Katsaus: Ruokailu ja kissojen ajaminen

0 Comments

Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Ruokailu ja kissojen ajaminen: Pat Pattersonin pistoke Alice on yksi paljon epätavallisimmista kirjoista, jotka olen lukenut jonkin aikaa. Tämä tarina parista, joka vie kaksi kissansa tiematkalla Meksikosta Pohjois -Carolinaan, on muistelma, rakkaustarina, matka- ja ravintolakatsaus kaikki erittäin viihdyttävässä paketissa.

Kustantajalta:

Tässä on poikkeuksellinen tarina siitä, kuinka tyttö, joka rakasti kissoja, valloitti nuoren miehen sydämen, joka tuli sateesta. Tämä on heidän tarinansa yhteisestä rakkaudesta matkalle ja historiaan, ruokaan ja heidän makeisiin ja kuumalaisiin kissoihinsa Munchie ja Tuffy. Yhtään kissaa ei vahingoitettu tämän kirjan kirjoittamisen aikana, vaikka ihmisille on uskottu pienille fyysisille arpille tästä erittäin oikeasta matkasta kahdella hyvin oikealla kissalla.

Tortoiseshell Munchie ja Black Tuffy ovat kokeneita matkustajia, jotka seuraavat ihmisiä monissa ruokailuseikkailuissaan, mikä johtaa joihinkin melko hauskoihin tilanteisiin, mukaan lukien yksi entisen varapuheenjohtajan Al Goren kanssa. Muutama tapaus saa sinut lukemaan sydämessäsi kurkussa (mutta katso yllä oleva kommentti siitä, ettei kissoja vahingoita kirjan kirjoittamisen aikana!)

On tiedossa, että kissan ystävät pitävät tästä kirjasta, mutta ottaen huomioon, että tämä kirja ylittää tyylilajit, se on myös aarre ruokalaisille ja historialle. Ruoan ystävät nauttivat syvällisistä ravintola-arvosteluista-Pattersonin kirjoittaminen saa sinut tuntemaan kuin maistat kaiken maukkaan ruoan. Historia -ystävät nauttivat paljon enemmän parin ja kissojen kulkevien alueiden rikkaasta menneisyydestä. Tunnustan, että ohitin joidenkin historiaosien läpi, mutta se ei minimoi kirjan nautintoa. Ainoa asia, jonka kaipasin, oli valokuvat – toivon, että kirjoittaja olisi sisällyttänyt valokuvia kissoista.

Sydämessään ruokailu ja kissojen ajaminen on rakkaustarina: kirjoittajan ja Alicen välinen rakkaustarina, parin rakkaus heidän kahdelle kissalleen ja parin rakkaus ruokaan.

Ruokailu ja ajaminen kissoilla: Alice Unlugged on saatavana Amazonista.

FTC: n paljastaminen: Tietoinen kissa on Amazon Services LLC Associates -ohjelman, tytäryhtiömainontaohjelman, joka on luotu toimittamaan, mikä osoittaa sivustojen ansaitsemista mainontamaksujen ansaitsemiseksi mainostamalla ja linkittämällä Amazonin tuotteita. Tämä osoittaa, että jos päätät ostaa jonkin linkin kautta, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme.

Sain tämän kirjan kirjoittajalta. Ilmaisen kopion saaminen ei vaikuttanut arvosteluuni. Kaikki tietoisen kissan arvostelut heijastavat aina vilpitöntä mielipidettäni tai, kuten tapauksen mukaan, Allegra ja Rubyn vilpitön mielipide.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Katsaus: Kissat, jotka olen tuntenut: rakkaudesta, menetyksestä ja armollisesti jättämisestä huomiotta

Katsaus: oikeat miehet rakastavat kissoja

Katsaus: Pelastettu osa 2: 12 kissan parantavat tarinat heidän silmiensä kautta

«Giveaway: 50 dollarin lahjakortti eläinsydämeltä vaatteilta
Mews ja Nips: Paras kaverit adoptiokeskus avataan New Yorkissa »

4 kommenttia arvostelusta: ruokailu ja kissojen ajaminen

Mary Lou Stofer sanoo:

14. huhtikuuta 2017 klo 9.30

Ostin juuri sen – sitä ei ole saatavana Kindlen avulla ennen 6/30.

Vastaa

Janine sanoo:

14. huhtikuuta 2017 klo 8.00

En voinut ajatella ajaa maastohiihtoa kissani kanssa. Se on tarpeeksi stressaavaa vain mennä eläinlääkärille.

Vastaa

Sylvia sanoo:

16. toukokuuta 2017 klo 23.38

Muutin Pohjois -Idahosta. Kuumaan langan lemmikkieläinkoiran laatikko. Aina kun pysähdyimme. Laitoimme Catzin kissaruutuun, joka ei ollut laatikossa, jota tjey pissasi ja huonosti, palautan ne laatikkoon. Tyhjennä sitten jätteiden laatikot. . Työskentelin hyvin, että he tottuivat siihen.

Vastaa

Kesä sanoo:

14. huhtikuuta 2017 klo 2:41

Tämä kuulostaa todella epätavalliselta ja uskomattomalta kirjalta!

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tietojen keräämisestä tämän verkkosivuston mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *