Oscar-voittaja Christopher Walken puolustaa turvakoti kissoja

0 Comments

Yksi huomionarvoisimmista ja joustavimmista näyttelijöistä, Christopher Walken tukee hienoimpia ystäviä eläinyhdistyksen pyrkimyksiä tuoda ymmärtäminen miljoonien kissojen ahdistukseen vuosi.

Walken ansaitsi ympäri maailmaa suosiota sekä akatemiapalkinnon hänen toiminnastaan ​​Searing Vietnamin sotadraamassa The Deer Hunter. Uransa näytöllä, lavalla ja televisiossa Walken on osoittanut henkeäsalpaavan valikoiman taitoja, jotka kuvaavat mitä tahansa kovaa roistoa omituisiin hahmoihin komedioissa. Hänet voidaan nähdä 5. elokuuta viimeisimmässä tehtävässään tulevassa kotitalouskomediassa Nine Lives. Walken pelaa salaperäistä kauppiaista, jolla on kipeys kissoille ja muutama tekniikka hihassaan. Elokuvan ohjaavat Barry Sonnenfeld sekä samoin tähdet Kevin Spacey sekä Jennifer Garner. Se on todella funktio, jonka hän on jonkin verran tuttu. Talossa hän ja hänen puolisonsa jakavat heidän elämänsä ujolla, kulkevalla kissan kanssa, joka ilmestyi heidän ovellansa raskaana. Löydettyään taloja kissanpentuille, ”tyttö” on nyt Walkenin kotitalouden jäsen.

Mutta kaikki kulkunut kissan ei ole yhtä onnekas kuin “tyttö”. Arvioidaan, että jopa kolme neljäsosaa kissoista, jotka menevät turvakoteihin, joista suurin osa on naapuruston kissoja (kulkevia ja vapaasti ryöstämistä), eivät koskaan tee sitä eläväksi. Walken tukee hienoimpien ystävien pyrkimyksiä lisätä adoptiota ja säästämään hintoja kissoille.

Kansallisten tilastojen mukaan joka päivä yli 9000 koiraa ja kissoja kuolee maan turvakoteissa. Hienoimmat kaverit ovat tuoneet lisääntynyttä ymmärrystä tarkalleen, kuinka ihmiset voivat sisällyttää ratkaisuun adoptoimalla, samoin kuin lemmikkieläimiensä spay/kastrointia, lahjoittamista, vapaaehtoistyötä ja jakamalla tämän viestin ystäviensä kanssa.

Walden liittyy Danny Trejoon, Carrie Anniin, Inabaiin, Denise Richardsiin, Nils Lofgreniin, Josef Newgardeniin, Amanda Seyfriediin, Cecily Strong, Maggie Q, Elisabeth Rohm, Lisa Edelstein, Tricia Helfer, Emmy Rossum , Allison Janney ja Whitney Cummings muiden valaisimien joukossa, jotka osallistuvat hienoimpiin ystävien kuvakampanjaan, jossa tähdet ovat heidän henkilökohtaisten pelastettujen koiriensa ja/tai kissojensa kanssa, jotka tukevat heitä kaikkia toimintakehotuksia.

Tietoja hienoimmista ystävistä Animal Society®
Parhaat ystävät eläinyhdistys on ainoa kansallinen eläinten hyvinvointijärjestö, joka on omistettu yksinomaan koirien ja kissojen tappamisen lopettamiseen Amerikan turvakoteissa. Hienoimmat kaverit johtavat ei-kumi-liikkeen johtava kansan suurimman kaverin eläinten, adoptiokeskusten sekä spay- ja neutraalien tilat Los Angelesin sekä Salt Lake Cityn lisäksi pelastusohjelmien lisäksi kumppanuudessa yli 1500 pelastusryhmää ja turvakoteja ympäri maata. Vuodesta 1984 perustamisesta lähtien hienoimmat kaverit ovat auttaneet vähentämään amerikkalaisissa turvakoteissa 17 miljoonaa vuodessa kuolleiden eläinten määrää arviolta 4 miljoonaan. Jatkamalla tehokkaita pyrkimyksiä, jotka vähentävät turvakoteihin saapuvien eläinten määrää, sekä lisäämään koteja, hienointa kaveria, sekä sen valtakunnallista jäsenverkostoa ja kumppaneita, jotka pyrkivät pelastamaan heidät All®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *