Leon syntymäpäivä

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore5

Keskiviikkona 27. maaliskuuta Leo täyttää 1! Hänen syntymäpäivänsä lähestyessä en voi muuta kuin muistaa Leon koiranpentu. Käytännössä vuosi sitten Leo tuli maailmaan näyttäen pieneltä perunalta pään, jalkojen ja hännän kanssa, ja noin kaksi kuukautta myöhemmin toin kotiin pienen 13 lb: n leon. Joissakin tapauksissa on vaikea uskoa, kuinka paljon hän on muuttunut ja kasvanut vain vuodessa! Vaikka hän silti luulee olevansa 13 lbs, hän on nyt noin 80 lbs.

Kuluneen vuoden aikana meidän on pitänyt huolehtia niin lukuisista asioista, jotka koskevat Leon terveyttä, käyttäytymistä ja kasvua. Hänen koiranpennunsa aikana kyse oli positiivisesta vahvistamisesta, sosiaalistamisesta ja siitä, että kaikki tapahtuva oli kunnossa. En osaa kertoa sinulle, kuinka monta kertaa googlisin esimerkiksi “kun pitäisi olla 4 kuukauden ikäinen koiranpentu, menettää maitohampaansa” tai “mitä tapahtuu, kun koiranpentu menettää kaikki koiransa 3 päivässä”. Joo, olen tosissani. Vain kolmen päivän kuluessa Leo menetti kaikki koiransa ja näytti hampaattomalta goofilta (katso 4. kuva alla). Ajattelemalla sitä nyt, se on hilpeä, mutta silloin olin huolissani jotain vialla. Näytti siltä, ​​että joka viikko koko Leon koiranpentu oli erilainen kokemus, joka koulutti sekä meitä että Leoa.

Minulla on tietysti vähemmän huolta. En enää huolestu, että Leo loukkaantuu, kun puiston koirat jengi ylöspäin, enkä ole huolestunut siitä, että Leo ei tule hyvin käyttäytyväksi ja hyvin sosialisoituneeksi koiraksi. Meidän on täytynyt tehdä jotain oikein! Nyt olen huolissani hänen kynnet leikatuksi, hampaiden harjattuina ja painon ylläpidossa. Olen lukenut ja minulle on kerrottu, että Leon kaltaisten koirien on niin helppoa tulla ylipainoiseksi. Aina, kun Leo hyppää autooni tai ulos, en voi auttaa, mutta ajattelen mitään yhteisiä ongelmia, jotka Leolla voi olla vanhetessaan. Olen aloittanut hänet jo yhteisiin lisäravinteisiin, jotta hänen nivelet pitävät vahvoina.

Hänen syntymäpäivänsä vuoksi aion heittää hänelle pienen juhlan ja haluan leipoa hänet ja hänen pentukavereitaan joitain koiraystävällisiä cupcakeja. Jos jollain on hyviä reseptejä, lähetä ne mukaan (en ole hyvä leipuri).

Pysy kuulolla ensi viikolla kuvia Leon syntymäpäiväjuhlista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *