Uudet rotujen debyytti 2022 WKC-koiranäyttelyssä 18.-22. Kesäkuuta

0 Comments

Päivitetty: Napsauta täältä, jotta saat täyden 2022 WKC TV: n ja suoratoistoaikataulun.

Kaksi äskettäin AKC: n tunnustamaa rodua debytoi Westminster Kennel Club -koiranäyttelyssä 18.-22. Kesäkuuta 2022. Keskikokoinen, joustava maatilakoira Unkarista, MUDI on uskollinen asuin- tai kaupallisen omaisuuden suojelija sekä perhe . Venäläinen lelu on pieni, suoraan kehittynyt lelukoira, joka on tyylikäs, urheilullinen ja iloinen. Tämä tuo kokonaismäärän tukikelpoisten rotujen ja lajikkeiden määrän siirtyäkseen Westminsteriin 211: een.

Kun American Kennel Club on tunnustanut rodun, se on sitten oikeutettu menemään Westminster Kennel Club -koiranäyttelyyn. Näiden rodujen omistajille, jotka osoittavat ensimmäistä kertaa Westminsterin rotukursseja, on varmasti historiallinen tapahtuma. Paras rodun voittaja menee sitten levy-kirjoihin aivan ensimmäisen rotujensa esiintymisenä ympäristöystävällisessä matossa Westminsterin iltaryhmäkilpailussa.

Tausta Mudi -rodusta

Mudi on uskollinen asunto- tai kaupallisen omaisuuden ja perheen suojelija. Alun perin karjalle karjaksi sekä itsepäisimmät lampaat ja karjat, rotu on rohkea, valppaana ja älykäs. Ne ovat tosi työskentelevä koiran, jossa on aaltoileva, itsepuhdistuva turkki sekä kävely, joka kattaa paljon maata. Mudi liittyy paimennusryhmään.

Tausta venäläisestä lelurotuista

Venäjän aristokratian ensisijainen rotu, Venäjän lelulla voi olla sileä tai pitkä turkki. Heidän suuret pyöreät silmänsä sekä korkean korvan korvan myötävaikuttavat heidän kirkkaaseen, tarkkaavaiseen ilmaisuunsa. Venäläinen lelu liittyy leluryhmään.

Alkuperäisestä julkaisusta Westminster Kennel Clubissa, joka muutti historialliseen Lyndhurst -kartanoon Tarrytownissa, New Yorkissa jälleen tänä vuonna, katso alla:

Uusi päivämäärä ja paikka 2022 Westminster Kennel Club Canine Show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *