Laatikon kouluttaminen lemmikkikoirasi

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Vuosien varrella on ollut paljon menetelmiä lemmikkikoiran kouluttamiseksi laatikoista kyniin, Wee-Wee-tyynyihin keittiön alueisiin. Käytettyjen monien menetelmien joukossa laatikkokoulutus on luultavasti suosituin, etenkin nuorten koiranpentujen kouluttamisessa.

Laatikon taustalla on, että koiranpentu tai lemmikkikoira tuntuu melko mukavalta pienessä häkissä, jossa eläinten huoltaja voi tarjota ruokaa, vettä, leluja sekä mukavia vuodevaatteita, jotka lemmikkikoira tutustuu omaansa Henkilökohtainen makuuhuone. Toivotaan, että ajan myötä koiranpentu oppii olemaan maaperään, missä he syövät, leikkivät tai nukkuvat. Ja vaikka monet koiranpennut ja aikuiset koirat löytävät lopullisen mukavuuden ja tulevat talon kouluun, monet muut koirat kärsivät vakavasta ahdistuksesta ja ahdistuksesta, jotka aiheuttavat usein käyttäytymishäiriöitä tai loukkaantumista yrittäessään paeta tai päästä pois laatikosta .

Kuten minkä tahansa lääketieteellisen tekniikan kanssa, jota otan eläinlääketieteessä, jokainen lemmikki on yksilö, ja vaikka laatikkokoulutus voi työskennellä joillakin koirilla, se epäonnistuu toisissa. Usein pehmeän musiikin tai lähellä olevan television soittaminen voi lievittää lemmikin ahdistusta, mutta muissa tapauksissa he eivät. Ja niin vaikka laatikkokoulutus on varmasti kokeilun arvoinen, eläinten huoltajan on myös valmistettava myös muiden vaihtoehtojen kanssa, jos laatikkokoulutus ei ole asianmukainen tekniikka kyseiselle koiran seuralaiselle.

lemmikkikoiran koulutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *