Voisiko lemmikkisi olla sankari?

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Olin äskettäin aamiainen perheenjäsenen kanssa, joka kertoi tarinan kissasta, joka hänellä oli lapsena. Hänen mukaansa ”viulu” oli maailman älykkäämpi kissa ja osoitti hänelle epäilemättä, että kissat ovat älykkäämpiä kuin mikään muu lemmikki. Kun Fred -setä oli nuori, hänen perheellään oli kaksi taloa: yksi vuorilla ja toinen rannalla. Setäni Fred kertoi, että yhden päivän viulu matkusti kaksikymmentä plus mailin päässä vuoren kodista rannan kotiin hankkimaan saadakseen apua tätille Jennylle sen jälkeen, kun pudotus ei pystynyt liikkumaan. Hän väitti, että kissa ilmestyi rantataloon ja aloitti meowningin kiireellisesti, joka ilmoitti perheelle, että jokin oli vialla. Kun hän yritti soittaa tätille Jennylle eikä saanut vastausta, hän ajoi sinne löytääkseen hänet lattiasta.

Kun kuuntelin paljon enemmän kuin vähän skeptisyyttä, aloin kysyä, oliko kissa mahdollista käyttäytyä tällä tavalla. Olen kuullut samanlaisia ​​tarinoita kissoista ja koirista, jotka pelastavat ihmisiä tai käyttäytyvän sankarillisella tavalla, mutta ovat aina epäileviä yksityiskohtien tarkkuutta tai tapahtumien tulkintaa. Kuinka älykkäät kissat ja koirat ovat? Minun oli aika tehdä vähän kaivamista saadakseni selville, onko tosiasiallisesti tutkimusta, joka joko validoi tai diskreditoi näitä tarinoita, jotka olen kuullut vuosien varrella.

Mitä enemmän luen ja paljon enemmän ihmisiä, joiden kanssa puhuin, mitä paljon monimutkaisempi asia tuli ja mitä paljon vaikeammaksi siitä tuli todellista johtopäätöstä. Jotkut tutkijat väittävät, että koirat ovat uskomattoman älykkäitä, koska heidän aivonsa ovat fyysisesti melko suuria ja he voivat suorittaa tehtäviä, jotka vaativat heitä noudattamaan tiettyjä ohjeita, kun taas toiset väittävät, että monet tästä käytöksestä perustuvat tuhansien vuosien kodistumiseen. Tutkijat, jotka ovat yrittäneet tutkia kissojen älykkyyttä, toisaalta havaitsivat, että heidän aiheensa ovat myös uskomattoman älykkäitä, mutta kissat päättivät tyypillisesti olla osallistumatta mihinkään ihmisen tutkimukseen. Tämä ilmeinen uhmaus voi johtua joko kodistamisen puutteesta tai merkistä edistyneestä älykkyydestä tai molemmista. Tiedän vuosikymmenien ajan sekä koirien että kissojen omistamisesta ja muiden lemmikkieläinten omistajien kanssa puhumisesta, että on olemassa yhteinen teema, joka näyttää selkeästi läpi: sekä koirat että kissat kykenevät käyttäytymään tavoilla, joilla omistajat pitävät sankarillisia. Lukuisat ihmiset jopa menivät vielä enemmän väittämään, että heidän eläimet ovat tietyinä aikoina tehneet tietyt asiat heille tai muille heidän perheidensä jäsenille, joita voidaan yksinkertaisesti kuvata ihmeellisiksi.

Riippumatta siitä, mikä on omia ajatuksiasi asiasta, olennainen muistettava asia on se, että eläinmme toteuttavat parhaansa, ne tulisi ruokkia oikein ja pitää terveinä. Esimerkiksi villin koiran kaavan kaltaiset elintarvikkeet sisältävät todellisia vähärasvaisia ​​liha- ja kalaleikkauksia (sertifioitu hormoni täysin vapaa ja antibioottivapaa) ja tarjoavat erittäin sulavia proteiinilähteitä. Tämä ruoka sisältää myös bataattia ja herneitä korkean energian tarjoamiseksi. Koko hedelmät ja vihannekset tarjoavat vitamiineja ja antioksidantteja lemmikkisi immuunijärjestelmän lisäämiseksi. Toisaalta kissat ovat velvollisia lihansyöjiä ja tarvitsevat lihapohjaista ruokavaliota. Voit tarjota kotitekoista ruokavaliota niin kauan kuin se on oikein tasapainoinen, ja kotiruokaiset ateriat voivat tarjota suurta ravitsemusta kaikilla tasoilla. Ostettu valmistettuja ruokia, kuten Petcurean Go! Luonnollinen vilja Täysin ilmainen purkitettu kissaruoka tarjoaa kissan maksimaalisella ravitsemuksella ja tiivistetyillä energiamuotoilla käyttämällä todellista lihaa (kana, kalkkuna ja ankka tai taimen), puutarhavihannekset, maatilan tuoreet hedelmät ja ihmisluokan öljyt (runsaasti omega 6 ja 3 välttämättömät rasvahapot).

Muita tuotteita, jotka saattavat olla hyödyllisiä eläinten pitämisessä parhaimmillaan, ovat Omega 3 -rasvahappojen lisäys. Kalaöljylisäaine edistää optimaalista terveyttä paitsi nivelille, sydämelle ja silmille, myös auttaa pitämään lemmikkisi aivot toimimassa kunnolla. Terveellisen maksan ja immuunijärjestelmän ylläpitäminen on myös erittäin välttämätöntä eläinten pitämiseksi energisinä ja keskittyneinä. Denamariini on ravitsemuslisä, mukaan lukien antioksidantti Silybin, joka parantaa PET: n maksan toimintaa parantamalla maksaglutationitasoja. Silybin tukee sappivirtausta maksan läpi, mikä auttaa lemmikkisi ruokavalion ravinteiden ruuansulatuksessa ja imeytymisessä. Silybin auttaa myös uudistamaan maksasoluja ja voi parantaa glutationitasoja, antioksidanttia, joka auttaa suojaamaan soluja toksiinilta, kuten täysin vapaita radikaaleja.

Vaikka korkealaatuinen ravitsemus ja terveelliset lisäravinteet voivat vaikuttaa lemmikkisi yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin, muista, että lemmikkieläinten tilanne, joka näennäisesti kehittyy tyhjästä eläinlääkäri. Eläinlääkäri on todennäköisesti nähnyt lukuisiaAina tarkat oireet, joista lemmikkisi kärsii ja jolla on hoitovaihtoehdot. Joissakin tapauksissa käyttäytymisen muutokset ovat ensimmäisiä asioita, joita huomaat lemmikkieläinten omistajina, ja niitä ei tule koskaan jättää huomiotta. On aina parempi olla varovainen ja viedä lemmikki eläinlääkärille sen sijaan, että odotettaisiin liian kauan, kunnes tilanteesta tulee paljon haastavampaa hallita. Älä myöskään unohda, että jos sinulla on lääkitys tai lisäaineeseen liittyvä kysymys, voit soittaa 1800PetMeds -apteekkille, joka vastaa mielellään sinulle.

Lemmikkieläinten tiedustelun mittaaminen laboratoriossa voi kertoa yhden tarinan, mutta vuosien ajan koottuja anekdootteja lemmikkieläinten omistajilta kertovat usein aivan toisistaan. PET -älykkyyttä ja potentiaalia (samanlainen kuin ihmisen älykkyys ja potentiaali) ei voida mitata tarkalleen antamalla standardisoidut testit, jotka on kehitetty koulussa tai lääkärillä. Jokaisella lemmikillä on erityinen tarina kertoa, ja jos heille annetaan mahdollisuus, se voi todella tehdä ihmeitä ja yllättää jopa skeptisimpiä lemmikkieläinten omistajia.

Ravitsemuspisteen käyttäytyminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *