Kennel yskä

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -yritykseen facebookfacebookfacebookhare -sivustolle Twittertwittertwittershare PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore1

Kennel -yskä on tarttuva hengitysteiden sairaus, jota monet tyypillisesti havaitaan koirilla. Tyypillisimpiä syy -aineita ovat bakteerit bordatella bronchiceptica, mutta ylimääräisiä bakteereja, mukaan lukien mykoplasma, voivat olla mukana. Myös lukuisissa tilanteissa virukset, kuten Parinfluenza, edistävät lääketieteellisiä oireita.

Kennel -yskää on tyypillisesti havaittu alueilla, joilla on korkea koiran pitoisuus, mukaan lukien koiran puistot, lennolle, hoitamishuoneet, kennelit ja eläinlääketieteelliset sairaalat. Jännityksen ja huonon hygienian uskotaan olevan merkittävimmät elementit, jotka sisältyvät lääketieteellisen sairauden etenemiseen. Kennel -yskän oireita ovat letargia, ruokahalun menetys, kuiva hakkerointi yskä, liikunta -intoleranssi sekä joissain tapauksissa silmä ja nenäpäästö. Kaikilla eläimillä, jotka osoittavat näitä lääketieteellisiä indikaatioita, pitäisi olla täydellinen eläinlääketieteellinen tutkimus.

On välttämätöntä erottaa kennel -yskä muista tarttuvan yskän liipaisimista, mukaan lukien influenssa sekä koiran disemper. Myös eläinlääkäreiden tulisi pitää mielessä, että kissat voivat myös kehittää viitteitä aivasteluista ja ylähengitysteiden oireista altistuessaan kennel -yskälle. Kennel-yskän hoitoon sisältyy yleensä 10–14 päivän ohjelma laajalle toimivasta antibiootista, kuten doksisykliini, Bayril tai Clavamox. Yskävakuuttaja immuunistimulanttien, kuten Echinacea ja Goldenseal, lisäksi voidaan käyttää tietyissä tapauksissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *