Koulutus TV: ssä – EP8 – Getty Museum

0 Comments

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Joka kerta kun ajamme tarkistamaan Guide Dogs of America -kampuksen juuri Westwoodin ohi, missä kukkulat alkavat, näemme aina raitiovaunun ajavan hitaasti mäkeä Getty -museoon. Viimeisen neljän vuoden aikana olen usein ajatellut, että Getty olisi loistava paikka työskennellä opas lemmikkikoiran pentukoulutuksessa. Aiemmin tänä vuonna otimme vihdoin askeleen, pakkasimme koiranpentupussiemme ja suuntasimme Getty -museoon hauskanpitoa, taiteita, upeita näkymiä ja koiranpentuharjoittelua varten.
Koiranpentu TV: ssä – EP8 – Getty Museum
Tässä on tämän viikon jakso pentu -televisiossa. Jos haluat sponsoroida jaksoa, katso koiranpentua TV -koulutuksen sponsorointisivulla.

Getty Museum
Kuten aina, haluamme koota transkription yhteen niille teistä, jotka eivät voi nauttia videosta. Joten, tässä on tällä viikossa koiranpennun transkriptio TV: n harjoitteluun!
Shhh… älä kerro Dublinille, mutta olemme menossa Getty -museoon tänään. Olen Colby tervetuloa jaksolle 8 Puppy -tv -koulutuksessa.
(Otsikot rulla): Puppy TV: ssä, pääosissa Dublin. Linus Aussie -sekoituspelastuksella. myös ihminen. ja Stetson Ammatti muutti opaskoiran. Jakso 6 – Los Caballeros -tennis ja koiranpentu.
Tässä on loistava ilmakuva Getty -museosta … matkalla ohjaamaan Amerikan koiria, näemme aina raitiovaunun ajavan Gettyyn ja näen aina sen raitiovaunun … ”Vau! Getty olisi hieno koulutuskokemus Dublinille ”

Joten tänään teimme päätöksen tarkistaa Getty -museo ja antaa Dublinin maistaa hänen ensimmäisen kokemuksensa todellisesta taiteesta. Auton pysäköinnin jälkeen ensimmäinen pysäkki odotti edellä mainittua raitiovaunua, joka vie meidät mäkeä ylös. Raitiovaunun ajaminen ei ollut liian erilainen kuin linja -autolla. Ja kuten odotin, Dublinilla ei ollut mitään ongelmaa ja hän vain potki takaisin jaloilleni.
Meidän piti kävellä pitkään portaita ylös päästäksesi sisäänkäynnille. Olemme palveleneet portaat ottaen huomioon, että alku ja Dublin ovat erittäin hyviä kantapäänsä ylläpitämisessä.
Kuten näette päivän teema, kuvitteli menneisyyttä Ranskassa. Vaikka en usko, että Dublin todella välitti, olisin mieluummin nähdä jotain hieman suositumpaa, kuten Van Gogh tai Davincci. Siellä on tonnia hissejä ja portaita mennäksesi ylös ja alas, joten varmisimme, että Dublinilla oli mahdollisuus tehdä molemmat.
Getty Musuem sijaitsee mäen yläosassa ja toisesta tarinasta saat upeita näkymiä, joista me kaikki – mukaan lukien Dublin – oli mahdollisuus nauttia. Löysimme tämän epätavallisen suihkulähteen aiheuttavan mielenkiintoista melua. Kävelimme yli ja pyysin Dublinia lujaa istuvaa ja hän pakotti.

Lähistöllä oli aika viileä puutarha-alue, joten sain Dublinin tekemään alaspäin, kun ampui videota ja muuten mainitsin, että Gettyllä on hienoja näkymiä? Tässä on toinen laukaus Dublinista, joka työskentelee alaspäin, jota ympäröivät jotkut veistokset. Kuten huomautimme ennen kuin on paljon portaita ja tässä Dublin tekee suuren kantapään.
Olisimme saaneet paljon enemmän kuvia museon sisällä, mutta suuri osa Gettyn ​​taidetta on herkkä valokuvaukselle, joten varmisimme ja pyysimme valtuutusta ottamaan nämä laukaukset. Kuten voit nähdä, Dublin on hyvä lapsi istunnollaan, alamäkillään ja aikaisemmin kantapäänsä.
Tartuimme myöhään lounaalle ravintolassa ja Dublin oli hyvä lapsi ja laski hiljaa pöydän alle. Lopulta päivän lopussa meillä oli jälleen tilaisuus odottaa raitiovaunua. Aja sitten takaisin mäkeä alas pysäköityyn autoihimme.
Dublin teki poikkeuksellisen Getty-museossa ja käytettiin hyvin koko päivän. Hän sai nähdä kaunista taidetta, työskentelemään portaiden kävelyssä, hisseissä ja sai ottamaan aikaan joitain upeista näkymistä Getty -museosta. Kiitos, että nautit tästä pennun jaksosta TV -koulutuksessa. Toivomme, että olet ilo nähdä vähän Getty -museosta ja näemme sinut seuraavan kerran!

Tilaa, kiitos
Jos haluat sponsoroida pennun jaksoa TV -koulutuksessa, tutustu Puppyintraining.com
Viimeiset ajatukset Getty -museoon
Tämä ei ollut vain Dublinin ensimmäinen kerta Gettyllä, vaan myös minun. Getty -museo oli hieno retki ja ei millään tavalla stressaava Dublinille. Menimme perjantaina ja museo ei ollut liian kiireinen, joten meidän ei tarvinnut huolehtia navigoinnista väkijoukkojen kautta. Dublinilla oli tilaisuus ajaa raitiovaunua, joka oli hyvin samanlainen kuin bussilla, kävellä ylös ja alas pitkät portaita, työskennellä istua ja alas, ajaa hissillä, ottaa näkymät korkeista korkeuksista ja nauttia lounaalla alla Pöytä (hän ​​ei saanut syödä lounasta, mutta me, ihmiset joutuivat nauttimaan ateriastamme.

Muutama osoitin:
Sisäänpääsy oli ilmaista, mutta meidän piti maksaa pysäköinnistä. Pysäköintihoitaja kertoi meille, että koiria ei sallittu, mutta kun osoitin hänelle Dublinin takkia, hän sanoi: “Se on eri värillinen hevonen … tule sisään!” Itse asiassa hän vain sanoi, että Dublin oli hieno ottaen huomioonnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *