Kuinka Assisi -silmukka auttaa Momma Kittyä hermokipulla

0 Comments

Tätä viestiä tukee Assisi Animal Health

Momma Kitty on noin kahdeksan – kymmenen vuoden kypsä kisu, joka kuuluu tohtori Andrea Duvallille, joka on Etelä -Clackamasin eläinlääkärin eläinlääkäri.

Kun äiti osoitti kivun merkkejä, “kesti jonkin aikaa saapumiseen diagnoosiin”, tohtori Duvall sanoi. ”Hän on joissakin tapauksissa vain levätä, herää alkuun ja alkaa voimakkaasti nuolee pistettä selässään. Joissakin tapauksissa hänestä tulee pakkomielteinen iholle itsensä trauman pisteeseen. ” Dr. Duvall rikkoi oman selkänsä vuosia sitten, ja joissain tapauksissa hän saa mitä kutsuu “zingeriksi”. Tuntuu siltä, ​​että olen järkyttynyt sisältäpäin ”, hän sanoo. ”Voin vain kuvitella, kuinka äidin pitäisi tuntea. Arvelin, että hänellä tulisi olla jonkinlainen hermokipu, joka perustuu hänen röntgenkuviinsa, jotka osoittivat sulatettuja nikamia. Diagnosoin hänet viime vuoden marraskuussa/joulukuussa. ”

Momma Kittyn hoito

Dr. Duvall aloitti erilaisten muiden kuin lääkkeiden vaihtoehtojen tutkimuksen diagnoosinsa jälkeen. Vaikka tohtori Duvall on sertifioitu akupunktiossa, äiti ei ole siihen vastaanottavaisin. Hänellä on laser klinikalla ja hän käytti sitä aluksi, mutta hän ei nähnyt paljon vastausta. Lisäksi tohtori Duvall elää 30 minuutin päässä klinikasta: “Ja hän ei nautti automatkasta.” Assisi -silmukka näytti seuraavalta loogiselta vaiheelta. Dr. Duvall oli ostanut silmukan American Eläinten akupunktiokokouksen yhdistyksestä Portlandissa.

Äiti oli erittäin vastaanottavainen silmukkaan. “Asetin silmukan hänen ympärilleen, kun hän laski minua”, sanoi tohtori Duvall. ”SNUGGLAGE on hyvä aika käyttää silmukkaa! Äiti puristui niin kovaa! Hän aloitti sirpaleiden! Voin nähdä, että hän oli hyvin tyytyväinen. ”

Dr. Duvall alkoi huomata parannuksia heti. “Olen käyttänyt silmukkaa hänelle useita kertoja, ja hän ei enää nuolla väkivaltaisesti, eikä ole paljon enemmän ihon traumaa yrittämästä rauhoittaa kipua.”

Kuinka Assisi -silmukka toimii

Assisi Animal Healthin luoman Assisi-silmukka on ei-farmaseuttinen, ei-invasiivinen laite tarjoaa kohdennetun pulssitetun sähkömagneettisen kenttäterapian (TPEMF ™). TPEMF, jota tutkittiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla ja joka FDA on puhdistettu käytettäväksi ihmisillä, käyttää matalan tason sähkömagneettisen energian pulsseja kehon omien paranemismekanismien stimuloimiseksi kivun ja turvotuksen lievittämiseksi. Tämä terapia voi hyötyä kissoista, joilla on kipu, joka liittyy niveltulehdukseen, haimatulehdukseen, haavoihin tai leikkauksen jälkeiseen turvotukseen ja lukuisiin tulehduksellisiin tiloihin. Monet kissat sietäävät silmukan hyvin. Itse asiassa lukuisat kissat todella ilahduttavat silmukkakäsittelyjen vastaanottamista. Koska silmukka stimuloi kehon omaa paranemisprosessia sen sijaan, että esittelisi uutta ainetta (kuten lääkitys), jopa herkkä kissan runko voi käsitellä sitä helposti.

Saatavana myös: Assisi Loop Lounge

Silmukan Silmukin avulla saman kivunhallinta on kohdennettuna sähkömagneettisen kenttäterapian (TPEMF ™) kautta, Loop Lounge ™ on ainoa terapeuttinen PET -sänky, jota tukee tieteellinen tutkimus. Napsauta tätä lukeaksesi paljon lisää Assisi Loop Loungesta.

Paljon lisätietoja siitä, kuinka Assisi-silmukka tai Assisi Loop Lounge voisi auttaa kissaasi, käymällä Assisi Animal Health -sivustolla osoitteessa info@assisianimalhealth.com, 866-830-7342.

*FTC: n julkistaminen: Tämä on sponsoroitu viesti, joka tarkoittaa, että minulle korvaus on kompensoitu tämän sisällön ominaisuudesta. Saadusta maksusta riippumatta näet vain tällä sivustolla esillä olevia tuotteita tai palveluita, jotka mielestäni kiinnostavat lukijoitamme.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Momma Kittyn hoito
Kuinka Assisi -silmukka toimii
Saatavana myös: Assisi Loop Lounge

Saatat myös pitää:
Kuinka Assisi -silmukka auttaa Tazzia lievittämällä useiden tulehduksellisten olosuhteiden kipua

Kuinka Assisi-silmukka auttaa kolmijalkaista Hubblea alaselän kipulla

Kuinka Assisi Loop Lounge auttaa 18-vuotiaita kittytyttöjä niveltulehduksella ja munuaissairaudella

«Mews ja Nips: Kissan ratan metsästäjän elämän sisällä Washington DC: ssä
Katsaus: Cateeth -pehmeä hammasharja 360 asteen päällä »

3 kommenttia siitä, kuinka Assisi -silmukka auttaa äidin kissaa hermokipulla

World of Animals, Inc. sanoo:

15. heinäkuuta 2019 klo 18.56

Kiitos arvostelun jakamisesta. Tämä auttaa kipuja, joita vanhempi kissa alkaa kokea myöhempinä vuosina. pidä fantastinen päivä. Aina fantastinen lukeminen.

Vastaa

Janine sanoo:

15. heinäkuuta 2019 klo 7.77

Luin, kuinka kissanpentu käytti tätä eilen yhdellä vauvoillaan, ja se oli yksi ohuista, jotka auttoivat pelastamaan tämän vauvan hengen. Se on varmasti ihmetuote.

Vastaa

Ingrid sanoo:

15. heinäkuuta 2019 klo 15.38

En nähnyt sitä – se on upea kuulla, Janine.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *