Auta vanhempien/ikääntyvien perheen lemmikkieläimiä

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Perheen lemmikkieläimet asuvat epäilemättä kultaisten vanhempien vuosiensa suhteen yhtä paljon parempia ruokia sekä lääketieteellisiä ja kirurgisia kehitystä. Siten geriatrisia lemmikkejä on yhä enemmän. PET: n koosta riippuen tyypillisen kokoisen lemmikin ajatellaan saapuvan geriatrisiin vuosiin noin 7 tai 8 -vuotiaana. Suurilla tai jättimäisillä rotukoirilla voimme ehkä alentaa tämän ikän 5 tai 6: een.

On paljon vinkkejä, jotka voin tarjota eläinten huoltajille pitämään vanhemmat perheen lemmikkieläimet pitkään ja terveellisessä elämässä. Terveellisen mieluiten luonnollisen tai asianmukaisen talon tekemä ruokavaliosuunnitelman ruokinta on varmasti listautumisen ja suositukseni. Ruokavaliot, kuten Halo tai Nature’s Range Instinct, ovat ehdottomasti loistavia vaihtoehtoja sopivaan taloon valmistettuun ruokavalioon. Tuoreiden minimaalisesti jalostettujen ruokavalioiden ruokinta menee pitkä menetelmä monien geriatristen sairauksien lopettamiseen tai hidastamiseen. Hippokratesina nykyajan lääketieteen isä sanoi: “Anna lääkkeesi ruokaa.” Jos vanhemmalla lemmikkisi on olemassa jo olemassa oleva maksa- tai munuaisten kunto, ehdotetaan aina eläinlääkärin kanssa ennen uuden ruokavalion muuttamista tai aloittamista.

Varmasti kahdesti vuosittaiset puolivuotiset kokeet sekä verityö/virtsan testaus antavat eläinlääkäreille mahdollisuuden löytää varhainen sairaus parhaan mahdollisen hoidon aloittamiseksi. Varsinkin jos vanhempi lemmikki juo tai virtaa paljon enemmän kuin tavallisesti tai kärsii ruokahalun tai painon muutoksesta, tällaisia ​​töitä suositellaan. Ottaen huomioon vanhempien lemmikkieläimien hammaslääketieteellisten sairauksien esiintyvyys, jos mahdollista, jos mahdollista jonkinlaista House -hammashoidosta, mukaan lukien muutama erinomaisesta C.E.T. Tuotteet, joita tarjotaan 1800pellmeds. Jos verityöt tarkistavat kunnossa, on yleisesti erinomaista täydentää antioksidantteja, kuten proantozonia, sekä poikkeuksellisia korkealaatuisia vitamiineja, kuten uskomattoman vitachews, omega 3 -rasvahappoja, kuten pohjoismaisten luonnonkuorien, tai jos asianmukaiset nivellisät, kuten uskomattoman nivelten tehostaja tai Glyco-Flex-tuotteet. Jos lemmikki kärsii edistyksellisestä heikentävästä heikkoudesta tai raajojen jäykkyydestä, 1800PetMeds on nyt tarjonnut erilaisia ​​ortopedisia sänkyjä, portaita ja ramppeja, lastenrattajen lisäksi, mikä on käytännöllistä pitkille kävelylle perheen lemmikkieläimissä, joilla on vakava selkärangan tai rappeuttava yhteinen sairaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *