Valot, kamera, pelastus!

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore9

Scruffy, hiekkavärinen lemmikkikoira, jolla on valitettava ilmaus, ei ollut saanut kenenkään mielenkiintoa Texasin turvakodissa, samoin kuin hänen päivät oli numeroitu. Jonain päivänä ennen kuin hänet järjestettiin lopetettavaksi, tuli puhelinsoitto, joka muuttaisi hänen elämäänsä. ”Nimeni on kustannukset ja ajattelen lemmikkikoirasi aurinkoista. Haluaisin hänen löytävän New Yorkiin työskentelemään minulle. ” Se oli tarjous, jota Sunny ei voinut laskea yhtä hyvin kuin kuusi kuukautta, samoin kuin tunteja myöhemmin lastatun koulutuksen aikana, Sunny löysi itsensä ennen Broadwayn kirkkaita valoja ja hurraavaa yleisöä.

Sunny on Broadwayn musikaalin Annie -tähti. Voi kyllä, siellä on Lilla Crawford-poikkeuksellisen lahjakas nainen, joka tuo 11-vuotiaan orvoa Annien elämään sekä Jane Lynchin Gleestä, joka tuottaa humoristisen ja paholaisen neiti Hanniganin. Nautin kuitenkin lavalle tänä viikonloppuna, odotin kuitenkin aurinkoista – vähän lemmikkikoiraa, jolla oli tarina, joka heijastaa kuvitteellista Annieä, sekä valettuja eläinten kunto -ohjaaja -kustannuksia Berloni aitona elämässä Isä Warbucks.

Bill aloitti työskentelyn eläinten kunto -ohjaajana 19 -vuotiaana. Tiukan budjettisuunnitelman parissa Annien alkuperäiseen tuotantoon hän tarvitsi lemmikkikoiraa näyttelyyn. Kustannukset menivät turvakotiin etsimään sopivaa lemmikkikoiraa ja se menee hänen elämänsä muuttamiseen. Häntä kosketti potentiaalinen niin paljon koirista, jotka hän vakuutti olevansa omistautunut auttamaan eläimiä turvakoteissa. Kun otetaan huomioon, että ensimmäisen hiekkarantujen löytäminen, kustannukset ovat jatkaneet turvakotiperheiden lemmikkieläinten löytämistä kaikille hänen näyttelijätehtävilleen sekä Broadwayn ulkopuolelle, samoin kuin New Yorkin Humane Society -yhdistyksen käyttäytymisasiantuntija. Mitä tapahtuu, kun show sulkeutuu tai kuten kustannukset sanoisivat, yksi hänen koiran toimijoistaan ​​on “työpaikkojen välillä?” Koirat liittyvät Billin kotitalouteen Connecticutissa, missä he ovat rakastettu osa hänen perheestään.

Annie oli tietysti uskomaton poikkeuksellisen energian, unohtumattoman numeron ja ikäisen tarinan kanssa. Kuuntelen näyttelyn CD -levyä samoin kuin ylittääkseni jokaisen kohtauksen mielessäni. Parasta on, että tarina orpojen omaksumisesta ja talon tarjoamisesta ei lopu näyttelyn kanssa tai aurinkoisella. Jokaisesta lipunmyynnistä saadut tuotot osallistuvat eläinten pelastamiseen auttaakseen muita rakastettavia koiria, kuten Sunny, löytämään pysyvästi kotinsa. Joten, jos olet New Yorkissa kesällä, vähennä nauttia Anniesta ja tarjota lisää herättävää ovaatiota uudelle Buddy Sunnylle. Et koskaan muista häntä niin hyvin kuin autat muuttamaan muiden koirien, kuten Sunny -koirien elämää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *