Remyn energia

0 Comments

Jotkut ihmiset kertovat minulle, että koirani Remy asettuu lopulta, samoin kuin… mitä he sanovat, on hieno. Ymmärrän, että hän on turha. Hänen energiansa ja epäkypsyytensä ovat järkyttäviä useimmille, jopa “koiran ihmisille”.

Joten yritän pidättää hänet, suurimman osan ajasta … en kuitenkaan todellakaan välitä siitä, että hän on “villi” …

Koska jonain päivänä koirani vanhenee, samoin kuin se on, jos hän on onnekas, jotta se saa aikaan 9, 10 tai 11. samoin kuin kaipaan nykyään.

Pidän Remyn ylenmääräisyydestä ja siitä, kuinka hän ei ota minua vakavasti. Pidän hänen ilostaan, untumuudestaan ​​ja nautinnosta elämästä!

Remy uskoo koiran olemisen olevan mahtava! Hän muistuttaa minua onnettomuuteen vuorille, kiivetä, leikkiä ja vitsiä. Miksi olla niin vakava?

Hymyilen, kun hän menee pähkinään kävijöiden ympärillä ja kun hän kilpailee polulle 110 prosentilla! Tai kun hän kieltäytyy istumasta, pysymästä, tarjoa lelujaan tai palaa takaisin minuun.

Jonain päivänä koirani ei ehkä pysty pysymään polkuilla. Joten tänään on erityinen. Salaman saamiseksi tällä hetkellä saamme olla nuori yhdessä.

Mutta aika ei istu paikallaan.

Joten menemme juoksemaan. samoin kuin kävelemme samoin kuin istumme suosittujen ihmisten ja koirien kanssa.

Tarjoamme maailmalle parhaamme.

“Hän asettuu”, he sanovat.

Voi olla. Nautitaan nyt vain tänään.

………………………………….

”Yritämme melkein koko elämänsä ajan pidättää heidän vetämisensä. Sitten heidän viimeisinä vuosina haluamme vain, että he vetäisivät, vetävät uudelleen. ” -Minä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *