Otis etsii rakkautta!

0 Comments

Oletko “tavannut” Otis?

OTIS on erityistarpeiden mopsi sekoitus adoptioon Chino Hillsissa, Kaliforniassa.

Jotkut koirat tarvitsevat vähän ylimääräistä hoitoa, ja Otis yrittää löytää jonkun, joka on valmis toimittamaan hänelle lääkkeitä, jotka auttavat lopettamaan kohtaukset.

Hän on niin hauska, söpö kaveri!

Auttaakseen Otisia hyväksymään, että MUTT kerää rahaa sponsoroidakseen hänen adoptiolahjoituksen maksua. Tämä antaa onnekas henkilölle tai perheelle adoptoida Otisin minimoiduilla kustannuksilla ja käyttää rahaa muihin hoitoon liittyviin tarpeisiin, kuten lääkitykseen ja säännöllisiin verikokeisiin.

Otisin profiilista, jossa on korvaamaton lemmikkieläinten pelastus:

“Otis yrittää löytää uuden kodin jonkun kanssa, joka on valmis ottamaan hänen sairautensa ja antamaan hänelle tarvitsemansa ajan ja rakkauden!”

Otisin adoptiomaksun sponsoroimiseksi voit antaa minkä tahansa määrän alla olevan PayPal -painikkeen avulla. Lähetän ilmaisen vuoden 2014, että Mutt -kalenteri jokaiselle henkilölle, joka lahjoittaa vähintään 20 dollaria. Hänen kokonaismaksu on 150 dollaria, joten se on tavoitteemme.

Jokainen pieni tekee eroa.

Olen niin ekstaattinen, että voin käyttää blogiani tuoda ihmisiä yhteen koirien auttamiseksi.

[WPPB Progress = ”70 dollaria/150 dollaria ″ prosenttia = Inside Optio =” Red Candystripe ”]

Mikä tahansa antamasi määrä tekee suuren eron OTIS: lle. Hän on adoptoitava korvaamaton lemmikkieläinten pelastus Chino Hillsissa.

Lue päivitys viime kuukauden sponsoroidusta lemmikkikoira Gemini täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *