Kuinka pitää vanhempi lemmikkisi terveellinen

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Kuten ihmisten kanssa, lemmikkieläimet elävät ehdottomasti pidempään ja terveellisempiä elämää tänään. On olemassa monia asioita, joita eläinten huoltajat voivat tehdä auttaakseen lemmikkieläimiä verkossa niin kauan kuin mahdollista. Ehdottomasti keski -ikä on tärkeää, että sinulla on asianmukaisia ​​eläinlääketieteellisiä fyysisiä kokeita vähintään kahdesti vuodessa. Edellyttäen, että lemmikkieläinten parodontaalisen sairauden korkean esiintyvyyden sekä periodontaalisen sairauden yhteyden muiden elinten terveys- ja hyvinvointi-ongelmien, maksan ja munuaisten kanssa on tärkeää aloittaa sopiva kotona tapahtuva hammashygienia-ohjelma osoitteessa Nuori ikä. Tuotteet, kuten C.E.T. Entsymaattiset hammastahnat ja Petzlife ovat kaksi mieluummin talon hammastuotteita, joita käytetään auttamaan terveiden hampaiden ja ikenien säilyttämiseen.

Monet lemmikkieläimet keski -ikäiset vaativat yleensä asianmukaisia ​​hammaslääketieteellisiä tutkimuksia sekä mahdollisesti ultraäänihampaiden skaalaamista ei -toivottujen plakkien ja hampaiden bakteerien poistamiseksi. Tämä tarvitsee yleisesti yleistä anestesiaa eläinlääkärillä, mutta myös anestesiattomien hammaslääkepalvelujen saatavuus on nyt saatavana.

Toinen tärkeä osa terveen lemmikin säilyttämistä vanhempien vuosien ajan on vuosittain puolivuosittain veren ja virtsan testien varmistaminen, että kaikki elimet toimivat kunnolla. Todennäköisesti tärkein elementti vanhemman lemmikin auttamisessa online -pidempään on luonnollisen ruokavaliosuunnitelman ruokinta sekä säilöntäaineita ja sivutuotteita. Muutamia suosittuja ruokavalioita ovat Petguard, Wysong, Halo sekä Nature’s Variety.

On tärkeää säilyttää lemmikkieläimille sopiva ruumiinpaino, jotta voidaan käyttää asianmukaista pääsyä auringonvaloon ja riittävään liikuntaan. Ehdotan yleensä useita ravitsemuslisäaineita vanhemmille lemmikkieläimille, mukaan lukien probiootit, samoin kuin entsyymit, kuten naturvet -ruoansulatusentsyymit, antioksidantit, kuten proantozone, samoin kuin omega 3 rasvahapot, kuten pohjoismaiset luonnolliset pet omega 3 -rasvahapot. Vanhempien lemmikkieläinten säilyttäminen ympärivuotisydämen ennaltaehkäisevästi jonkinlaisen ulkopuolisen kirppu- ja punkkien hallintaohjelman lisäksi on myös tärkeää.

Vanhempi lemmikkieläinten terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *