Kilpailun hoito: Mistä aloittaa?

0 Comments

Michell Evans
30. kesäkuuta 2017
“Hei Michell. Olen hoitanut viisi vuotta samoin kuin menin juuri ensimmäiseen hoito -ohjelmaan, Northwest Grooming Show -tapahtumaan. Minua kiehtoi hoitokilpailu. Uskon, että haluaisin kokeilla sitä, mutta se näyttää niin mahdottomalta. Ymmärrän, että käytät kilpailemaan. Onko sinulla minkäänlaista neuvoa? ” –Sheila

Hei Sheila. Ymmärrän, että se näyttää pelottavalta, mutta menestyksekkäästi olette upealla suunnitelmalla! Näiden ideoiden tarkoituksena on estää sinua kokemasta pahimpia tilanne -skenaarioita.

Lue jokaisen ja jokaisen kilpailun politiikat sekä kilpailijan kokoukseen. Politiikan muuttaminen tuottajalta tuottajaan, show to show ja luokka luokkaan.

Valitsemasi suunnittelu on erittäin tärkeä. Jos sinulla ei ole omaa lemmikkikoiraa, vaaditaan löytää lemmikkikoira, jonka voit viedä talosta muutaman yön tai enemmän. Jos sinulla ei ole asiakasta, joka suostuu tähän, ehdotan, että kysytään alueellisilta kasvattajilta, onko heillä lemmikkikoira, jonka he olisivat valmiita lähettämään mukanasi. Tee itsellesi palvelus ja löydä hyvin käyttäytyvä lemmikkikoira, joka on kaunis. Se lisää aivan toisen ahdistuksen taantua kovan koiran kanssa. Lemmikkikoira voi olla kova eri syistä. Lämpötila, kova turkki, rakenteelliset ja konformaatiovirheet ovat kaikki vaikeuksia, jotka voidaan välttää suurella mallilla! Älä myöskään ole diskonttoja ahdistusta, jonka voi lisätä omistaja, joka tavoittaa säännöllisesti tarkastaakseen koiransa.
Mainokset

On hienointa menetelmää lemmikkikoiralla vähintään neljä kertaa, yhteensä ajan kello! Menetelmä auttaa sinua olemaan positiivinen, kun se liittyy aitoon asiaan. Tämä on yhdeksän kuukauden sitoutuminen. Jokaisen menetelmäistunnon on mahdollistaa kahdeksan viikon kasvaa – ennen seuraavaa täydellisyyttä koskevaa yritystä. Jos työskentelet käsin poistettujen tai karsiduilla rotuilla, turkki tarvitsee paljon säännöllisempää työtä.

Muista pakata yksityiskohtainen hoitojoukko matkasarjan lisäksi. Varmista, että sinulla on hyviä työlaitteita sekä varmuuskopioita tuotteille, jotka saattavat lopettaa työskentelyn kilpailun aikana. Ole valmis koira terveysongelmaan sekä vammoihin, ihmisten terveysongelmiin sekä vammoihin, hoitamiseen ja esitykseen.

Ota langaton leikkuri varmistaaksesi, että voit työskennellä, vaikka on olemassa sähköongelmia. Kirkas tai vaalea pöytälevy on hyödyllinen hoitamisessa tummissa olosuhteissa. Myös hoitava smock, joka on täysin erilainen kuin lemmikkikoirasi väri, tuottaa tuomarin paljon paremman taustan nähdäksesi koirasi. Jos pöytätyyny ja vaatteet täydentävät toisiaan, sitä parempi! Pidä sarjassa ruuvimeisseli, joka kaksinkertaistuu Phillipsiksi tai tasaiseksi. Lupaan, että vaadit tätä jossain vaiheessa.

Matkasarjan suhteen on aina paperipyyhkeet, paljon kakkupusseja sekä ylimääräisiä kylpypyyhkeitä. Estä hotellipyyhkeiden hyödyntäminen uimiseen ja vuodevaatteisiin. Ota pyyhkeet, jotka ovat vanhoja ja kuluneita, ja heitä ne vain, jos et mitä matkustaa takaisin heidän kanssaan. Ota vanha lakimies peittämään sängyt hotellihuoneessa. Tätä menetelmää sinun ei tarvitse huolehtia tarpeettomista hiuksista ja likaa hotellin vuodevaatteissa. Älä koskaan jätä koiria irti hotellihuoneesta. Matkusta aina laatikon kanssa ja käytä sitä! Koirat arvostavat rajoitettua aluetta, kun he navigoivat uusissa tilanteissa.

Kaikki pelkäävät pelättyjä vammoja kilpailun aikana. Peroksidi on tarpeen tähän, joko tyydyttyneiden puuvillapallien tyypissä vetoketjussa, suihkepullossa tai molemmissa. Peroksidi liuottaa verta. Jos vahingoitat itseäsi tai lemmikkikoiraa kilpailun aikana, sinulla on tapa käsitellä sitä kiinnostamatta itseäsi. Pidä styptinen jauhe sekä tummanvärinen pyyhe pakkauksessa. Tämä menetelmä, jos on olemassa minkäänlaista verta, et näytä sitä vaalealla pyyhkeellä. Kerro aina tuomarille arvioidessasi, että olet loukkaantunut koirasi, jos he eivät vielä tiedä. Monissa kilpailukäytännöissä ei täsmennetä, että loukkaantuminen on oikeudenmenetelmä.

Kun matkustat koiran kanssa, käytä aina liukastumista tai rikkoutumista – ketjuja hihnan tyyppinä. Vaikka olet positiivinen siitä, että työskentelemäsi lemmikkikoira ei pakene, älä vaaranna sitä! He ovat parittomassa paikassa, jota ympäröivät parittomat ihmiset ja et voi ennakoida heidän käyttäytymistään. Monta kertaa rutiininomaisella litteällä kauluksella he voivat vetää päänsä ulos samoin kuin pultin.

Pidä evakuointisuunnitelmia autosi ja hotellihuoneesi tai muun majoituksen sijainnissa. Tämä voi vain osoittaa, että sinulla on liukastumislehden valmistettu ja helposti saatavilla jokaiselle lemmikkikoiralle ja että ymmärrät, missä uloskäynnit sijaitsevat. Pidä myös heidän tasainen kaulus päällä. Tämän on pitänyt poistaa sekä oikeat tiedot siitä. Tuo aina raivotautitodistus mukaasi. Jos lemmikkikoira puree joku, alueellisilla viranomaisilla on ihanteellinen takavarikoida lemmikkikoira todisteeksi Onull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *