Koiranpentu TV Ep13 – GDA -pentuja ja Dimesin marssi

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
Äskettäin Dublin, oppaan koiranpentu Dublinissa, ja minulla oli mahdollisuus työskennellä oppaan koiran koppi Dimesin maaliskuussa – kilpailu vauvoille. Meille on loistava tilaisuus paitsi lisätä tietoisuutta opaskoirista ja koiranpentuista, mutta myös paljastaa Dublinille uusille tilanteille ja kokemuksille.
Onnekas meille Dimes -kisan marssi oli paras kadulla meiltä Fashion Islandilla Newport Beachillä, ja monet kavereistamme olivat siellä auttamassa, mukaan lukien Yuki, Archer, Varrick ja Miles.
Joten ilman vielä enemmän adieua tässä on tämän viikon jakso Puppy -jaksosta TV -harjoitteluun.
Jakso 13 – GDA -pennut ja Dimesin marssi
Jos olet kiinnostunut sponsoroida Puppy -jakso TV -koulutuksessa, tutustu sponsorointisivullemme.

GDA -pennut ja Dimes -transkription marssi
Puppyintraining.com -logo ja sivuston osoite
Jep! Se olen minä ja Dublin kävelevät erittäin hitaasti. Tänään olemme vapaaehtoistyötä GDA -osastolla Dimesin maaliskuussa – kilpailu vauvoille. Olen Colby ja olen Dublinin kanssa. Tervetuloa Puppy -jaksoon 13. jaksossa TV -koulutuksessa.
Opas koiranpentuharjoittelu pääosissa Dublinin kanssa Linus Aussie Shepherd Rescue samoin kuin Colby The Human and Stetsonin ammatti

Joten nyt tiedät olevan Dimesin vauvojen marssilla, saatat miettiä, mikä tarkalleen on Dimesin marssi. No… heidän lähetystään parantaa vauvojen terveyttä välttämällä syntymävaurioita, ennenaikaisia ​​syntymiä ja vastasyntyneiden kuolleisuutta. He suorittavat tämän tehtävän tutkimus-, yhteisöpalveluiden, koulutuksen ja edustusohjelmien avulla.
Tässä tapahtumassa tapahtui paljon ja se oli hyvä koulutus Dublinille. Kävelimme jonkin aikaa ja löysimme lopulta GDA -osaston.
Dublinin koiranpentu Yuki, Miles, Varrick ja Archer auttoivat myös
Opaskoirien osastollamme oli paljon loistavaa tietoa, koiranpennun nostamista ja jopa laseja, jotka simuloivat erityyppisiä sokeita.
Oppimme ja sen ympäristössä tapahtui paljon. Kuten huomaat, lapsille oli valtava puhallettava liuku. Tonnia aikuisia ja lapsia juoksevat ja kävelevät ohi ja lukuisia muita informatiivisia koppeja ylös ja kadulla, ja kadun toisella puolella oli jopa bändi.

Kun saavuimme ensimmäisen kerran, Dublin päätti rentoutua vähän ja Gnaw luulle, mutta ei ennen kauan, että näimme pari pellejä tulevan.
Yksi niistä asioista, jotka haluamme lopettaa pentujamme, on tottunut kaikkiin erityyppisiin ihmisiin, mukaan lukien pukeutuneet pukeutuneet ihmiset. Näyttää siltä, ​​että Varrick oli hieman epäröivä tästä pelleestä. Dublin näyttää olevan aivan päinvastainen ja liian innoissaan tavata tämä pelle.
Voitko arvata kuka näimme seuraavaksi? Kukaan muu sitten yksi ja ainoa kapteeni Jack Sparrow! Mahtava! Toinen pukussa oleva henkilö antoi meille uuden mahdollisuuden seurustella Dublinia epätavallisilla ja uusilla kokemuksilla. Ensimmäinen Yuki… Luulen, että Dublin sai täällä hieman kateellisen.
Olemme työskennelleet Dublinin suuhun käyttäytymisessä. Hän nuolee ja tykkää laittaa, on suu käsiisi … ei myöskään pure, mutta ei kovin vieraanvarainen. Koulutuksen tulisi olla kannattava, koska kuten näette Dublinin, ei ole mitään suuhun näiden lasten kanssa ja vain käännetty ja ilahduttanut huomiota.
Päivän lopussa näimme valtavan tarkistuksen yli 1,3 miljoonaa dollaria … se on aika siistiä!

Hauskan jälkeen lasten, pelleiden ja kapteeni Jackin kanssa pakatimme ja suuntasimme kotiin. Olen iloinen siitä, että liittyit meihin tähän pennun jaksoon TV -koulutuksessa. Toivon, että olet iloinen siitä ja näemme sinut seuraavan kerran!
Tilaa, kiitos
Jos haluat sponsoroida pennun jaksoa TV -koulutuksessa Puppyintraining.com
Lopulliset ajatukset GDA -pentuista ja Dimesin maaliskuusta
Tämä oli ensimmäinen vuosi, jolloin osallistuimme Dimes -maaliskuun tapahtumaan ja se oli loistava kokemus Dublinille. Vaikka Dublin oli hiukan innoissaan tavata sekä pelle että kapteeni Jack Sparrow, olin miellyttävästi hämmästynyt siitä, että hän ei osoittanut mitään huolta tai epäröintiä. Pukun ihmisten tapaamisen lisäksi Dublinin puku oli ehdottoman erinomainen kaikkien hänen ympärillään olevien pienten lasten kanssa. Olin jälleen hämmästynyt, koska ajattelin, että hän palaa takaisin hänen suuhun käyttäytymiseen, mutta luulen, että koiranpentujen koulutus kannattaa, kun hän ei halua ja vain ilahduttaa hetkestä.

Toivon, että olet iloinen jaksosta 13 GDA -pentuista ja Dimesin marssista!
Kuinka koiranpentuharjoittelu tulee mukaan? Oletko työskennellyt koiranurheilun parissa pentusi kanssa?
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpakkauksetnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *