Bella jakaa vinkkejä lämpimästä uupumuksen ehkäisystä

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumasta FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore43

Olen verkossa Etelä -Kalifornian korkealla autiomaassa. Sitä kutsutaan korkeaksi autiomaana korkeuden jälkeen. Täällä kesäisin on erittäin kuuma, samoin kuin viileä, joka riittää lumille talveilla, kun lumilinja putoaa alle 3000 ′. Meillä on myös ollut 23 päivää yli 100 F -lämpötilaa, joten päivällä on kuuma, että yöllä ei ole paljon helpotusta. Ulkopuolella konkreettiset jalkakäytävät sekä asfaltti -pysäköintipaikat ovat melko kuumia. Viileät vesihanat juoksevat lämpimää vettä koko ajan. Tässä on Etelä -Kalifornian korkeuskartta. Olen verkossa juuri yläpuolella, missä “S” on San Gabrielissa, tunniste, joka kertoo sinulle kyseisen vuoristojen nimen.

Ihmisten tulisi ryhtyä varotoimenpiteisiin lämpimäksi uupumiselle, ei vain itselleen myös lemmikkieläimille. Vietin yön eteläisessä Kernin eläinlääketieteellisessä sairaalassa viime viikolla kuivumisen jälkeen. Siksi kerron tarinasi, jotta voit auttaa lemmikkejäsi pysymään riskitöntä eikä vaadi sairaalaan menemistä kuten minä. Lemmikkieläinten lämpimän aivohalvauksen tai uupumuksen indikaatiot ovat: energinen hiutaus, kohonnut syke, ylimääräinen syljenervi, oksentelu, ripuli, heikkous, huikea, huokaaminen, ikenien epänormaali väri (tiili punainen, sininen tai violetti) sekä valehtelu alas kieltäytymällä nousemasta. Tyypillinen peräsuolen lämpötila on 101-102F. 104F: n lämpötila tarvitsee toimenpiteitä sen palauttamiseksi, samoin kuin 106F on vaikea hätätilanne. Kaikkia näitä oireita ei tarvitse olla läsnä, mutta jos ulkona on kuuma, samoin kuin lemmikkisi on yksi näistä oireista, on hienoin ryhtyä toimiin, jotta mahtaisi lemmikkisi.

Joitakin välittömiä toimintoja, joita voit tehdä lemmikkisi avustamiseksi, ovat: Siirrä lemmikki viileämmälle alueelle, suorasta auringosta ja mieluiten sisätiloissa. Kääri lemmikki kylään, märään kankaaseen. Nopea jäähdytys voidaan myös suorittaa kaatamalla alkoholin hankaus lemmikin jalkoihin.

Jääpakkauksia, kuten sellaisia, joita käytetään lasten lounaslaatikoissa (olemme jopa käyttäneet pakastettuja herneitä!), Voidaan käyttää lähellä sydäntä että vatsaa, jotta veri mahtuu, kun se kulkee sydämellä ja valtavilla valtimoissa jalat ulos muualle vartaloon. Voit vaatia useita suuren koiran jääpakkauksia, samoin kuin sijoittaa ne vatsaan, rinnan alla sydämen lähellä ja jopa kaulan takaosaan. Juuri tässä on tarkalleen, kuinka jääpakkausta voidaan käyttää pienessä koirassa:

Tässä on hyödyllinen kaavio, jossa on tietoja sekä kissoille että koirille:

Soita eläinlääkärillesi tai ota lemmikkisi nähdäksesi eläinlääkärin mahdollisimman pian. Lisäksi on tärkeää pitää mielessä, että tietyt lemmikkieläinlääkkeet voivat lisätä lemmikkieläinten kuuman säävaaroja.

Bellapet -turvallisuus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *