Tapaa lemmikkieläimet (osa 2)

0 Comments

addThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Aikaisemmin esittelimme sinulle joillekin PetMedsin työntekijöiden lemmikkieläimille. Ylpeät lemmikkieläimet, jotka olemme, haluaisimme tänään esitellä sinulle enemmän rakastettuja lemmikkieläimiä. Katso tämä kulissien takana oleva välähdys joihinkin karvaisiin ystäviin, hauskaa PetMeds-toimistossa:

Haluatko oppia lisää näistä suloisista lemmikkeistä? Videossa esiintymisensä järjestelmäohjaaja Chris kertoo meille uudesta koirastaan ​​Kyelasta:

Kyela on 5 ja puolen kuukauden ikäinen eksoottinen musta Shih Tzu. Kumppanini ja minä emme koskaan pystyneet antamaan lapsemme saada koiran, koska nuorin tytärmme oli erittäin allerginen koirille ja kissoille. Hän tuli töihin yhtenä päivänä kanssani ja pelasi Daisyn ja Busterin kanssa, ja hänen allergiansa eivät toimineet, hän oli täysin hieno. Silloin päätimme lopulta lisätä karvaisen pienen neljän jalan perheenjäsenen. Hyväksyimme Kyelan uskomattomalta kasvattajalta Jupiterissa, FL. Kumppanini suuntasi sinne vain asettaakseen käsirahan 3 viikon ikäiselle pentulle. Kyela tapasi hänet kahden pienen veljensä kanssa etuovella. Heistä kolme oli 12 viikkoa ja kun hän istui lattialla leikkimään heidän kanssaan, Kyela kiipesi suoraan sylissään ja nukahti. Hän varasti sydämensä silloin, hän ei ollut mitään tapaa poistua ilman häntä. Siitä lähtien hänestä on todella tullut osa perhettä, emme voineet pyytää parempaa koiranpentua, hän on vain niin fiksu, suloinen, pehmo ja erittäin itsepäinen. Hän nauttii pelaamisesta Daisyn ja Macyn kanssa, kun hän tulee töihin kanssani, hän voi olla pieni, mutta hän yleensä on kiusaaja ja yrittää laittaa muut pennut paikoilleen. Hän rakastaa, kun on aika syödä ja rakastaa nukkumaanmenoaikaista Buffalo -kekseään.

SEO -markkinointiasiantuntija Vanessa esittelee meille toisen koiransa, Ender:

Ender on sininen punkki Beagle, jonka otimme noin 4 kuukautta sitten koirallemme Rileyn seuralaiseksi. Veimme hänet sisään, koska hänen omistajansa aikoi antaa hänet turvakotiin, koska perheenjäsen oli allerginen. Ensimmäisen koiran kanssa oli ehdottomasti säätöjakso, mutta nyt ne ovat kuin kaksi hernettä podissa, jotka aina leikkivät keskenään.

Jakelu- ja logistiikkapäällikkö Jojo kertoo koirastaan ​​Vega:

Vega on Jack Russel -terrieri, 5–6 -vuotias. Edellisessä työssäni matkustin paljon ja löysin hänet Las Vegasista Crossing Las Vegas Blvd ja Cheyenne. Hänellä oli siru rekisteröity puntalle, joten kun odotin kuukauden ja tarkistaessaan hänet kotiin tuomani paperit ja lemmikkieläinten etsijät. Uinti on yksi Vegan suosikki aktiviteetteista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *