Bella tekee uudenvuoden päätöslauselmansa

0 Comments

Addthis Sharing Buttonshare -tapahtumaan facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore7

Tämä on vuodenaika, jolloin jokainen pawdy on valmis aloittamaan uuden luvun tai ehkä vain jatkoa viimeiselle, mutta jollain muokkauksella. Oletko istunut ja tehnyt uudenvuoden päätöslauselmia? Tässä haluaisin tehdä vuodelle 2013:

Hanki paljon enemmän vetoomusta. Olen todellinen tyttö. Kun joku pakene sanoo “Mennään” tai jos näen hihnani, teen jo viivan ovelle, koska tiedän, mitä sana “mene” tarkoittaa. Kun “menemme”, olemme kuitenkin yleensä poissa pitkään, ja voin olla ehdottomasti kulunut siihen mennessä, kun näen sukka -apina -sängyni uudelleen. Joten, päätöslauselma #1 minulle on saada paljon enemmän vetoomusta unta:

Syö oikein. Sen lisäksi, että syöminen on maukasta ja hauska asia, syöminen on tapa kehittää vartaloasi tarvittavan ravintoa. Tasapainoinen ruokavalio, joka on erityisesti luotu koirille Tarvitsen erilaisen sekoituksen proteiineja, hiilihydraatteja ja mineraaleja kuin kissa tai lintu, joten minun on järkevää syödä lemmikkieläinten koiran ruokaa eikä kissan tai lintujen ruokaa. Joten resoluutio #2 minulle on syödä ihanteellista ruokaa:

Harjoittele joka päivä. Tyttöjen on jatkettava liikkumista pitääkseen bikinit käyrät ihanteellisissa paikoissa, pysyäkseen terveenä, varakkaita ja viisaita. No, en tiedä paljon varakkaita ja viisaita juttuja, mutta terveellinen on hyvä ja otan kaksinkertaisen annoksen. Joten resoluutio #3 minulle on jatkaa liikkumista ja saada liikuntaa:

Ota vitamiinejani. Vaikka tiedän, että syön ihanteellista ruokaa, tiedän, että vitamiinit voivat keittää kaupallisesti valmistautuneista säilykkeistä. Joten vain varmistaakseni, että nuo vitamiinit lisätään takaisin ruokavaliooni, varmistan, että otan vitamiinin eron korvaamiseksi:

Blogini eivät vain ole täydellisiä asettamatta kahta senttiäni adoptioarvoa, ja minun ei tarvitse tehdä uudenvuoden päätöslauselmaa, koska se on päivittäinen mantra: adopt, älä osta. Olen niin kiitollinen lukijoilleni, jotka pyytävät neuvojani, ja se on aina sama tästä aiheesta, joka on niin rakas sydämelleni. Pelastamisessa on miljoona koiraa ja turvakoteja, jotka tarvitsevat koteja. Tee siitä uudenvuoden päätöslauselmasi tehdäksesi tilan sydämessäsi ja kotona ainakin yhdelle lemmikille, joka tarvitsee sinua. Etelä -Kalifornian Pomeranian Rescue ja Petfinder.com haluaisi auttaa sinua, samoin minä.

Rakkaus, Bella

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *