Interzoo 2022 kokoontuu neljän vuoden pandemian tauon jälkeen

0 Comments

Interzoo on palannut. Pandemian laukaiseman neljän vuoden tauon jälkeen Interzoo 2022 tuo maailmanlaajuiset PET-tarvikkeet markkinat yhdessä Nürnbergissä 24.-27. Toukokuuta. Noin 4000 tuotetta eri segmenteistä, jotka tarjoavat uutta motivaatiota, ja osoittavat, mihin täältä menee: Nykyinen malli on enemmän kestävyyttä, enemmän korkealaatuista korkealaatuista ja digitaalista tukea.

Näyttelyjärjestäjät, WZFGMBH-PET-markkinapalvelut, raportoi korkeatasoista maailmanlaajuista osallistumista. Yli 1 300 näytteilleasettajaa yli 60 maasta menee Nürnbergin henkilökohtaisten messuille 24. toukokuuta 27. toukokuuta yhdessä 110 maan vierailijoiden kanssa.

Yhdysvallat on numero neljä näyttelyyrityksissä. Sarja on suurin osa näyttelyliiketoiminnasta 276 näytteilleasettajan kanssa, jota Italia noudattaa Italia 120: lla, Yhdistyneellä kuningaskunnalla (101), Yhdysvalloissa (73), Alankomaissa (72), kuten kuten sekä monet muut maat jokaisesta mantereelta.1

Messujen toiminnot jaetaan 12 salin välillä, joilla on kolme sisäänkäyntiä tänä vuonna, täydellisen tukiohjelman sekä digitaalisen tuen järjestämiselle ja osallistuminen uuden Interzoo -sovelluksen tarjoamiin messuihin.

Lemmikkieläinten merkitys on kasvanut edelleen COVID-19-pandemian ja sen yhteydessä sijaitsevien sijaintien yhteydessä asetettujen toimenpiteiden jälkeen. PET -tarvikkeiden markkinayhdistyksen (Industrieverband Heimtierbebarf, IVH) tilaaman Skopos -tutkimustutkimuksen sekä Saksan Pet Trade & Market Associationin (Zentralverband Zoologischer Fachbetriebe, ZZF) mukaan vajaat puolet kaikista kotitalouksista ja 69 prosenttia kotitalouksista Lasten kanssa on ainakin yksi eläinkumppani. Viime vuonna oli 16,7 miljoonaa kissaa, 10,3 miljoonaa koiraa, 4,6 miljoonaa pientä eläintä, 3,1 miljoonaa lemmikkilintua sekä paljon miljoonia lemmikkieläinten kaloja ja terariumtyyppejä Saksassa.

Lemmikkieläinten omistajat maksoivat eläimilleen jopa tavallista enemmän kiinnostusta: terveydenhuollon edistäviä lemmikkieläintenhoitoartikkeleita, premium-ruokia, välipaloja, samoin kuin uusia akvaarioita sekä koteloita ostettiin enemmän, samoin kuin lemmikkieläinten tarvikkeiden markkinat nauttivat miellyttävistä kasvusta asianmukaisesti. Viime vuonna lemmikkieläinten omistajat käyttivät eläimiinsä noin 6 miljardia euroa eli noin 6 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Internet -tulojen kasvu oli erityisen vahvaa – 28,4 prosenttia noin miljardi euroa.

Saksan huippu Euroopan tulojen sijoituksessa

Saksan markkinoiden kasvun lisääntyminen katautti Saksan viime vuonna Euroopan liikevaihdon huippuluokan asettamiseen, ja niitä noudatettiin huolellisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä Ranskassa. Länsi -Euroopan lemmikkimarkkinat kasvoivat yhteensä 4,5 prosenttia. Maailmanlaajuisesti markkinat kasvoivat jopa 9,6 prosenttia, ja Euromonitor Internationalin mukaan markkinoiden määrä oli 135 miljardia euroa.

Suurimmat lemmikkieläinmarkkinat ovat Pohjois -Amerikka, ja liikevaihto on 58,4 miljardia euroa ja Länsi -Eurooppa 29,8 miljardia euroa. Samoin Aasian ja Tyynenmeren alueella oli huomattavaa kasvua, ja lemmikkieläinten omistajat maksavat lemmikkieläinten tarvikkeista lähes 23 miljardia euroa vuonna 2021.

ZZF: n presidentti Norbert Holthenrich pyrkii katsomaan tulevaisuuteen: ”On epävarmaa, jatkuuko tämä positiivinen malli. Toimitusketjut häiriintyivät vakavasti pandemian aikana, ja sen seurauksena lähetyspullonkaulat ja tuotantokysymykset. Koko teollisuusmaailma kärsii tällä hetkellä suuresta raaka -ainepulasta ja lisääntyneistä kustannuksista, kun niitä on saatavana. ” Hän on kuitenkin varma: ”Eläinten oikean hoidon varmistaminen on edelleen suuri huolenaihe monille lemmikkieläinten harrastajille tulevana vuonna. Lemmikkimarkkinat ovat myös kekseliäitä, samoin kuin jatkavat tuotteiden luomista lemmikkieläimien hyödyksi, jopa uusissa vallitsevissa olosuhteissa. Tämän vuoden Interzoo -näytteilleasettajat tekevät sen melko selväksi. ”

Tutut tuotemerkit ja nuoret liiketoiminnan sivustolla Interzoo 2022

Interzoo 2022 tarjoaa alustan helpottaa tai vahvistaa ylimääräisiä yritysyhteyksiä. Gordon Bonnet, toimitusjohtaja WZF ja ZZF, kommentoi: ”Aivan alle vuosi sitten totimme lemmikkieläinten tarvikkeiden markkinat Internetissä Interzoo.digitalissa. Tänä vuonna tutut tuotemerkit ja nuori yritys voivat seuloa uusia tuotteitaan sekä paikan päällä että henkilökohtaisesti. He tarjoavat mahdollisuuksia kaupalle ja motivaatiolle omilla messuillaan, maan paviljongissa, tuotesittelyssä tai tuoreen konseptin vaiheessa. Se saa heidät käsittelemään sekä keskustelua mahdollisten asiakkaiden kanssa. Silti on edelleen toiminto sekä digitaalisten tuotteiden ja palvelujen sijainti. Henkilökohtaisten messujemme tarjoamat lyömättömät edut ovat nautinto löytää jotain uutta, kokemuksia, jotka hyödyntävät kaikkia aistejamme, sekä suoraa henkilökohtaista vuorovaikutusta suurten ystävien ja uusien tuttavien kanssa. Tässä voimme suoraan kokea, mitä lemmikkitarvikkeet markkinat voivat tarjota juuri nyt, kutensekä mitä tulevaisuuden odotetaan! ”

1 Kaikki toimitetut luvut ovat päivätty 10. toukokuuta 2022.

Lähde: Interzoo -lehdistötiedote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *