Koirien ja kissojen furminaattori

0 Comments

Sain äskettäin ilmaisen furminaattorin lemmikkieläinten puhtaana Petsbath.com -yrityksestä, joka tarjoaa lemmikkieläinten koiran kylpyammeet ja asusteet.

Jokainen lemmikkikoira ja kissan omistaja tarvitsee yhden näistä harjoista! Mikään muu lemmikkieläinten puhdas teokset eivät ole Furminaattorin lisäksi. Hieno-hampaiden kampa vetää kuolleet hiukset, jotka ovat loukussa aluskinnassa, kuten alla näet. Puhdas toimii hyvin koirilla ja kissoilla, joiden turkin pituus on.

Olen iloinen siitä, että harjata Mutt ja kaksi kissaa nyt, koska niin paljon hiuksia tulee heiltä heti furminaattorin kanssa. Heillä kaikilla on pehmeämpiä, kiiltävämpiä takkeja nopean harjauksen jälkeen, ja he pitävät huomiosta. Olen varma, että pääset eroon kaikista kuolleista hiuksista, jotka auttavat heitä tuntemaan olonsa viileämmäksi, ja se myös leikkaa hiukset, jotka päätyvät matoihini!

Suosittelen tätä puhdasta jokaiselle lemmikkikoiralle tai kissanomistajalle, jolla on lemmikki, jolla on irtoamisongelma.

Tämän Mutt: n lukijat voivat saada ilmaisen toimituksen PetSbath.com -sivustolta kirjoittamalla alennuskuponkikoodiin, joka on kyse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *