Lyijy Lemmikkieläinten leluissa

0 Comments

Huomaa: Tämä on Stephanie Feldsteinin vierasviesti. Stephanie on kirjoittanut ”Downward Dog”, romaani, joka on inspiroinut hänen kokemuksensa Pitbull -puolustajana. Hän käynnisti äskettäin yksittäisen PUP-koulutuksen, lemmikkikoiran käyttäytymisen konsultoinnin ja kodin lemmikkikoiran koulutusliiketoiminnan.

Meillä on viime vuosina ollut paljon pelkoja lemmikkieläinten elintarvikkeiden palauttamisessa, mutta ainakin elintarvike- ja lääkevirasto tekee pieniä ponnisteluja joidenkin lemmikkieläinten ruoan perusstandardien kanssa, kuten ruuan välttäminen tuotetaan terveydellisissä olosuhteissa, ei koostu haitallisista aineet ja on totuudenmukaisesti merkitty.

Mutta entä kaikki muut lemmikkikoiran suuhun?

Koiralelut on osoitettu pureskeltavan, ja paljon muita lemmikkieläintuotteita (samoin kuin kenkiä, lasten leluja ja muita ihmisen juttuja) päätyy suuhunsa, käyvätkö he koiranvaihteiden läpi tai kotitalouden pölyn nauttiminen säännöllisen sniffingin kautta ja nuolee.

Tällä hetkellä ei ole standardeja, jotka säätelevät lemmikkieläintuotteita – miten ne valmistetaan tai mitä niissä tapahtuu. Kun ekologiakeskus tarkisti äskettäin satoja PET -tuotteita, melkein puolella tuotteista oli havaittavissa olevaa tasoa yhden tai paljon vaarallisempia kemikaaleja.

Lasten tuotteille asetettujen standardien mukaan jotkut näistä esineistä olisi vedetty hyllyiltä korkean lyijyasteen vuoksi.

Nämä testitulokset – sekä autojen kemiallinen sisältö, lasten tuotteet ja vaatteet – löytyvät osoitteesta HealthyStuff.org, josta voit etsiä koiran suosikkileluja tai hänen sänkynsä ja suositella tuotteita tulevaa testausta varten, jos niitä ei ole lueteltu .

Mitkä lemmikkikoiran lelut ovat turvallisia?

Valitettavasti et voi kertoa vain tarkistamalla pallo tai kaulus tai edes kiinni Yhdysvaltain etiketissä Made in -tarrat, onko siinä kemikaaleja vai ei. Jos pelaat hakua tennispallolla, joka on saatu lemmikkikaupasta urheilukaupan sijasta, on mahdollista, että tennismaillosi altistuu vähemmän lyijylle kuin koirasi.

On järkyttävää, että kemikaaleja löytyi lähes puolessa tuotteista. Mutta se osoittaa, että toinen puoli tarkistetaan puhtaana, joten sinulla on vaihtoehtoja ostoksilla.

Lemmikkieläinteollisuuden odotetaan ylittävän ensi vuonna 45 miljardia dollaria, eikä kaikki hyllyillä ole mitään tapaa testata. Hyvä uutinen lemmikkieläinkoiran omistajana on, että voit käyttää ostovoimaa painevalmistajiin ja lainsäätäjiin lemmikkien turvaamiseksi. Löydät muita helppoja työkaluja, jotka auttavat sinua puhumaan karvaisille perheenjäsenillesi osoitteessa HealthyStuff.org’s Takes -sivut.

On totta, että emme tiedä tarkalleen, mitkä nämä tulokset osoittavat lemmikkimme terveyttä. Tällä alalla ei ole tehty paljon tutkimusta. Mutta kun on saatavana turvallisia vaihtoehtoja, miksi päätämme paljastaa perhereemme ja itseä myrkyllisille kemikaaleille?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *