Mitkä ovat parhaat purukuvat lelut koiranpennulle? [Huippuvalintamme vuodelle 2022]

0 Comments

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Ennen kuin sain ensimmäisen koiranpennun, en koskaan vaivautunut kysymään: “Mitkä ovat parhaat pureskelulelut koiranpentulle?” Menin juuri lähimpään lemmikkikauppaan, tarttui söpöimpiin, oravan lelun ja toin sen kotiin Linusiin.
Kaksi vuotta myöhemmin, ennen kuin tuodaan kotiin ensimmäisen oppaan lemmikkikoiran koiranpentu, ryhmäjohtajamme ehdotti, että tuon muhkean lelun hieroa kaikkialle Stetsonin pentuetovereihin. Paholaiskavereiden tuoksun saaminen muhkealle lelulle tekisi koiranpennun ensimmäisen yön kodista paljon mukavamman.
Siirry eteenpäin 15 vuotta ja löysimme vihdoin suosikki muhkean lelun pentuille. CalMeroos -pentulelu W/ Heartbeat & Heat Pack on ylivoimaisesti suosikkipentulelu ensimmäisen viikon aikana uuden pentu kanssa.
Paitsi, että saamme pentuetovereiden tuoksun Calmeroos -koiranpennullamme, mutta meillä on myös lisäpalkkio syke- ja lämpöpakkauksesta lohduttaaksemme koiranpentua muutaman ensimmäisen yön aikana.
Mitkä ovat parhaat pureskelu lelut pentuille?

Vuosien varrella saimme kuitenkin tietää, että muhkeat lelut ovat loistavia nuorille pentuille, mutta vanhetessaan pienet kultaiset ja laboratoriot yleensä silppuvat perustetun oravan (he rakastavat puristajan purkamista).
Joten, jos olet kuin minä, olet aina etsimässä parasta pureskelu leluja koiranpennullesi.
Jotain kestävää, viihdyttävää, hauskaa ja… kestävää!
Parhaat pureskelu lelut koiranpennulle
Saimme äskettäin tämän sähköpostin yhdeltä lukijaltamme:
Halusitko selvittää ylimääräisiä pentuleluideoita, jotka sinulla on? Meillä on täytetty ankka. Köysi. Kong. Onko muita viitteitä parhaista leluista? Kiitos ja hyvää. Meillä on 8 viikon vanha kultainen noutaja -pentu.
—K.G.On vuosien tunteen, että olemme ostaneet jokaisen koiranpentujen pureskelevan lelun auringon alla.
Hyvä uutinen on, että yritykset keksivät vuosittain uusia, innovatiivisia pureskelu leluja pentuille.

Tässä on nopea luettelo koiranpennun parhaimmista pureskeleista.
Huippumme
Paras Chew -lelu: Kong Classic Pet Dog Lelu “Dublin rakasti klassista Kongiaan. Rakastamme sen monipuolisuutta. ”
Paras pureskelu lelu alle 3 kuukauden koiranpentuille: Caleroos -pentu “Annoimme Annalle Calmeroos -koiranpentu ensimmäisen yön aikana … ei kurkista!”
Paras luonnollinen pureskelu lelu: Bones & Chews Bully Sticks “Pentumme rakastavat heitä! Rakastamme pennut pureskella tikkuja vs. käsiimme. ”
Paras interaktiivinen pureskelu: Piilota-nivel-palapeli-lemmikkikoira lelu “Söpö, suloinen ja käytännöllinen. Adellen rakasti vetämällä oravia. ”
Paras kestävä pureskelu lelu: Goughnut – tuhoutumaton pureskelu lelu “mahdollisesti markkinoiden kestävin pureskelu lelu”.
Paras budjetin pureskelu lelu: Gumby -lemmikkikoiran lelu “En ole varma, pysyykö Gumby -lelu tällä erittäin alhaisella hinnalla, mutta tämän kirjoittamisen ajankohtana se on mahtava 72%: n alennus!”
Paras söpö chew -lelu: Mr. Bill Pet Dog Lelu “Voin treffata itseäni, mutta rakastan herra Billiä ja hänen patentoitua” Voi ei! ”

Mitä etsimme, kun poimimme pureskelu leluja pentuillemme
Okei, ihmiset ja galit, et ehkä pidä vastauksistani, koska joudut vetämään tarkistuskirjan (onko jollain henkilöllä todella edelleen tarkistuskirja), jos haluat seurata neuvojani.
Avaajille sinulla on oltava paljon koiranpentuja … paljon heitä!
Kun se koskee parasta pureskelu leluja hampaiden koiranpentua, tarvitset monimuotoisuutta.
Oikein! Kaiken kaikkiaan ei ole yhden koon, kun se liittyy parhaisiin koiranpentuihin.
Tässä on luettelo siitä, mitä etsimme, kun valitsemme parhaat pureskelulelut pentuillemme:
Kestävä – Mikä hyöty on koiranpentu pureskella, jos se kestää vain 5 minuuttia ennen kuin se tuhoutuu?
Tekstuuri – Pennut kyllästyvät saman tyyppisellä lelulla, joten pidämme aina silmällä erilaisia ​​tekstuureja, kuten pörröisiä, ylimääräisiä karvaisia, kumia, nahkaa … saat kuvan.
Vuorovaikutteiset/palapelit – olemme aina harvinneet lukijoidemme kanssa paitsi harjoittamaan koiranpentua, vaan myös heidän mieltään. Interaktiiviset lemmikkieläinkoirien lelut ovat loistava tapa väsyttää koiranpentua.
Variety – Jos kaikki koiranpentujen lelut ovat muhkeat leluja, joissa pennui kyllästyy kiireellisesti.
Hinta – Meillä on koiranpentuja ympäri vuoden, ja itse asiassa viime kesänä meillä oli 10 pentua. Pienet ja pienet rotukoirat eivät tarvitse korkeamman kestäviä tuotteita. Budjettilelu menee hienosti pienempien pentuidemme kanssa.
Cuteness – Jep, se on näkökohta, kun valitsemme koiranpentumme … varsinkin jos kumppanini on kanssani?
KESTÄVÄ! – Sanoinko jo kestävä? Kun sinulla on suu laboratoriopentu, tarvitset jotain, joka on lähellä tuhoutumatonta.

Luettuaan yllä olevan luettelon luultavasti arvasit, että meillä on paljon pentuleluja. Joo, talomme on koiranpentu leikkipaikka, mutta meillä on paljon enemmän asia, joka meidän on mainittava:
Älä anna koiranpentu leikkiä kaikilla leluillaan koko ajan.
Annamme vain koiranpentujemme leikkiä yhdellä tai kahdella lelulla kerrallaan. Jos he kyllästyvät näiden lelujen kanssa, noutamme ne ja annamme heille uuden lelun.

Siksi on ratkaisevan tärkeää, että sinulla on erilaisia ​​ja erilaisia ​​tekstuureja. Voit pitää koiranpennun viihdyttävänä ja kiinnosti pitkiä aikoja.
7 parasta pureskellanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *