Mews sekä nips: ISIS sekä Joan: Tarina rakkaudesta, ihmeistä sekä sosiaalisen verkoston voimasta

0 Comments

, kerron ensin sinulle ISIS: stä sekä Joanista jo joulukuussa. Kun Joan, joka kärsii terminaalisesta maksasairaudesta, kiirehti sairaalaan viime marraskuussa, hänellä oli vain yksi huolenaihe: mitä hänen rakastetulle kissan ISIS: lle tapahtuisi? Joan jatkoi vuokrasopimuksen maksamista asunnossaan ja otti kiihkeästi ottamaan yhteyttä eläinten pelastusryhmiin löytääkseen uuden talon ISIS: lle. Hänen ahdinko kiinnitti Dorian Wagnerin, suloisen toimitusverkoston luojan Dorian Wagnerin, joka meni töihin ja esitteli sosiaalisen verkoston ihmeen. Muutamassa päivässä hänellä ei ollut vain ISIS: n sijaistalo, mutta hän pystyi myös järjestämään ISIS: n nähdäkseen Joanin rutiininomaisesti. Etelä -Florida Sun Sentinel -lehdessä oli tarina aiemmin tällä viikolla.* ISIS: n ja Joanin tarina kirjoitetaan edelleen jonain päivänä kerrallaan. Dorianin tuottama Facebook -ryhmä on kasvanut yli 1000 jäseneksi, joista monet ovat lähettäneet kortteja, lahjoja ja antaneet rahaa sekä ISIS: n että Joanin tarjoamiseksi. Tämä ei ole vain tarinatyyppi, joka palauttaa uskomuksen ihmiskuntaan, se lisää myös tärkeän kysymyksen altistumista: vaatimus, jonka mukaan lemmikkieläimet voivat nähdä sairaalahoitoa.

Jos unohdat minkä tahansa tyyppisiä tarinoita, jotka esiteltiin tällä viikolla Huomaavan kissan kanssa, tässä on yhtenäisyys: Maanantaina kerroimme sinulle, että pelko kissoissa on enemmän kuin vain emotionaalinen kysymys eläinlääkäreiden aikana, tiistaina jaoimme tietoa tarkalleen Se, kuinka voit voittaa kahden vuoden roskien tarjonnan keskiviikkona, selitimme, mitä laukaisee kissoissa ruiskuttamista sekä mitä voit tehdä sen pysäyttämiseksi, ja perjantaina tarkistimme Pure -upeaa uutta kissan valokuvauskirjaa. Sen lisäksi, että älä muista mennä lahjaksi Heart Print -huiville sekä kissan muotikoruille Triple T Studiosta!

Tämän päivän video saa sinut hymyilemään. Kuinka monta kissaa tarvitaan päivävuoteen täyttämiseen? Nauttia!

Hyvää viikonloppua!

Kuva Sun Sentinelin kautta

* Kiinnostukseni on kiinnostunut siitä, että linkkiä Sun Sentinel -artikkeliin ajatellaan ”premium -sisältöä” ja tarvitsee takaisinmaksua sen tarkastelemiseksi. Sain sivustolta neljä ilmaista näkymää, joten en ole varma, miksi muutama teistä näkee tämän, mutta jos et pääse artikkeliin, Dorian sävelsi artikkelin ISIS: stä ja Joanille Catsterille, joka samoin Kaappaa tarinan kauniisti.

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Mews ja nips: Trap King Sterling Davis saa valtavirran median suojelun

Mews ja nips: kissojen parantava voima

Mews ja nips: Kuoleva nainen yhdistyi kissansa kanssa

«Katsaus: Pure, kissan muotokuvat, kirjoittanut Lucas
Vaikuttaako mieliala kissasi? »

6 kommenttia Mews: stä ja nipsista: ISIS sekä Joan: tarina rakkaudesta, ihmeistä ja sosiaalisen median voima

Kaia Denham sanoo:

1. helmikuuta 2015 klo 14.19

Olen käynyt yhdessä ISIS: n että Joan -matkan mukana, koska on melko varhaisessa vaiheessa, samoin kuin uskomatonta, kuinka se on nyt kasvanut. Uskon, että tämä tekee valtavan eron suurissa paikoissa, kuten sairaalahoitopalveluissa ja pelastusryhmissä. Nyt kun tarina esiintyy täällä, se saavuttaa paljon enemmän ihmisiä. Se on niin ihanaa tarkalleen kuinka kuten ja välittävä voi laajentua. Kiitos tämän julkaisemisesta, Ingrid!

Vastaa

Glogly sanoo:

1. helmikuuta 2015 klo 12.33

Voi, ne kissat tuossa pehmoisessa pinossa ovat niin suloisia !!! He muistuttavat minua pino satamatiivisteistä … paitsi ilman kaikkia haukkumista ja taisteluita.

Dorian on todella uskomaton … Tämä tarina on todella koskettanut sydäntämme. Toivomme myös, että se auttaa tasoittamaan menetelmää suuremmaksi maailmassa.

XO

Vastaa

Deb Barnes – Zee ja Zoey sanoo:

31. tammikuuta 2015 klo 11.28

Voi! Tuo video on viipale päivittäisestä elämästäni!

Dorianin tarina on upea kaikilla tasoilla, samoin kuin toivon, että se tasoittaa menetelmää, jotta enemmän lemmikkieläimiä voidaan nähdä sairaalahoitoa potilaita ja vaatimusta auttaa heitä löytämään suuria taloja, jotta heidän vartijansa voivat lopulta levätä rauhassa.

Vastaa

Ann sanoo:

31. tammikuuta 2015 klo 10.53

Haluan tarkistaa koko tarinan, mutta se on nimetty “premium -sisältöksi” samoin kuin ei avata, ellei maksa pääsystä.

Vastaa

Ingrid sanoo:

31. tammikuuta 2015 klo 11.12

Olen pahoillani siitä, Ann. Se tarjosi minulle ilmaisia näkymiä ennen kuin se pyysi minua maksamaan sisällöstä. Tässä on linkki artikkeliin Dorian, joka on säveltänyt ISIS: stä ja Joanille Catsterille:

Vastaa

Karen ja Gerard sanovat:

31. tammikuuta 2015 klo 9.10

Mikä suloinen paljon karvaisia kissoja! Haluan lemmikkieläimiä kaikkia !!!!

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *