[Giveaway] Eläinkipujen ymmärryskuukausi

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore11

Yli 45 miljoonaa kissaa ja koiria Yhdysvalloissa kokemus sekä akuutista että kroonisesta kipusta, mutta lemmikkieläimet eivät ehkä tunnusta lemmikkieläimensä kärsimystä, ennen kuin oireet ovat vakavia. Eläinten avustamiseksi PetMeds® tarjoaa 20%: n alennuksen valitsemalla eläimille syyskuun aikana. Samoin on lahja sekä mahdollisuus voittaa lemmikkikipujen ehkäisypaketti.

Maailmanlaajuisen Veterinary Academy of Pain Administration (IVAPM) mukaan yli 45 miljoonaa kissaa ja koiria Yhdysvalloissa kokemus sekä akuutista että kroonisesta kipusta. Kuitenkin jopa huomaavaisimmat lemmikkieläinten vanhemmat voivat lopettaa työskentelyn tunnustaakseen hienovaraiset viitteet lemmikkieläinten kipusta.

Kun eläimet kokevat kipua käsittelemättömän lääketieteellisen ongelman tai vamman takia, asia voi edelleen pahentua kuukausia ennen kuin heidän lemmikkien vanhempansa tajuaavat heidän olevan hoitoa. Varhainen kivun interventio voi auttaa parantamista ja parantaa eläimen korkeaa elämänlaatua. Kaikkien lemmikkieläinten, mukaan lukien nuorten eläinten, joilla ei ole ymmärrettyjä terveys- ja hyvinvointikysymyksiä, pitäisi ymmärtää tyypillisiä viitteitä lemmikkieläinten kipusta.

Ruokahalun modifikaatio voi vain tarkoittaa, että lemmikki on kyllästynyt heidän ruokaansa, mutta se voi myös olla osoitus hammaskipuista tai maha -suolikanavan epämukavuudesta. Äärimmäinen pureskelu tai käpälien tai yhden kehon osa on myös merkki kipusta, joka on tyypillisesti unohdettu. Vedenkulutuksen muutokset, muutokset purkautumisessa ja virtsaamisessa, vapinaa, hierontaa, muokattuja nukkumismallia sekä kerran nautinnollisten toimintojen välttäminen ovat muita viitteitä, jotka voivat viitata kipua.

Lemmikkieläinten vanhemmille on välttämätöntä viedä eläimet eläinlääkärille vuotuisen tarkistuksensa vuoksi, vaikka ne näyttäisivät terveinä. Kun kipujen indikaatioita havaitaan, varhainen interventio on välttämätöntä onnistuneelle hoidolle.

Vanhempien lemmikkieläinten kohdalla on hienoin nähdä eläinlääkäri kahdesti vuodessa tarkistuksen saamiseksi, samoin kuin verenpaneeli voi auttaa terveys- ja hyvinvointiolosuhteita ennen kuin PET osoittaa ilmeisiä oireita.

Kun koiran tai kissan näyttää hidastuvan, monet lemmikkieläimet vain liittävät sen yhtä paljon kuin vanhuus. Kuitenkin monet vanhemmat eläimet toimivat kuin pentu tai kissanpentu jälleen kerran saatuaan viimeisen hoidon kroonisesta kipustaan.

Lemmikkieläinten vanhempia kutsutaan menemään Petmeds® -eläinkipujen ymmärtämiskuukauden lahjoihin mahdollisuuden voittaa lemmikkikipujen ehkäisypaketti, johon kuuluvat glycoflex, nostovaljaat, ajoneuvojen istuimen peitto sekä sohvakuori. Petmeds® -eläinkipujen ymmärryskuukauden lahja kestää keskiviikkona 1. syyskuuta 2021, torstaina 30. syyskuuta 2021. Kaikki, jotka saapuvat klo 12.01 itään (“ET”) 1. syyskuuta 2021 – 30. syyskuuta 2021 klo 11 11 : 179 PM ET on oikeutettu voittamaan. Pääpalkinnon mestari valitaan satunnaisesti 1. lokakuuta.

Voita täysin ilmainen lemmikkikipujen ehkäisypaketti! Syyskuu on eläinkipujen ymmärryskuukausi. Tutustu paljon enemmän kivun ymmärtämiseen ja ymmärrämme alla, millaisia ​​ehkäisytekniikoita harjoittelet lemmikkisi kanssa ja saatat voittaa täysin ilmaisen lemmikkikipujen ehkäisypaketin PetMeds®: ltä! Mestari valitaan satunnaisesti perjantaina 1. lokakuuta, joten jokaisella osallistuvalla on mahdollisuus voittaa! (Rajoitettu Yhdysvaltojen asukkaille) suurta onnea!

Onnittelut pääpalkinnon mestarillemme Heung NG: lle Ohiossa. Katso meiltä sähköpostia! Tämä kilpailu on päättynyt, mutta voit auttaa lemmikkisi valmistautumaan Halloweeniin tekniikallamme tai hoitamalla lahjaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *