Liiallisen haukkumisen hallinta

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore2

Koirat voivat haukkua monista syistä. Haukkuminen voi johtua muille eläimille tai ihmisille kohdistuvista alueellisista kysymyksistä. Turhautuminen tai ahdistus voi aiheuttaa liiallista haukkumista, ja lääketieteelliset terveysongelmat voivat myös vaikuttaa koirien haukkumiseen.

On välttämätöntä seurustella koiranpentuja mahdollisimman lukuisiin uusiin ihmisiin ja tilanteisiin. Oikea koulutus hyvän kouluttajan kanssa on välttämätöntä ei -toivotun haukkumisen välttämiseksi. Laatikon koulutus koiranpentuista voi vähentää koirien ahdistusta, kun ne jätetään yksin. Toisen koiran ostaminen tai omaksuminen voi vähentää lähtöä ahdistusta ja jännityslauluttamista.

Jotkut koirat haukkuvat myös parantamaan huomiota. On välttämätöntä, ettei koskaan palkita haukkumista minkään tyyppisellä huomiolla, leikkimällä, ruoalla tai kiintymyksellä. Koiran kouluttaminen hiljaiseen komentoon voi olla erittäin hyödyllistä epätoivotun haukkumisen hallitsemiseksi. Suosittelen ensin ärsykkeen käyttöä, joka aiheuttaa koiran haukkumisen, ja yhdistä se sitten ”kuoren” komennon kanssa. Koirat, jotka haukkuvat komennossa

Anna palkkio aina heti, kun koirasi on hiljainen. Toinen menetelmä jo haukkuvan koiran hiljentämiseksi on haukkuvan lemmikin nenän kohtelu. Monet koirat lopettavat haukkumisen heti höyryn nuuskimiseksi. Samaan aikaan käytä sanaa “hiljainen” tai “hush” ja ylitä sitten häntä ja anna hänelle herkku. Kun se on toistettu useita kertoja, tämä toivottavasti lopettaa ei -toivotun käyttäytymisen. Etähihnat ja pään piilottimet voidaan käyttää myös haukkumisen häiritsemiseen. Vedä hihnan varovasti sulkemaan koiran suun ja samaan aikaan kuin sanallinen hiljaisuus. Hiljaista käyttäytymistä voidaan sitten vahvistaa vapauttamalla suu ja antamalla sitten vahvistin, kuten kiitosta tai ruokaa, jos koiran on edelleen hiljainen.

Warren Ecksteinin kirjassa ”Kuinka saada koirasi tekemään mitä haluat” -kirjassa ”Kuinka saada koirasi tekemään mitä haluat”. Tämä on erittäin hyödyllinen koulutuskirja, jota suosittelen kaikille asiakkailleni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *