Mikä tekee miniatyyristä amerikkalaista paimenia niin erityisen?

0 Comments

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainitusta yrityksestä.
Jos etsit vähän aktiivista koiraa lisättäväksi perheeseesi, olet ehkä kuullut jonkun ehdottavan miniatyyriä amerikkalaista paimenia.
Ne ovat yksi uusimmista puhdasrotuisista koiranrotuista, jotka tunnustivat juuri äskettäin American Kennel Clubin vuonna 2015 heidän 186. rotuaan.
Nämä pienentävät paimennuskoirat ovat yhtä energisiä, älykkäitä ja karismaattisia kuin heidän suuret serkkunsa kuitenkin suloisessa ja ainutlaatuisessa pienessä paketissa. Älä kuitenkaan mene lankaan uskomaan, että heidän pienempi koko voi tarkoittaa vähemmän työtä lopussa!
He vaativat suuria liikunta-, henkisen stimulaatiota ja rakkautta, samoin kuin he eivät menesty asumaan pienissä asunnoissa ilman nurmikon tilaa.
Nämä koirat ovat hienoimpia aktiivisille henkilöille tai perheille, samoin kuin he tekevät hienoimmista vanhempien lasten kanssa, koska he voivat olla vähän yhtä energisiä taaperoille.
Onko tämä melu kuten koirasi? Tarkista, kun tarkastelemme paremmin rodua ja käymme läpi mitä vaadit tietää. Jaamme myös muutamia tärkeimpiä huolenaiheita, joiden avulla voit auttaa itseään selvittämään, onko MAS oikea pentu perheellesi.

Miniatyyri American Shepherd: Rodun yleiskatsaus
Pieno -amerikkalaiset paimenet määritellään pieneksi rotuksi, kuten heidän nimensä viittaa. He paimentavat koiria ja siksi ovat sekä urheilua ja älykästä luonnetta, joka liittyy useimpiin karjakoiriin.
Nämä koirat vaativat vähintään tunnin liikunnan joka päivä sekä suuria mielenterveyden stimulaation sopimuksia. Jos heistä hylätään mitään tekemistä muutaman tunnin ajan, voit odottaa vähän tuhoamista.
He ovat uskollisia ja siteitä nopeasti perheidensä kanssa, mutta he voivat olla hiukan erottelevia muukalaisten kanssa. Niitä on helppo kouluttaa, mikä on tärkeää hillitäkseen jatkuvaa toiveitaan pienemmille kotitalouksien jäsenille ja muille lemmikkieläimille.
Keskeiset ominaisuudet
14-18 tuumaa pitkä
20 – 60 kiloa
13-15 vuoden elinikä
Älykäs
Koulutettava
Korkea energia
Maltillinen irtoaminen

Kun kosketimme lyhyesti aikaisemmin, miniatyyri American Shepherd on uusi rotu, jonka American Kennel Club on tunnustanut sen vain vuonna 2015.
Yhdistynyt kuningaskunta ei ole vielä tunnustanut rodua, mutta UKMASC, Ison -Britannian miniatyyri American Shepherd Club, on ollut aktiivinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 2011.
Rodun historia
American Shepherd on todella amerikkalainen koira, kuten se perustettiin Kaliforniaan 1960 -luvulla.
Koirien uskotaan löytävän pienistä australialaisista paimenista, jotka kasvatettiin selektiivisesti niiden pienen koon säilyttämiseksi. Koirat olivat kuitenkin rekisteröimättömiä, joten heidän tarkka historiansa pysyy tuntemattomana.

Kasvattajat olivat valmiita jakamaan kehityksensä 1980 -luvun alkupuolella, kun he rekisteröivät pentujaan kansalliselle osakekaappirekisterille. Tuolloin heidät ymmärrettiin australialaisina pienoisina paimenten nyökkäyksenä heidän vanhemmuuteensa.
Nimi muutettiin miniatyyri -amerikkalaiseen paimeneen tai MAS: n, kun rodun suosio nousi 1990 -luvulla.
Australian paimenen verilinjat
Yleisesti uskotaan, että MAS -koirat liittyvät huolellisesti Australian paimeniin, vielä yksi rotu, joka on tuotettu Kaliforniassa 1800 -luvulla.
Paimennusrotu perustettiin sekoittamalla erilaisia ​​muita paimennusrotuja, mukaan lukien collies sekä Australiasta tuotuja lammaskoiria, minkä vuoksi koirat ymmärretään australialaisina paimenina.
Australian paimen on keskikokoinen rotu, jonka mitat ovat yleensä 18-23 tuumaa pitkä ja painaa 35 ja 70 kiloa.
He ovat urheilukoiria, joilla on kohtalaisen pitkät kaksinkertaiset takit. He ovat erittäin älykkäitä, energisiä, uskollisia ja leikkisiä. Vaikka he ovat erinomaisia ​​paimenja, he ovat päätyneet olemaan näkyviä kaverikoiria ja kotitalous lemmikkieläimiä.

Ulkomuoto
Pieno -amerikkalaiset paimenet ovat pienellä puolella koirien paimentamiselle. Urokset määrittävät yleensä 14 sekä 18 tuumaa korkeita, samoin kuin naiset ovat noin 13–17 tuumaa korkeita.
Heillä on urheilullinen vartalotyyli, joka ehdottaa kestävyyttä ilman irtotavaraa. Voit odottaa heidän arvioivan välillä 20 ja 60 kiloa.
Heillä on keskipitkä kaksoiskerros, joka voi olla suoraan tai aaltoileva, aina hiukan höyhenen jalkojen takaosassa sekä kohtalainen harja sekä kaulan ympärillä.
Heidän turkinsa on taipumus vuodattaa melko paljon vain kausittaisesti. Suurimmalla osalla on pitkä, pyöristetty häntä, vaikka jotkut syntyvät myös luonnollisesti bobbed -hännällä.
On ehdotettu koskaan ajamaan tai leikkaamaan näiden koirien takitnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *