Kuinka Assisi -silmukka auttoi Gus Heal -tuotteita

0 Comments

Tätä viestiä tukee Assisi Animal Health

Gus, 12-16 viikon ikäinen kissanpentu, löysi DVM: n veli, Dr. Andrea Duvall, löydetty sunnuntai-iltana. Dr. Duvall on eläinlääkäri South Clackamasin eläinlääketieteellisessä palvelussa Mollalassa, Oregonissa. Gus kuivui, ja hänen leuansa oli deglo (hänen ihonsa murtui luuhun) alakalvostaan ​​kaulaansa.

Gusin hoito

Dr. Duvall vei Gusin klinikalle, jossa hän työskentelee. Hän suoritti leikkauksen ja antoi hänelle nesteitä ja kipulääkkeitä. Hän toi oman henkilökohtaisen silmukan kotoa (hän ​​käyttää sitä omalla kissallaan, Momma Kittyllä), koska klinikalla ei tällä hetkellä ole sellaista. Hän aloitti sen käytön Gusissa muutama päivä leikkauksensa jälkeen.

GUS sai myös laserhoitoja ja jatkoi kipulääkkeiden ja tulehduksen vastaisten lääkkeiden saamista.

“Gus oli mustelmat silmät ja merkittävät kasvotraumat”, sanoi tohtori Duvall. “Silmukka todella auttoi hänen silmiään.” (Laserhoitoja ei voida käyttää silmissä.)

Gus otti helposti silmukkaan. “Hän makasi sinne ja puristi, mutta sitten hän halusi nousta ja syödä, joten panin silmukan hänen kulhonsa ympärille jatkaakseen hoitoa.”

Gusin toipumisen jälkeen hänet esiteltiin vähitellen sairaalan toiseen klinikan kissa, Tiger Lily. He pelaavat nyt yhdessä ja Gusista tulee virallisesti klinikkakissa.

Kuinka Assisi -silmukka toimii

Assisi Animal Healthin luoman Assisi-silmukka on ei-farmaseuttinen, ei-invasiivinen laite tarjoaa kohdennetun pulssitetun sähkömagneettisen kenttäterapian (TPEMF ™). TPEMF, jota tutkittiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla ja joka FDA on puhdistettu käytettäväksi ihmisillä, käyttää matalan tason sähkömagneettisen energian pulsseja kehon omien paranemismekanismien stimuloimiseksi kivun ja turvotuksen lievittämiseksi. Tämä terapia voi hyötyä kissoista, joilla on kipu, joka liittyy niveltulehdukseen, haimatulehdukseen, haavoihin tai leikkauksen jälkeiseen turvotukseen ja lukuisiin tulehduksellisiin tiloihin. Monet kissat sietäävät silmukan hyvin. Itse asiassa lukuisat kissat todella ilahduttavat silmukkakäsittelyjen vastaanottamista. Koska silmukka stimuloi kehon omaa paranemisprosessia sen sijaan, että esittelisi uutta ainetta (kuten lääkitys), jopa herkkä kissan runko voi käsitellä sitä helposti.

Saatavana myös: Assisi Loop Lounge

Silmukan Silmukin avulla saman kivunhallinta on kohdennettuna sähkömagneettisen kenttäterapian (TPEMF ™) kautta, Loop Lounge ™ on ainoa terapeuttinen PET -sänky, jota tukee tieteellinen tutkimus. Napsauta tätä lukeaksesi paljon lisää Assisi Loop Loungesta.

Paljon lisätietoja siitä, kuinka Assisi-silmukka tai Assisi Loop Lounge voisi auttaa kissaasi, käymällä Assisi Animal Health -sivustolla osoitteessa info@assisianimalhealth.com, 866-830-7342.

*FTC: n julkistaminen: Tämä on sponsoroitu viesti, joka tarkoittaa, että minulle korvaus on kompensoitu tämän sisällön ominaisuudesta. Saadusta maksusta riippumatta näet vain tällä sivustolla esillä olevia tuotteita tai palveluita, jotka mielestäni kiinnostavat lukijoitamme.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Gusin hoito
Kuinka Assisi -silmukka toimii
Saatavana myös: Assisi Loop Lounge

Saatat myös pitää:
Kuinka Assisi -silmukka auttoi kissanpentua paranemista useista vammoista

Feralista ystävälliseen: Kuinka Assisi -silmukka auttoi Davidia parantamaan vammasta

Assisi Loop Lounge ja Sleepypod: Paranna kissasi missä tahansa

«Mews ja Nips: Indiana City antaa sinun maksaa pysäköintilipun lahjoittamalla kissanruokaa turvakotiin
Miksi rakastan chewy.com »

4 kommenttia siitä, kuinka Assisi -silmukka auttoi Gusin paranemista tienvammoista

Sandy Weinstein sanoo:

30. heinäkuuta 2019 klo 23.15

Olen käyttänyt näitä koirilleni, ihmiset voivat myös käyttää niitä. Heitä kehitettiin naiselle, jolla oli kipua rintasyövästä. Yhtiö tuodaan esiin, kun siitä tuli menestyvä. Se kehitettiin eteläisissä Pines/Pinehurstissa, NC. Olen käyttänyt näitä koirilleni. toimii hyvin. Pidän todella uudesta laatikosta.

Vastaa

Ellen Beck sanoo:

29. heinäkuuta 2019 klo 19.14

Olen lukenut niin hienoja asioita Assisi -silmukasta. Pelastan ja ruokin luonnonvaraisen siirtokunnan sekä viiden kissan omistuksessa. Toivon niin, voisin olla varaa kokeilla molempia. Mielestäni he auttaisivat niin paljon.

Ehkä jonain päivänä, jos olen erittäin onnekas, minulla on molemmat tai Assisi hoitaa toisen kilpailun.

Vastaa

Melissa Shandley sanoo:

29. heinäkuuta 2019 klo 10.44

Käytän Assisi -silmukkaa ja arvostan näitä tarinoita siitä, kuinka se voi parantaa. Olin huolestunut valokuvasta, jossa silmukka metallikulhon ympärillä. Mielestäni oli älykästä käyttää ruokakulho viehettä, mutta metallikulho väärisi kenttää ja ei-magneettinen kulho olisi parempi valinta.

Vastaa

Janine sanoo:

29. heinäkuuta 2019 klo 7.18

Olen iloinen, että paras henkilö löysi Gusin saadakseen tarvittavan avun.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *