Todisteet ovat – Dogs Auttaa ihmisiä tyydyttämään terveelliset liikuntakohteet

0 Comments

addThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore5

Myöhemmin tänä vuonna Journal of Fyysinen sekä terveys ja hyvinvointi julkaisevat viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana suoritetun lääketieteellisen tutkimuksen arvioinnin tulokset, jotka ovat tutkineet, onko talosi jakaminen koiran kanssa, että ihmiset lopulta ovat fyysisesti aktiivisempia . Tämä tutkimus todistaa, mitä useimmat koiranomistajat jo tietävät – koiran tekeminen vieressäsi pitää sinut kunnossa.

Maailman terveys- ja hyvinvointiorganisaatio viittaa siihen, että terveet aikuiset osallistuvat kohtalaisen aerobiseen liikuntaan vähintään 150 minuuttia viikossa. Kohtalainen tason harjoittelu tarkoittaa, että voit silti tuoda keskustelun harjoittaessasi, mutta et voi laulaa. Jos voit laulaa liikunnan aikana, sinun on todennäköisesti vaadittava nopeuden noudattaa maltillista harjoitusta. Useimmille ihmisille voimakas koirankävely johtaa kohtalaisen tason harjoitteluun. Kun saat enemmän sopivuutta, saatat vaatia lisätä joitain kukkuloita kävelemään liikuntatason lisäämiseksi.

Tässä uudessa tutkimuksessa analysoitiin lähes kolmekymmentä tutkimusta, jossa tutkittiin koiran vaikutuksia fyysiseen aktiivisuuteen. Tässä ovat tulokset:

Lähes kaksi kolmesta koiranomistajasta käveli koiriaan.

Suurin osa ihmisistä käveli koiriaan 4 kertaa viikossa.

Tyypillinen koirankävelijä tyypilliset harjoituskohteet kävelemällä koiraa. Koiran kävelyllä vietetty aika oli keskimäärin 160 minuuttia viikossa.

Voit tyydyttää harjoituskohdellesi koiran kävelyllä, voit viedä Mollyn 10 minuutin kävelylle aamulla ja vielä yhden illalla joka päivä. Voit lisäksi ottaa taistelun sen 30 minuutin kävelylle viisi iltaa viikossa. Ja tietysti, koirasi todennäköisesti ei moriskaa, jos kävelet ylimääräisiä ja ylität 150 minuutin viikossa.

Joten kun ihmettelet tarkalleen, kuinka päästä paljon parempaan muotoon ja kiinni harjoitusohjelmasta, laita nämä fyysiset kuntokeskuksen esitteet ja pilli elävälle henkilökohtaiselle kouluttajallesi. Tutkimus todistaa sen – hienoin valmentajasi voi olla hihnan lopussa.

Lemmikkieläinten terveys- ja hyvinvointi -edut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *