Silmien purkaus koirissa

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore40

Toinen yleinen kysymys, joka on esitetty jokapäiväisessä pienin eläinlääketieteellisessä käytännössä, on: “Miksi lemmikkikoirallani tai kissalla on vuotavat silmät?” Sekä koiran silmäpäästöllä että kissan silmäpäästöllä voi olla paljon syitä. Joissakin perheen lemmikkieläinten, kuten persialaisen kissan tai nyrkkeilijän, rotuissa kasvojen litistetty konformaatio johtaa tyypillisesti silmien kulmien ihon taitoihin. Monta kertaa nämä maltilliset päästöt häiritsevät omistajaa paljon enemmän kuin lemmikki, ja kannustan tyypillisesti asiakkaita jättämään tällaiset ongelmat yksin.

Muina aikoina silmien vuoto voi usein osoittaa bakteeri- tai virusinfektioita tai niitä voidaan usein nähdä perheen lemmikkeissä, joilla on allergioita. Jos purkaus on paksu tai värjätty keltainen tai vihreä, eläinlääketieteen tutkimusta suositellaan varmasti. Usein sellaisilla perheen lemmikkeillä voi olla myös aivastuksen ja nenän purkautumisen ylähengityssiirtoja, jotka yleensä parhaiten diagnosoidaan ja hoitaa eläinlääkäri. Monissa muissa perheen lemmikkieläimissä voi olla silmänpäästöjä tukkeutuneiden kyynelkanavien takia, joita taas eläinlääkärisi tutkii parhaiten, jotka voivat tyypillisesti huuhdella kyynelkanavat, jotta kyyneleet voivat virtata helpommin välttäen silmien kulmiin.

Monilla heikentyneillä rotuilla on tyypillisesti tummat värjäykset silmiensä alla tiettyjen kyyneleiden pigmenttien ja/tai tukkeutuneiden kyynelkanavien takia, ja monet asiakkaat kysyvät tyypillisesti lääkkeistä parantaakseen näiden lemmikkieläinten silmien mukaista tumman värinmuutosta, kuten roduissa, kuten roduissa, kuten roduissa Maltan. Koirille ja kissoille on erittäin tehokas tuote, jota kutsutaan enkeleiden silmiksi, jotka todella toimivat melko hyvin; Se luottaa kuitenkin oraalisen antibiootin käytön käyttöön, jota kutsutaan tylosiiniksi, joka mielestäni, jos sitä käytetään pitkällä aikavälillä, voi aiheuttaa bakteeripopulaatioiden epätasapainoa ruuansulatuksessa ja bakteerien antibioottiresistenssissä. Siksi haluan olla käyttämättä tällaista tuotetta pitkällä aikavälillä. Monilla koirilla kehittyy tiloja, joissa heidän silmänsä eivät tuota sopivia kyyneleitä, joita kutsutaan kuivaksi silmäksi tai keratiitti Sicca, mikä voi aiheuttaa paksun limakalvojen kertymisen silmän pinnalle tai sarveiskalvolle. Olen löytänyt voiteluaineita, kuten Puralube -eläinlääkärin voide ja nesteyttäjät, usein paljon toiminnallisempi taloudellinen vaihtoehto kuin monien eläinlääkäreiden määräämä paljon kalliimpi optimni. Olen myös huomannut, että käyttämällä tippaa tai kaksi Nordic Naturals Pet Cod -maksaöljyä suoraan silmissä 3 – 4 kertaa päivässä, samoin kuin sille annettava se voi myös rauhoittaa tulehtuneita, kuivia tai haavaisia ​​silmiä.

Jos yllä olevat hoidot eivät auta tai perheesi lemmikkisi silmät ovat pahasti punaisia ​​tai kevyitä herkkiä tai kehittävät haluttomuuden avata silmät tai ne esiintyvät kouristuksessa, on aina parasta saada eläinlääketieteellinen tutkimus politiikan ulkopuolelle paljon vakavampia silmäinfektioita tai haavaumat, samoin kuin silmien syvempi sairaus, kuten glaukooma tai uveiitti. Perusinfektioissa tai silmähaavoissa olen löytänyt edulliset reseptilääkkeet, kuten terramysiini tai B.N.P. Kolminkertainen antibiootti oftalminen voide yhtä tehokas kuin jotkut paljon kalliimmista reseptilääkkeistä. Neo Poly Dex -silmäpisarat ovat loistavia näille allergisille silmätulehduksille, kunhan eläinlääkäri on ensin sulkenut pois sarveiskalvon haavaumat tai naarmut.

Silmien arvon ja paljon vakavien silmäolosuhteiden potentiaalin vuoksi, jos asiakas on koskaan epävarma, on aina parasta, että joko yleinen eläinlääkäri tai eläinlääkäri tai eläinlääkäri, joka keskittyy Silmäsairauksilla, ostoksilla, joka on paljon vakavampi sarveiskalvon ja silmien sisäosien sairaus.

Silmät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *