Kokota lemmikkiblogikirjoittajat ja tuotemerkit Barkworld 2012 -tapahtumassa

0 Comments

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä käsiteltävästä yrityksestä.
Lokakuu on ollut erittäin kiireinen kuukausi! En yleensä matkusta niin paljon, mutta lokakuussa tein kaksi matkaa takaisin itään. Olet jo kuullut matkastamme Knoxvilleen menevän Petsafeen. Knoxvilleen menemisen jälkeen minulla oli pari viikkoa vapaata ja lensi sitten takaisin Atlantaan Barkworld Expo -tapahtumaan, jossa minulla oli mahdollisuus tyydyttää muut lemmikkieläinbloggaajat, tuotemerkit, ja löysin vähän enemmän siitä, kuinka tehdä pentu koulutusblogissa paljon menestyvämpi.
Barkworld Expo 2012
BarkWorld 2012So Mikä helvetti on BarkWorld ja miksi olin siellä? Barkworld Expo -sivustolta:
Vuonna 2009 perustettu Barkworld Expo tuotti sosiaalisesti suunniteltu sosiaalisen verkoston strategia Denise Quashie. Asetettuaan koiransa, Frankie Beans, Twitteriin hän huomasi, että sosiaalista mediaa hyödynsi iso lemmikkieläin rakastava naapurusto; Siitä huolimatta, että muissa lemmikkieläinnäyttelyissä ja konferensseissa tämän yhteisölle tarjottiin vähän koulutusta. Koska Denise oli palkittu tapahtuma- ja sosiaalisen verkoston tuottaja, uskoi, että oli järkevää tuottaa seminaari tälle yhteisölle. Sen avulla hän tuotti Barkworld Expo -sovelluksen ja on jatkanut vahvan kehitystä Internet -tuella jakamisen syyn sekä lemmikkieläinten harrastajien kouluttamiselle sosiaalisessa mediassa.

Miksi olin Barkworldissa? Jos pidät mielessäsi aikaisemmin vuoden aikana, kooin tavoitteeni vuodelle 2012. Valitettavasti monet näistä tavoitteista jäävät vakuuttamatta, mutta BarkWorldiin menemisen jälkeen ymmärrän, että olen ainakin saavuttanut yhden bloggaamisen tavoitteistani.
Annetaan nopeasti käydä nämä tavoitteet nopeasti vuodelle 2012:
Tavoite: 366 päivää bloggaamista – valitettavasti tätä ei tapahdu. Aloitimme vahvan menossa noin 60 päivää peräkkäin, vaikka tekniset vaikeudet todella puolella seurasivat meitä. Tarkistin juuri äskettäin, että Jodi Stone Yli sydämessä kuin koiran lähestyessä hänen tavoitettaan bloggata joka päivä 2 peräkkäistä vuotta! Se on hämmästyttävää! Onnittelut Jodi!
Tavoite: Säveltä 52 artikkelia automaattisen assponderilleni – uskon, että sain noin kuusi artikkelia automaattivastaajalle, mutta en kuitenkaan ole yhtä hyvin iloinen niistä, samoin kuin en ole yhtä varma, että haluan enää kehittää automaattivastaajaa … Me ‘ Tarkastele tätä vielä yksi vuonna 2013.
Tavoite: Siirry blogi- ja Barkworld Expoon – Mission suoritettu! Olin onnekas menemään molemmille blogipaksuille sekä Barkworld Expolle tänä vuonna. Toivottavasti voin tehdä täsmälleen saman ensi vuonna.
Tavoite: Laadi e -kirja – Tätä ei todennäköisesti tapahdu tänä vuonna, mutta olen kuitenkin saanut joitain erinomaisia ​​käsitteitä tyydyttämisen jälkeen ja menemällä sekä blogi- ja Barkworldiin.
Tavoite: Kehitä jäsensivusto – jotain, jota ajattelen edelleen tekemistä, mutta sitä todennäköisesti ei tapahdu vuonna 2012.
Tavoite: 2 000 Facebook “tykkää” – saavutettu! ja sitten vähän! Istumme tällä hetkellä 9 207 Facebookissa! Olemme löytäneet paljon Facebookista viimeisen 10 kuukauden aikana sekä saatuaan luottoluokituksen Facebook -mainoksista, päätimme tarjota heidän mainosohjelmansa laukauksen sekä upeita tuloksia. Jatkamme Facebook -mainoskampanjoiden järjestämistä sekä myös päivittää Facebook -ehtomme rutiininomaisesti. Suuri osa nykyisestä Facebook -menestyksestämme voi liittyä neuvotteluihimme PetSmartin kanssa kehittämään yrityksen blogin tilannetutkimusta.
Tavoite: 250 000 sivun näkymät kuukaudessa – ellei jotain hämmästyttävää esiintyy, kuten äärimmäinen virushetki, tämä ei todennäköisesti tapahdu vuonna 2012. Meillä oli kuitenkin lokakuussa ennätyskuukausi 82 ​​223 kävijöllä ja 123 697: n kokonaisnäkymän mukaan. Google Analytics. Ehkä vuosi 2013 on vuosi, jolloin rikkomme 200 kt merkin.

Tarkastelemme näitä tavoitteita joskus tämän vuoden lopulla tai vuoden 2013 alusta.
Takaisin Barkworldiin
Joten mitä tein Barkworldissa tänä vuonna? Varmistin, että ilmestyin aikaisin, jotta voin osallistua bloggaajien sosiaaliseen lemmikkieläinten offline -nopeuden treffiin. Tunsin olevani erittäin onnekas, koska vain kourallinen lemmikkieläinten blogikirjoittajia oli mahdollista osallistua tähän istuntoon.

Nopeuden treffit olivat erinomainen kokemus. Pohjimmiltaan minulle annettiin luettelo, jossa oli aikoja ja tuotemerkkejä. Meille annettiin mahdollisuus tyydyttää jokainen tuotemerkki luetteloissamme 6 minuuttia. Jos olet ajatellut osallistua ensi vuoden nopeuden treffisessioon, varmista, että sinulla on hissi -kenttä valmistettu ja valmis menemään. Nopeuden treffit olivat erinomainen mahdollisuus tyydyttää yksi-yksi useilla tuotemerkeillä lyhyessä ajassa.
Halusin mainittanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *