Katsaus: Piilota ja Amy Shojai

0 Comments

etsintä siitä hetkestä lähtien, kun tarkistin viimeisen kappaleen Amy Shojaiin debyyttitrillerissä, Lost ja löydetty, en ehkä odota jatko -osaa. Olin innoissani (pun tarkoitettu), kun Amy lähetti minulle arviointikopion piilosta ja etsimästä, samoin kuin en ehkä odota aloittamista – mutta ymmärsin myös lukemalla aivan ensimmäistä kirjaa, jonka olen paljon parempi varata Ensinnäkin keskeytymätön aika, koska en voinut laittaa ensimmäistä alas aloittaessani.

Tässä toisessa kirjassa, Animal Behaviorist -syyskuussa, hänen lemmikkikoiran varjo sekä kissan Macy yrittävät selvittää salaisuuden, mukaan lukien salaperäinen tarttuva terveysongelma, joka vaikuttaa sekä perheen lemmikkieläimiin että ihmisiin, totuus -TV -ohjelmaan villistä sioista, kuten sekä syyskuun tumma menneisyys.

Kustantajalta:

Kahdeksan vuotta sitten Animal Behaviorist -syyskuun päivä pakeni sadistisesta vangastajasta, joka jätti hänet häpeään, kauhistuneena, ja hänellä oli vaikeaa aikaa PTSD: n kanssa. Hän ei luota ketään – paitsi kissansa Macy ja Service Pet Dog Shadow. Shadow kamppailee samoin luottamuksen kanssa. Saksalainen paimenen autismipalvelu lemmikkikoira, joka pelasti lastenkumppaninsa vain menettääkseen pojansa ikuisesti, Shadowin turmeleva huolenaihe luopumisesta ravistaa hänen uskoaan ihmisiin.

He ovat toistensa ainoa mahdollisuus tehdä siitä Stalkerin ilkeän takaisinmaksun kautta, mutta sillä on kuitenkin vain 24 tuntia löytää todellisuus Macyn salaperäisestä terveysongelmasta tai maksaa tappavat seuraukset. Kun syyskuu oppii riippumaan uudestaan, samoin kuin hyväkoira vie mahdollisuuden rakkauteen, he löytävät yhdessä toivoa epätoivon keskellä-ja löydät, mitä kotitalous todella tarkoittaa.

Jatko -osa asui yhtä paljon kuin odotukseni ja sitten jotkut – samoin kuin vain siitä lähtien, kun Macy kissan kissan oli paljon kuuluisampi toiminto tässä kirjassa. Vaikka tarina on hiukan tummempi kuin mitä yleensä haluan lukea, tarina on niin hyvin muotoiltu ja Shojaiin säveltämistyyli niin ilo lukea, ehdotan silti tätä jopa vierailijoille, jotka yleensä pitävät kevyemmistä hinnoista.

Tarina kattaa joitain intensiivisiä aiheita, mukaan lukien saastuneen lihan pelottava tilanne, joka laukaisee dementiaa tai Alzheimerin kaltaisia ​​oireita perheen lemmikkieläimissä ja ihmisissä, samoin kuin syyskuun kamppailu yrittäessään esiintyä hänen menneisyydessään traumaattisista kokemuksista.

Shojai tekee mestarillisen tehtävän, joka rakentaa tarinan jännitystä, mutta se on kuitenkin silloin, kun hän säveltää eläimistä, jotka hän todella loistaa. Kirjan osat on kirjoitettu Shadow’n näkökulmasta, samoin kuin ne ovat niin hyvin tehdyt ja elävät, tunsin todella siltä, ​​että näen maailman tämän koiran silmin. Varjo- ja Macy -kohdat esittelevät kirjoittajan merkittävää ymmärrystä eläintottumuksista sekä eläinten tunneista. Macy the kissan on kaikki kissa, samoin kuin tärkeä näkökohta salaisuuden ratkaisemiseksi ja syyskuun pelastamiselle epävarmasta olosuhteesta – sinun on kuitenkin tarkistettava kirja saadaksesi lisätietoja.

Jos olet Robin Cookin tai Michael Palmerin kaltaisten lääketieteellisten trillereiden fani, pidät ehdottomasti tästä kirjasta. Jos sinulla on ilo hyvin kirjoitetusta salaisuudesta, jossa on paljon eläimiä, pidät siitä samoin. Älä vain aio valita sitä, ellei sinulla ole ylimääräistä ilmaista aikaa.

Amy Shojai on myydyin kirjoittaja, joka on paljon enemmän kuin kahden erän lemmikkikirjaa. Katso paljon lisätietoja AmyShojai.com.

Sain kirjoittajalta arviointikopion tästä kirjasta. Ilmaisen kopion saaminen ei vaikuttanut arvosteluuni.

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Katsaus: Näytä ja Amy Shojai Tell By Amy Shojai

Katsaus: Amy Shojai Lost ja löysi

Kirjan arviointi sekä lahja: Amy Shojai -hoito ikääntymiskissasi kokonaishoito

«Giveaway: Drinkwell All-Ceramic Pagodan kissan suihkulähde MythReecat.comista
Tarkalleen miten ymmärtää, milloin on aika löytää uusi eläinlääkäri »

3 kommenttia arvostelusta: piilota ja Amy Shojai -haku

ryhtyä oikeustoimiin Brandesia vastaan

7. maaliskuuta 2014 klo 19.10

Kiitos arvioinnista Ingrid. Hän on minulle uusi kirjoittaja. Vaikuttaa erinomaiselta lukemiselta.

Vastaa

Amy Shojai, CABC sanoo:

7. maaliskuuta 2014 klo 8.27

Hei Ingrid, kiitos kiitos niin paljon säteilevästä arvostelusta – olen innoissani siitä, että olet nauttinut tarinasta. * S* kiinnostuneille, menen tällä hetkellä kirjan yli Dogreadissa Internet -kirjakerhossa, Yahoo -ryhmässä. (Vaadimme myös Catread -ryhmää, mielestäni!)

Vastaa

Ingrid sanoo:

7. maaliskuuta 2014 klo 18.24

Minun ilo, Amy!

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tietojen keräämisestä tämän verkkosivuston mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *