Kuinka ymmärrän, jos lemmikilläni on kirppuja?

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore6

Kirppu -tartunta on todennäköisesti tyypillisin loisten ulkopuolella, jota pienet eläinlääkärit näkevät. Kirppu -tartunnat aiheuttavat uskomattomia kärsimyksiä vaikuttavilla allergisilla eläimillä, ja se vie vain muutaman kirpun aktivoidakseen ja asettua ilkeän kutinajakson. Kirput voivat vaikuttaa minkä tahansa muun tyyppisiin kodin nisäkkäisiin sen lisäksi, että niiden elinkaari on valmis talossa tai nurmikon ympäristössä. Kirput voivat myös tuoda tarttuvia sairauksia, kuten bartonelloosi ja muut. Siksi on niin tärkeää, että lemmikkisi on jonkin tyyppisessä kirpputilan hallintaohjelmassa tuotteiden, kuten ajankohtaisen etulinjan tai etujen II, kanssa.

Tyypillinen huolenaihe usein kysytty on “Kuinka ymmärrän, onko lemmikilläni kirppuja?” Usein kirput voidaan nähdä indeksoivan sekä turkista ja ihoa alavatsassa sekä nivusilla, samoin kuin usein hännän ympärillä. Monilla kirppu-allergisilla perheen lemmikkieläimillä on perinteinen hiustenlähtökuvio selän molemmilla puolilla, mikä osoittaa usein kirppujen pureman allergiaa. Muina aikoina tarvitaan erityinen työkalu kirppukammioon, joka on paksujen takkien ja/tai muutaman kirpun kanssa. Tämän kamman käyttäminen turkin kanssa tarttuu usein ei -toivottuihin aikuisiin ja toukkien kirppuihin, mukaan lukien se, mikä ymmärretään kirppu likaksi, mikä on usein ainoa näyttö, jonka löydämme kirppu tartunnasta monissa tapauksissa. Myös ihmisen huoltajat ilmoittavat myös olevan kutisempi tällaisten lemmikkieläinten ympärillä, paljon usein alalokialueilla. Riippumatta siitä, kuinka kirput havaitsee, aggressiivisen kirpputorjuntaohjelman toteuttaminen on ratkaisevan tärkeä paitsi epämukavuuden lievittämisessä, mutta samoin samoin kuin sairauden leviämisen lopettamisessa eläimiin ja heidän ihmisen huoltajiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *