Puppy TV -koulutuksessa – EP12 – Orange County Pet Expo

0 Comments

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Olen varma, että monet sinun ovat seuranneet koiranpentua koulutusblogissa jo jonkin aikaa, joten ei ole mikään salaisuus, että Orange County Pet Expo on yksi vuoden suosikkitapahtumista. Itse asiassa emme todennäköisesti olisi koskaan aloittaneet tätä blogia, jos se ei olisi ollut OC Pet Expo -tapahtumaa.
Muutama vuosi sitten, ennen kuin teimme päätöksen adoptoida koiranpennun, vapaaehtoistyönä paikallisen lemmikkikoiran pelastamisen kanssa, kasvatuspentujen tai nostamaan opas lemmikkikoiran pentuja, jotka tarkistimme Amerikan perheen lemmikkieläinnäyttelyssä Costa Mesassa, Kaliforniassa. Expo -ohjelmassa aloimme ensin miettiä, kuinka voisimme viettää ilmaisen vapaaehtoistyön auttamaan koiranpentuja ja koiria. Tarkastelimme paljon eläinten pelastuskoppeja, opas- ja palvelupilkkikoiran koppeja ja nautimme paljon erilaisista mielenosoituksista eliitin lemmikkikoiran kouluttajista kuinka kouluttaa koiranpentu- ja pentujen koulutusvinkkejä, Shutzundin koulutus, poliisin K9 -haku ja pelastus , ja jopa lemmikkikoiran kuuliaisuuskoulutus.
Siirry eteenpäin tänään …
Olemme auttaneet pelastamaan ja edistämään useita pentuja ja koiria.
Olemme kasvattaneet opas lemmikkikoiran pentuja viimeisen 5 vuoden ajan.
Aloitimme koiranpennun koulutusblogissa auttaaksemme muita koiranharjoitteluideoita kokemuksistamme opas lemmikkikoiran koiranpentuina.
Aloitimme jopa oman pienen YouTube -sarjan nimeltä Puppy Training TV: ssä!

Tämän viikon jakso pentu -televisiossa on kyse tämän vuoden Orange County Pet Expo -tapahtumasta.
Jakso 12 – Orange County Pet Expo
Jos olet kiinnostunut sponsoroida Puppy -jakso TV -koulutuksessa, tutustu sponsorointisivullemme.

Orange County Pet Expo -transkriptio
Puppyintraining.com -logo ja verkkosivuston osoite
Dublin ja minä matkustin yhteen suosikkitapahtumiin … Orange County Pet Expo! Nimeni on Colby ja nostan Dublinia! Opas lemmikkikoiran pentu harjoittelussa, tervetuloa jaksoon 12 Puppy -tv -koulutuksessa!
Ohjaa lemmikkieläinkoiran koiranpentu, pääosissa Dublinin kanssa Linus Aussie Shepherd Rescue kanssa myös Colby The Human and Stetson Ammatti muuttunut opaskoira
Joka vuosi Amerikan perheen lemmikkieläinnäyttely koskee Kalifornian Costa Mesan messualueita. Se on yksi suosikkitapahtumistamme, ja tänä vuonna Dublin ja minä työskentelimme osaa päivästä Guide Dogs of America Boothissa.
Pääsimme Pet Expoon vähän aikaisin ennen vuoroamme, joten annoin Dublinin tarkistaa joitain näyttelyssä olevia eläimiä. Näimme hevosia, näimme lampaita ja kanoja ja muita eläimiä eläintarhan sisällä, OC Pet Expo -tapahtumassa oli myös aaseja, tässä Dublinissa on vähän lähempänä sitä aasi, Dublin jopa potki takaisin ala -asentoon ja sai melkein nenän nenään laamalla!

Orange County Pet Expossa on tonnia näyttelyitä ja mielenosoituksia. Tietysti suosikkimme ovat lemmikkikoiranäyttelyt … Kuitenkin on myös näyttelyitä lintuille, kaloille, matelijoille ja muille pienille eläimille. Äitini palaa vuosittain tarkistaakseen kissat, ja tietysti on melkein kaikkea mitä lemmikkieläinten rakastaja voi pyytää OC Pet Expo -tapahtumassa.
Saatuaan lyhyen esikatselun Pet Expo -tapahtumasta seurasimme tätä mopsia ja hevosryhmää Guide Dogs of America Boothille. Me ripustettiin pari tuntia joidenkin muiden GDA -pentujen ja koiranpentujen kanssa ja puhuimme ihmisille oppaan lemmikkikoiran pentujen kasvatusohjelmasta.
OC Pet Expo antoi meille loistavan mahdollisuuden kävellä Dublinia väkijoukkojen kautta. Olemme tehneet samanlaisia ​​kävelyretkiä ostoskeskusten läpi, mutta emme ole koskaan käyneet läpi tämän paljon ihmisiä tai meillä oli niin paljon häiriötekijöitä. Dublin käveli loistavasti väkijoukkojen läpi eikä ollut kauhistunut ihmisistä tai muista eläimistä … ehkä vähän Gung Ho: lle, kun hän veti hiukan johtoonsa.

Yksi suosikkitapahtumistamme on Splash Dogs… WOH! Annetaan nauttia siitä taas … Jotkut näistä koirista voivat todella lentää ja tämä lemmikkikoira saa vakavaa ilmaa .. Dublin Luuletko voivasi tehdä sen?
On kulunut jonkin aikaa, mutta meillä oli tapana edistää koiria paikalliseen pelastukseen, joten pidän pysähtymisestä ainakin sanomaan hei siellä lemmikkieläinnäyttelyssä. Jos yrität löytää lemmikkikoiraa tai koiranpentua, tutustu paikalliseen eläinten pelastamiseen tai turvakotiin tai muuhun kirjalliseen paikkakuntaan on petfinder.com.
Oli pitkä päivä, joten tartuimme ruokaan ja valmistautuimme ulos.
Yritimme saada aikaan niin paljon kuin mahdollista, kun olimme näyttelyssä, mutta OC Pet Expo -tapahtumassa on niin paljon tekemistä, että tunsimme, että olisimme voineet käyttää 3 päivän kulkua. Viidessä sekunnissa tässä on luettelo muista asioista, joita teimme tai halusimme tehdä, mitä emme kaapattu videokamerallamme …
K9: t vammaisille lasten poliisille ja etsi lemmikkikoiran esittely. Lemmikkikoira tarvitsee työtä auttaa koiria miten ja miksi Shutzhund Mondio rengas lemmikkikoira urheilulaji The Art of Artnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *