Kirjakatsaus: Shreve Stocktonin

0 Comments

The Daily Coyote – The Daily Coyote – tarina rakkaudesta, selviytymisestä ja turstista Wyomingin erämaissa on tarina nuoresta kaupungin naisesta, joka käy kauppaa New Yorkin kiireisillä kaduilla Wyomingin erämaille, jossa hän nostaa kymmenen päivän ikäisen koyote-pennun, jonka vanhemmat oli ammuttu lampaiden tappamiseksi.

Kun kirjailija ja valokuvaaja Shreve Stockton siirtyy takaisin New Yorkiin San Franciscosta, hän tekee matkan ympäri maata Vespan päällä. Matkan varrella hän pysähtyy kymmenen unen, Wyomingin, väestö 300: n ja maan laaja-alaisten tilojen ja Bighorn-vuorten vetoomuksen kynnessä vangitsevat hänen henkensä. Muutaman viikon yrittäessään selvittää takaisin vanhaan kaupunkielämäänsä, hän kuuntelee sydämeensä, pakata tavaransa ja siirtyy Wyomingiin.

Hän kehittää ystävyyden, joka lopulta kääntyy romanssiin villieläinpalvelun työntekijän kanssa, jonka tehtävänä on turvata LifeStock tappamalla kojootit. Kun hän löytää orpoksi kojootin pennun, hän tuo sen Stocktonille, jonka on nyt tehtävä päätös. Hän voi joko saada tämän pentujen kuoleman omatuntoonsa, kun otetaan huomioon, että hän on liian nuori selviytyäkseen yksinään tai hän voi kasvattaa tätä villieläinta 12 jalassa kahdentoista jalan hyttillä, jos hän asuu kissansa Elin kanssa. Koska kotimaisen koiran kerääminen ja kouluttaminen ilman kokemusta, tämä kiihkeästi riippumaton kaupunkikunta ja kojootti, jonka hän nimeää Charlie Forgeen poikkeuksellisen siteen, jonka Charlie on usein arvaamaton ja jopa pelottava käyttäytyminen ja hänen luontainen villi. Joistakin takaiskuista huolimatta Shreven ja Charlien välinen suhde syvenee ja kehittyy keskinäisen kunnioituksen kautta ja siitä tulee todistus ihmisen ja eläimen välisen sidoksen voimakkuudesta.

Kirjailija käänsi päiväkirjansa Charlien nostamisen päivittäisistä haasteista yhdessä hänen henkeäsalpaavien valokuviensa kanssa, jotka kuvaavat Charlien ensimmäisen vuoden tiliä menestyväksi blogiksi, josta tuli tämän kirjan perusta. Kirja on yhdistelmäraja -seikkailu, rakkaustarina ja erityinen juhla ihmisen ja eläimen välisestä siteestä. Se on myös heijastus villuuden luonteesta verrattuna kodistumiseen, koska kirjoittaja opettaa kojoottia elää ihmisten (ja kissan) kanssa, kun Charlie asettuu Shreven vaeltavan hengen.

Ja jos et voi saada tarpeeksi Shrevestä ja Charliesta tämän loistavan kirjan lukemisen jälkeen, löydät päivittäiset valokuvat Charliesta kirjoittajan villisti suositussa blogissa.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Kirjakatsaus: Gwen Cooperin ”Homer’s Odyssey”

Kirjakatsaus: Miranda James

Kirjakatsaus: “Merlen ovi: Oppitunnit vapaasti käsittelevästä koirasta”, kirjoittanut Ted Kerasote

«Lemmikkisi kuumien sääideat
Hyvää 4. heinäkuuta – pidä perheesi lemmikkieläimet turvassa »

6 kommenttia Book Review: “The Daily Coyote”, kirjoittanut Shreve Stockton

Deborah E-P sanoo:

29. maaliskuuta 2010 klo 14.15

Kun elämä on niin syvästi mukana maassa ja eläinten hoidon (etenkin “epätasaiset olennot”) vastuut, heidän näkökulmansa eroaa ihmisistä, jotka elävät irrotettuna todellisuudesta, jota joku elää paljon enemmän “rajatyyliä” ” .

Ihmiset, jotka valitsivat tämän elämäntavan, ovat yleensä hyvin perusteltuja maailmaansa, ja heidän on tehtävä toiminnallisia päätöksiä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Tämä vaatii omistautumista ja sitoutumista, joka on hyvin erilainen kuin 9–5 elävää, joten monet ihmiset johtavat.

Kuten Ingrid sanoi, olen erittäin yhteydessä Shreven henkiseen puoleen, joka tuli läpi niin selvästi hänen tarinansa suhteen.

Kun yksi toimii maailmassa intuitiivisella tasolla, verrattuna suoraviivaiseen henkiseen lähestymistapaan, se antaa mahdollisuuden käyttää vaistomaisia ​​toimia elämään ja siihen, mitä siinä tapahtuu, asettaa meidät vähemmän kulkevalle tielle.

Vaikka Shreve valitsi varmasti polun, joka on paljon erilainen kuin monet muut, hän on tehnyt sen jalalla, joka on tiukasti istutettu molemmissa maailmoissa. Yksi funktionaalisesta kovasta työstä, eläimistä ja maasta huolehtiminen samalla, kun sillä on syvä yhteys siihen, kuinka aaltoilmavaikutus vaikuttaa ympäristöön ja ihmisiin, joiden elämäänsä on koskenut hänen kirjoittamisensa kautta. Hän on tehnyt kaiken tämän eläessään 4-jalkaisen olennon rinnalla, joka on ollut hänelle paljon asioita, mutta joka on tullut kaikesta, että hän on tullut ystävään, opas ja opettaja.

Minusta on siunattu lukenut tämän kirjan ja tutustua jotain Shreve & Charlien elämästä yhdessä ja tietää, että matka jatkuu.

Vastaa

Ingrid sanoo:

29. maaliskuuta 2010 klo 12.04

Kiitos kauniista kommentistasi, Deborah. Kuulostaa siltä, ​​että sinäkin resonoi kirjan henkisen alivirran kanssa. Se on hienovarainen, mutta minulle se oli iso osa siitä, mikä teki kirjasta niin houkuttelevan minulle.

Vastaa

Deborah E-P sanoo:

29. maaliskuuta 2010 klo 11.44

Voidaan vain kertoa tarina omasta elämästään omasta näkökulmasta – tuomiot ja kaikki. Tässä tapauksessa se osoittaa kuka Shreve oli ja on yksilö. Hän kuuluu vapaasti, kuinka hänen omat asenteensa tulivat tapaan, jolla hänet nostettiin, ja uskon, että Michellin esittämät kysymyksetnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *