Vapauttamalla koiran kipu Deramaxx -lemmikkieläinten

0 Comments

addThis Sharing Buttonshare -sovelluksen kanssa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Viime vuosina on ollut lukuisia uudempia ei-steroidisia tulehduksellisia lääkkeitä (NSAID), jotka on tarjottu koirien vähentymisessä ja epämukavuudessa. Joissakin tapauksissa tämä kipu liittyy hammas- tai kirurgisiin toimenpiteisiin, kun taas toisinaan se on akuutissa ortopedisissa/selkäkysymyksissä tai paljon enemmän kroonisia rappeutuvia niveltautija ja niveltulehduksia. Toisin kuin monet aikaisemmat luokan lääkkeet, mukaan lukien aspiriini, samoin kuin muut reseptilääkkeet, Deramaxx -funktiot estävät sitä, mitä ymmärretään Cox 2 -entsyymeiksi.

Näiden entsyymien uskotaan sisältyvän tulehdukseen sekä niveltulehduksen kipuun, kun taas kehon COX 1 -entsyymit säästävät, joita tarvitaan lukuisiin tyypillisiin kehon toimintoihin. Kivunlievitys voi usein olla dramaattinen, tyypillisesti 48 – 72 tunnin sisällä. Äskettäin Previcox -niminen vastaava lääkitys on myös Cox 2 -estäjä ja lukuisat eläinlääkärit valitsevat usein yhden tai toisen ensimmäisenä vaihtoehtona kivunlievityksessä tässä käsiteltyissä olosuhteissa. Dermaxxille ei tällä hetkellä ole yleistä.

Vaikka sivuvaikutukset ovat vähemmän näiden uudempien Cox 2-estäjälääkkeiden kanssa, viitan edelleen vahvasti siihen, että eläinlääkärit kulkevat verta ensimmäisenä lähtökohdan ennen tätä tuotetta, etenkin pitkällä aikavälillä, lisäksi 3–6 kuukauden välein, jos lemmikkieläin pysyy tällä hetkellä Lääkitys pitkällä aikavälillä.

Satunnaisiin sivuvaikutuksiin voi kuulua ruuansulatuskanavan järkyttyminen (ts. Oksentelu, ripuli) sekä verenvuoto epätavallisten maksan/munuaisten sivuvaikutusten lisäksi. Useimmissa tapauksissa monet koirat sietävät tätä lääkettä erittäin hyvin. Jos lemmikkisi käyttää muita lääkkeitä, erityisesti proinia, hormonaalisia lääkkeitä, kuten insuliinia tai sydämen lääkkeitä, kuten furosemidia tai enalaprilia, Deramaxxin kanssa voi olla satunnaisia ​​lääkkeitä, joista tulisi keskustella eläinlääkärisi kanssa. En myöskään koskaan käytä lääkkeitä, kuten Deramaxx, kun lemmikki on vielä yhdellä tulehduskipulääkkeellä tai aspiriinilla, sen lisäksi, että lemmikki on prednisonilla, koska sivuvaikutusriski lisääntyy merkittävästi.

Niveltulehdus terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *