koiria. Voi odota, että tuotin pakkauksen, samoin kuin pakkaus on vain yksi valokuva.

Dogster yllätys – Laikalla oli ilmeisesti jo profiili täällä, tein sen yli 2 vuotta sitten. Hänellä on vain 32 näyttökertaa ja yksi tähti, en ymmärrä, mitkä nämä ovat, mutta uskon, että nuo numerot ovat alhaiset. En selvästikään tuottanut täällä tyylikästä riittävää profiilia. Hänellä ei ole myöskään minkäänlaista pentuystäviä.

Petbrags Tämä sivusto on melko kiireinen. Menin selaamaan joidenkin lemmikkieläinkoiraprofiilien kanssa ja ne asetettiin yksityiseksi. En halua kokeilla tätä.

UnitedDogs Tämä sivusto näyttää houkuttelevalta, mutta en voi viittaa; Kun menen rekisterisivulle, se vain jatkaa yhteydenpitoa ja uudestaan. Yritin ilmoittautua vielä yhdelle osalle sivustoa, en silti toimi minulle. Minä yritin.

Cuteness wow Tällä sivulla on paljon sitä. Perhe -lemmikkieläimissä on leikkauspisteitä, palkinnot, kuvagalleriat ja seuraajat.

Lovemypets vain pimeässä tässä – kolmas otsikko on sosiaalinen verkostoituminen – ensimmäiset 2 ovat vertailun osto- ja lemmikkieläinten tarvikkeita. Tämä voi olla jonkin verran paljon enemmän vähittäiskaupan suuntautuvaa.

Niille, jotka haluavat nostaa Laikan itsetuntoa

Suositeltu lukeminen:

10 menetelmää lemmikkikoirallesi paljon enemmän henkistä stimulaatiota

Vinkkejä lemmikkikoiran tarvikkeiden järjestämiseen

5 Luottamuksen rakennuspeliä koirille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *