50 parhaan koiranblogia-1-10

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
Me teimme sen! Aika selvittää, mikä blogi on koirablogi! Se on parasta tänään paljastamme kymmenen parasta koiran blogia ja David Letterman -muodossa aloitamme blogi #10, joka päättyy vuoden numero 1 koiran blogiin.
Olemme seuranneet joitain kymmenen koirablogin joukosta viiden vuoden ajan ja joitain muita, jotka löysimme viime aikoina viime kuukausina. Heillä kaikilla on yksi yhteinen asia, ja se on ehdottomasti rakastamme heidän tuottamansa sisältöä.
Vain siinä tapauksessa, että et ole nähnyt aikaisempia koirablogiartikkeleitamme, tässä on selitys joistakin tilastoista, joita löysimme koirablogimme:
50 parhaan koiran blogin-1-10
Jos ihmettelet outoja numeroita jokaisen blogin näytön alla olevista ruudussa, on joitain määritelmiä:
Kilpaile erillisiä kävijöitä – arvio siitä, kuinka lukuisia kävijöitä kukin sivusto saa kuukaudessa.
Alexa Rank – sijoittuu sivustoihin heidän saamiensa kävijöiden ja sivun katsausten määrän perusteella.
Google Page Rank – perustuu enimmäkseen linkkien lukumäärään ja laatuun verkkosivulle.
Facebook “tykkää” – niiden ihmisten lukumäärä, jotka “pitävät” Facebook -fanisivua seuraavista blogeista.
Twitter -seuraajat – Twitter -tiliä seuraavien blogeja seuraavien ihmisten lukumäärä.
D.O.B. – Verkkotunnuksen nimi on rekisteröity päivämäärä tai likimääräinen päivämäärä.

Valitettavasti minulla ei ole kovin uskomattomia ohjelmointitaitoja, joten nämä numerot ovat vain tilannekuva tämän viestin koottamishetkellä, mutta sen pitäisi antaa sinulle hyvä arvio nykyisistä numeroista. Aloitamme #10 -koiran blogiimme, ja emme näytä enempää kuin yksi suosikki julkkiskoiran kouluttajistamme, Victoria Stillwell.
Koiran parhaan blogi #10 – Victoria Stillwellin blogi

Mitä heillä on sanottavaa: ”Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Animal Planet’s Hit TV -sarjan tähtiä, jonka se tai koira, jonka kautta hän pystyy jakamaan näkemyksensä ja intohimonsa positiiviseen vahvistuskoiriin peukaloimalla joitain Maailman monet epämääräiset eläimet hän neuvoo perheitä lemmikkieläinten ongelmista. Hän toimi myös tuomarina CBS: n suurimmassa amerikkalaisessa koirassa. ”
Mitä meidän on sanottava: Jos pyydät koiran rakastajaa nimeämään kaksi tunnettua koiranvalmentajaa, ensimmäinen olisi todennäköisesti Cesar Millan ja toinen vain voi Victoria Stillwell hitti-televisio-ohjelmasta “Se on minä tai koira”. Meidän piti sisällyttää ainakin yksi, ellei molemmat näistä kahdesta tunnetuista koiranvalmentajista koirablogiluetteloomme, mutta valitettavasti emme löytäneet Cesar-blogia. Victorialla oli kuitenkin fantastinen blogi, joka sisältää paitsi hänen omat musinginsa, myös artikkelit myös muiden asiantuntijoiden kouluttajilta.
Koiran ylin blogi #9 – Pawluxury

Mitä heillä on sanottavaa: “Everokologinen joukko jokapäiväiselle koirille-tarjoamme ympäristöystävällisiä, orgaanisia, luonnollisia koirantuotteita, jotka on valmistettu Yhdysvalloissa.”
Mitä meidän on sanottava: Pawluxury -blogi on yksi niistä blogeista, joihin sain tulla ja lukea käytännössä uskonnollisesti. Se on oikeastaan ​​seuralaisblogi heidän verkkokauppasivustolleen, jossa he tarjoavat ylellisyyttä, korkealaatuista, kestävää, kokonaisvaltaista ja maaperäisiä tuotteita päivittäisille koirille ja heidän omistajilleen. Toivon vain, että he palaavat blogin päivittämiseen. Suosittelemme, että seulotaan joitain heidän blogiartikkeleistaan. Et kuitenkaan näe niitä tässä luettelossa uudelleen ensi vuonna, jos emme aloita pian uusia blogiviestejä. Olemme ympäristöystävällisen koiran bloggaajan suuria faneja, ja se on yksi suosikkiosiistamme Pawluxurysta ja toinen suosikistamme blogista #30 Raise vihreä koira!
Koiran paras blogi #8 – Kolme koiran blogia

Mitä heillä on sanottavaa: ”Tämä sivusto on kaikki elämästämme koirien kanssa. Se on kohtuullinen käsitys koiran omistajuuden ylä- ja alamäistä sekä siitä valitsevista iloista ja suruista. Joissakin tapauksissa haastavat, joissakin tapauksissa ajatellaan provosoivaa, mutta toivottavasti monia tyypillisesti hauskaa. ”

Mitä meidän on sanottava: toinen kaikkien aikojen suosikkiblogistamme, joka on hidastunut melko vähän viime aikoina. Jälleen haluamme nähdä paljon enemmän artikkeleita tai kolmen koiran blogi voi myös olla vaarassa pudota koirablogiluettelomme. Kuitenkin lukuisia loistavia artikkeleita, jos seulot sisällön läpi tai voit vain yrittää etsiä niiden sisältöä käyttämällä parhaan yläkulman hakukenttää. Olemme nähneet joitain viimeaikaisia ​​muutoksia blogisuunnitteluun, joten mahdollisesti näemme pian uuden sisällön tulvan. Pidämme sormemme ristissä. Yksi asia, josta todella pidämme … Saimme vihdoin kiinni kolmen koiran blogiin Stetsonin, Linuksen ja Dublinin kanssa, olemme nyt myös kolme koiran bloggaajaa!
Koenkokoblogi #7 – Kysy Spike Online

Mitä heillä on sanottavaa: “Hei! Olen piikki ja kirjoitan kysy Spike Onlinullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *